Herseyi cok takıyorum. Nasıl umursamaz olabilirim?

Kp neden elalemin tipiyle ilgili yorum yapiyor milletin yuzu ona mi kalmis? Bu erkek milletinin de kadinlarla ilgili yorumlarina deli oluyorum bu amcada garip ayrica kuzum saygisizlik yaomadan iki kelime et icinde kalmasin cunku kaliyor vesvese oluyor kin oluyor buyuyor buyuyor bitmiyor onun icin intikaminini sicak tuketecekler, laf soktu ne demek istediniz?niye boyle soylediniz seklinde ...yoksa seni bu insanlar daha da hassaslastirir sonra da biz ne dedik ki olur

Hiç birşeyi içime atmayıp çat diye cevabını verdiğim için hicbirseyi kafama takmıyorum. Olayı o an çözünce bir rahatlık geliyor hatta lafı mutlaka yine geçer kayinpeder sizi bu yerden yine vurmak isteyebilir bu sefer cevabınızı verin.

Ayricaaa aklina gelince dikkatini baska yone ver surekli yap amaann de gec ilk basta kendini kamdiriyormus gibi gelir (ki kandiriyoruz)ama inan zamanla umrumda olmayacak

Ben mesela hiiiiç bir şeyi takmam kafama bu huyumdan şikayetçiyim aslında

Bunun tek formülü o anda lafınızı söylemeniz bunu biliyorsunuz değil mi?

"O okumuş bilgili doktor kızlar ne yapsın senin yetiştirdiğin çocuğu?" der geçer giderim.
Deli deliyi görünce sopasını saklar bunu hiç bir zaman unutmayın.

Her derseniz ki "benim derdim lafa cevap vermek değil, her gelen laf soksun ama benim üstümden yağ gibi aksın unutayım güleyim" ise ona formülüm yok malesef..

bende eskiden çok takardım şimdi iyice umursamaz oldum bünye alıştı demekki
valla bana kim ne derse desin veriyorum cvbımı umurumda değil..
bir keresinde nişanlmn kızkardesi bişiy dedi hiççç dönüp kendisine cvp vermedim araba da kocası nişanlm vardı döndum nişanlma hayatım biz taksi ile gidelim dedim bi sesszlk oldu. yerinde güzelce cvplar verin.. bana kv kp böyle desydi benmde babam doktor bi damada vermek istiyordu babacım derdim yada eee alsaydın babacım derdim ama asla ve aslaa susmazdım.. kaç yıllık evlisiniz ? aradan zaman geçsin siz de vermeye başlarsınz.. Sonra kesilir zaten..

hah bide bu var. oturur taliplerini anlatırlar. amac ne olur ki burda anlamam hiç

çok mesafeliyim tam tersi, bi de mesafeli olmasam naparlardı acaba

3 yıllık :)

+++
Madem ogullari o kadar sahane doktor kadinla evlenseymis? Doktor kadin senin oglunu ne yapsin beyamca derdim ben olsam KPye

Nerde görsem tanırım.
Çok düşünme sendromu bu. :)
Bende de var maalesef

Bakın eve geldim artık rahat ve huzurlu olmam gerek.
Gün içinde yaşadığım tüm olumsuzluklar beynimde dans ediyor.
Onu da mı deseydim keşke bunu da deseydim.
Veya bunu demese miydim o bunu neden dedi falan..

İnsanlar öyle gelişigüzel yaşıyor ki oysa..
Ben de isterdim

+++
Madem ogullari o kadar sahane doktor kadinla evlenseymis? Doktor kadin senin oglunu ne yapsin beyamca derdim ben olsam KPye
Artık ogullarına bakınca ne goruyolarsa
Arada aynaya bakmak iste bu yuzden iyi, hepimiz herseyın en iyisini hakediyoruz ama yasıyor muyuz? Hayır.
Konu sahıbı sessiz bir kadın diger konularından bılıyorum, buyuzden böyle konusabılıyorrlar kendisiyle.
Bıkere had bıldırse ailece susup kendilerine gelecekler oysa

aynı şekilde. hadi o an takıyoruz tamam ama sonra evimize gelip o ortamdan uzaklaşınca bari neşemiz yerine gelsin ama yok beynimde dönüp duruyor.

bi kaç defa kız kardeşine haddini bildirdim sadece ama o da arsız biraz yine aynı yine aynı değişen bi şey yok.

