- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Ağzını burnunu kiricam. Oğlum olsun da onla gidicem onu hayatıma dahil etmicemUzman bir psikolog bilir ancak sebebi ve çözümü.
Bana sorsan ağzına kürekle vur derim
Netimde sorun var kopuyor garantiye aldım:) ilk çocuk ikinci düşünmüyorum bu kafayla gidersekNeden parça parça yazdınız ki ? Neyse konunuza gelelim.
Eşiniz pek sorumluluk sahibi değil birde çocuğunuz olucak işiniz zor.
Kaç çocuk var ? Eğer ilkse ikinci için acele etmeyin derim.
:) guldurdunuz bence de öyle bende bazen dayanamayip mağazalarda başına bişey mi geldi diyorum artık nefret ettim bu huyundan yaEşin bilinçaltında paradan korkuyor
bence ikinizde garipsiniz. ona inat neden gidip harcıyorsun ?hadi harcadın neden önceligin evin eksikleri degil.Hayat bu şekilde nasıl geçer bilmiyorum ben günlerce bakarım hevesle alacağım şeye arastiririm o gün gelince muhakkak başı ağrir neşesi yoktur ve bende o onaylamadan almam alamam zaten surat asmaya hatta dükkana kavga ederek girmeye başlar suskun diye eve dönerim. Annem de farkında ona bakma kendin beğen al der ama yok. 50 liralık elbise için 200 lira harcadık geçen hafta heryere gittik ama alıcı gözle hiç ilgilenmdi ve istediğim semt e değil başka semtlere götürüp akşam etti sonra geç oldu diyip eve döndük ben bakirkoy den bakacaktim eyup ten bagcilar dan baktık ne alaka oralarda hep tesettür giyim ağırlıklı zaten. Hayat nasıl geçecek bilmiyorum durup durup boşa giden paralara üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?