eşimin sucu benimm arkamda durmaması dogru düzgün hep ama hep ailesini haklı görmesiEşiniz ailesi kötü olabilir,haklı da olabilirsiniz de eşinizin suçu ne?
Gerçekten sizin anne babanızın yanlış davranışları için eşiniz size kızsa üzülmez miydiniz?
evet aynen öle ve ben bunu sindiremiyorm artık yoruldumEşinizle alakalı bu davranışlarınız.Onun desteğini hissetseniz herkese karşı daha dik durursunuz size yapılan yanlışa karşı o arkanızda olmalı,ona yapılan yanlışa karşı da siz onun arkasında olmalısınız.O Zaman bu kadar üzüntünüz olmaz.Malesef o denge kurulamamış gibi görünüyor.
eşim ne yazıkki 2. örnek modeli.. =( bu beni bitirdi artıkÖnce ailesinin hatalarını bile bile ortada kalmış SİZE KARŞILIK OLARAK canım neyapalım atamam ki idare et lütfen bunlar ANNE VE BABA DİYEN BİRİMİ var y,oksa ne halin varsa gör hep sen haksızsın diyen birimi.Bunu ayrıştırın .Eğer 1.söylediğim ise siz bunu alttan almıyorsanız hep mutsuz huzursuz olursunuz.Ama yok bu ikinci söylediğimse eşiniz çok hatalı!!!
O zaman yapacak pek bir şey yok arkadaşım.eşimin sucu benimm arkamda durmaması dogru düzgün hep ama hep ailesini haklı görmesi
eşimin sucu benimm arkamda durmaması dogru düzgün hep ama hep ailesini haklı görmesi
evet aynen öle ve ben bunu sindiremiyorm artık yoruldum
eşim ne yazıkki 2. örnek modeli.. =( bu beni bitirdi artık
ama eşim benm arkamda hiç durmuyor hep ailesini haklı görüyor arkamda durmuş gibi yapıyor sadece o kadarAkşamki kavganızın bayram-kurban ekseninde olduğunu tahmin ediyorum.
Halbuki dün size elti-görümce vs ile ilgili neler yapabileceğiniz sayfalarca önerilmişti. Özel mesaj dahi attım cevap yazmadınız hatta bana.
Sorununuz başkaları iken eşinize yükseliyorsanız orada da sıkıntı var bence.
İlişkinizin genelini bilmem ama şu bayram kavgası tamamen gereksiz.
biraz görmezden mi geleyim yani sizce işe yarar mı dersiniz sahi..O zaman yapacak pek bir şey yok arkadaşım.
Onu ailesiyle başbaşa bırakın.
Muhatap olmayın,haklı bulduğu ailesiyle mutlu olsun.
Evin içinde biraz yalnız kalsın,belki anlar kıymetini.
Hayat beni çok yoruyorsun gelme artık üzerime.. dayanamıyorum sanki
herşeyi cok takıyorum kafama takmayım diyorum boşver kim ne yaparsa yapsn ama yok olmuyor..
takmıyor gibi yapıyorum bu seferde düşüne düşüne kemiriyorum beynimi.. bana yapılanları olanları bitenleri zoruma giden çok şeyler var.. artık yoruldum
dün akşam yine eşimle kavga ettik ailesi yüzünden ( kurban meselesi ile ilgili konuştuk sonuç kavga ile bitti... o bana bagırdı ben ona kızımda bizi izledi =/
bıktım artık ben anlamıyorum ve evli olanlara sormak istiyorum siz söyleyin bana lütfen cıldıracagm
evliliğinizi nasıl idare ediyorsunuz ? bu kadar mı zor ben mi beceremiyorum ??
Herşeyi alttan mı almak lazım ? ne bunun formülü
takmamayı ve güclü durmayı biri size laf söyledimi cevabını vermeyi nasıl başarıyorsunuz ben başaramıyorum...... yapamıyorum neden ya =( neden biri laf söyleynce cevap veremiyorum bu kadar mı acizim ?
eşinizin ailesini nasıl idare ediyorsunuz size yapılanlara karşı
ben sanrm evliliği beceremiyorum artık... olmuyor pes etmek üzereyim..
yok artık pes yani ciddimsiniz ?Bu aralar bende senin gibiyim. Baskın bir eş ve asla tek bir tepki bile veremem yoksa olay büyür. Bir de ikinci evliliğim bir kızımız da var. Adam kardeşine sürekli para veriyor. İkimiz in de gelir düzeyi iyi ama yan gelip yatan kardeşi ve eşine para vermesi beni deli ediyor. Sonra da herseyi karşılayan benim. Bu aralar sinir sistemim bozuldu. Bu mu evlilik diyorum. Tek laf etsem konuşmayan trip yapan bir adam. Şimdi de kardeşi ve karısını tatile gonderecekmis Allahım bana güç ver.
eski konularına bakarsakHayat beni çok yoruyorsun gelme artık üzerime.. dayanamıyorum sanki
herşeyi cok takıyorum kafama takmayım diyorum boşver kim ne yaparsa yapsn ama yok olmuyor..
takmıyor gibi yapıyorum bu seferde düşüne düşüne kemiriyorum beynimi.. bana yapılanları olanları bitenleri zoruma giden çok şeyler var.. artık yoruldum
dün akşam yine eşimle kavga ettik ailesi yüzünden ( kurban meselesi ile ilgili konuştuk sonuç kavga ile bitti... o bana bagırdı ben ona kızımda bizi izledi =/
bıktım artık ben anlamıyorum ve evli olanlara sormak istiyorum siz söyleyin bana lütfen cıldıracagm
evliliğinizi nasıl idare ediyorsunuz ? bu kadar mı zor ben mi beceremiyorum ??
Herşeyi alttan mı almak lazım ? ne bunun formülü
takmamayı ve güclü durmayı biri size laf söyledimi cevabını vermeyi nasıl başarıyorsunuz ben başaramıyorum...... yapamıyorum neden ya =( neden biri laf söyleynce cevap veremiyorum bu kadar mı acizim ?
eşinizin ailesini nasıl idare ediyorsunuz size yapılanlara karşı
ben sanrm evliliği beceremiyorum artık... olmuyor pes etmek üzereyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?