Neden onları takıyorsunuz ki insan tek başına değerlidir zaten insan mesleğiyle para ve saygı kazanır sadece değer değil. Güzel olmadığınızı da düşünmüyorum esin beğenmiş almış ama güzel olmasanız dahi yine değerisiniz çünkü güzel insan sadece beğenilir ama yine kendi değerini kendi belirler. Kendinize değer verin yoksa onlar daha çok üzerinize gelir.

Ahaha sizin yöntem de güzelmiş denerim ben de. Ben insanlar laf sokunca refleks olarak kahkaha atıyorum bilmiyorum kontrol edemiyorum ama gerçekten onlar da sınır oluyor üzemedikleri için

Keşke keşke bende umursamaz gamsız olabilseydim bende söylenen sözü asla unutmam düşünür dururum deli gibi sakin kafanıza toka dan başka bişey takmayın

Onların sorunu sizinle değil huylari bu , boyle insanlar laf sokmadan duramazlar yani doktor gelini de olsa bu sefer çalışıyor eve bakmıyor derdi... Sizinle alâkası yok emin olun , sorunları kendileriyle. Siz dört dörtlük olsanız neden 5 5 lik değilsin derler

İnsanlar arasında sınıf farkı yoktur, onun dr olması diğerinden daha güzel, zengin ya da kültürlü olduğu anlamına mı geliyor. Bu tarzda ki konuşmalar evet kabul ediyorum o daha iyi ama işte senin elinde de bu var idare et artık demek değil midir?

Yapmayın lütfen, kimse kendini bu denli küçük görmesin ve küçük duruma düşürmesin. Okumak, meslek sahibi olmak elbette çok önemli, ama okumakla da bitmiyor bu işler. Kendini geliştirmeli insan, kendi değerini kendi bilmeli.

Ayrıca laf sokmak nedir? Bir konudan rahatsızsan açık ve net olarak konuşursun, laf sokma eylemi konuları önemsizleştirmekten başka hiçbir işe yaramaz...
[/QUOTE]
Akıl verdiğiniz için tşk ederim ,çoban çünkü başları bunları düşünemiyor ,herkese anladığı dilden konuşmak gereki

İnsanlar arasında sınıf farkı yoktur, onun dr olması diğerinden daha güzel, zengin ya da kültürlü olduğu anlamına mı geliyor. Bu tarzda ki konuşmalar evet kabul ediyorum o daha iyi ama işte senin elinde de bu var idare et artık demek değil midir?

Yapmayın lütfen, kimse kendini bu denli küçük görmesin ve küçük duruma düşürmesin. Okumak, meslek sahibi olmak elbette çok önemli, ama okumakla da bitmiyor bu işler. Kendini geliştirmeli insan, kendi değerini kendi bilmeli.

Ayrıca laf sokmak nedir? Bir konudan rahatsızsan açık ve net olarak konuşursun, laf sokma eylemi konuları önemsizleştirmekten başka hiçbir işe yaramaz...
[/QUOTE]
Burada başka birine ahkam kesecek bişiler dikte edecek durumda değiliz ,
Eğitim karşıdaki kişinin seviyesine göre verilir ,üyenin kp anlayacak seviyede olsa öyle konuşurmuydu sizce ?
Rahatsızlığını konuşsak nolucak ?

Kafaya takılmayacak bir laf değil. Bütün lafları böyle olsa, ben görüşmeyi keserim..
Mutsuz bir adam sanırım. hırsını alacak birini arıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…