Herseyi erteleyen 1 koca ile yasamak

Allah Allah cimri olmadığına emin misin?

Sanki para harcamaya hiç gönlü yok, ama siz çarçur etseniz de sizden tırstığı için bişey diyemiyor gibi.
Samsonn zaten paralaı yok harcamaya dusununce daha oncekı konularından okumustuk o yuzden ne kadına ne adama mana yok suanda

Ya
Samsonn zaten paralaı yok harcamaya dusununce daha oncekı konularından okumustuk o yuzden ne kadına ne adama mana yok suanda
Yahu nr abarttiniz son konuda demiştim ki elektirik avans yatinca ödenir yani anlık biseydi şimdi de avans yatacak. En fazla 1 aya düzene sokmamiz mümkün suan doktor masrafi yeni eve taşınma çocuk alışverişi vs kitledi bizi.

Geçen elektirik konusundan hemen ertesi günde koyde az bi findigimiz vardı onu sattirip kalan faturalar ödendi elde de para kalmisti ama ne eksik alındı ne elbise ne çocuğa bişey. O para gitti. Şimdi yine avans la alınacak hersey. O gün alsaydik avans cekilmeyecek maaş düzene girecek ti ama eşim erteledi şimdi c tesi izin aldı avans la tüm eksikler bir günde halledilecek tek tek hesapladik listeledik. Ve elde yine para kalmayacak. Benim derdim parça parça alinsaydı da hepsi sona kalmasaydi.

Bir araba parasını çarçur ettim, eşim olay çıkarmadı gibi algıladım ama ben diğer yorumu.

Zor bu para mevzuları, olduğu zaman eğer adam pasif kalıyorsa, konu sahibi gönlünce idare etsin parayı derim

Araba varken durumumuz iyiydi ev araba vardı ikimizde calisiyorduk biz sonradan tepetaklak olduk aile yüzünden maalesef bide eşim elimizdekini iyi degerlendiremedi 3 4 kere araba parasi gecti elimize araba alamadan bittiyada kusurlu alıp zarara girdik bu arada tanesi 10 15 binlik araçlar sadece.

Canım o pasif kalıyor ise, parayı sen idare edeceksin; başka seçenek yok. Zaten gördüğüm kadarıyla kadınlar eşlerini daha iyi giyindiriyorlar. Ne eksik, ne acil evde sen gözlemle, ya da o söylediğinde not al. Elinize para geçtimi sen hallet.

Ama araba, elektronik gibi yüksel meblağlı mevzularda, anlamadığın yerde bir bilene danış, abi, kuzen vs.

İşte bu duruma gelmemek için mücadelem. Amacım hayatımı eşimle paylaşmak. Ama biraz daha denerim kendimi yıpratmak yerine mecbur bende böyle devam ederim. İnş degisen eşim olur. Şimdilik c tesi ne izin aldı gün boyu alışveriş yaparız diyor erken kalkıp. Hadi inşAllah

Eşiniz işte bu yüzden bu hale gelmiş olabilir.
Çünkü yazınızı ilk okuduğumda , sinirden olmayan yere harcıyorum diye yazmanız dikkatimi çekmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…