• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyi erteleyen 1 koca ile yasamak

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Acaba erteleme hastalığı diye bişey var mı? Eşime hiç hatirlamam ki para varken hava güzelken keyifle alışveriş yapalım yada fatura yatiralim. Asla ama asla para varken yapılacak bişey varsa yapmaz surat asar eve dönmek ister. Ama para yokken eksikleri inceler bakar gereksiz gereksiz ne zaman ki alınacak hep erteler. Sonra bakalım sonra alalım. Biri hediye alacak olsa da aynı. Yani cimrilikten değil. Çünkü para onda kalmaz ben mutsuz bir şekilde o isteyken o parayi ilk önüme gelen yere harcarim öfkeyle. Ve eksik yine eksik kalır para da gitmiş olur. Sebebi Ne olabilir ?

Kendine de kiyafet almaz sıkıldım der bakmayalım der. Ne zaman para olmasa yeni biseyim yok der ama asla asla asla para varken şu eksik alalım demez. Tahammül edemiyorum artık. Düşünün araba için elimizde nakit vardı ve ben gelemem dedi diye ben tek gidip takla atmış araba aldım ki araba en sevdiği şeydir. Para yokken günlerce hayal etmiştik. Sonra o araba da yalan oldu paramiz da tabi. Zor çıkardık elden.

Hayat bu şekilde nasıl geçer bilmiyorum ben günlerce bakarım hevesle alacağım şeye arastiririm o gün gelince muhakkak başı ağrir neşesi yoktur ve bende o onaylamadan almam alamam zaten surat asmaya hatta dükkana kavga ederek girmeye başlar suskun diye eve dönerim. Annem de farkında ona bakma kendin beğen al der ama yok. 50 liralık elbise için 200 lira harcadık geçen hafta heryere gittik ama alıcı gözle hiç ilgilenmdi ve istediğim semt e değil başka semtlere götürüp akşam etti sonra geç oldu diyip eve döndük ben bakirkoy den bakacaktim eyup ten bagcilar dan baktık ne alaka oralarda hep tesettür giyim ağırlıklı zaten. Hayat nasıl geçecek bilmiyorum durup durup boşa giden paralara üzülüyorum.

Neden parça parça yazdınız ki ? Neyse konunuza gelelim.

Eşiniz pek sorumluluk sahibi değil birde çocuğunuz olucak işiniz zor.

Kaç çocuk var ? Eğer ilkse ikinci için acele etmeyin derim.

benim dedem de öyleydi.
bana hani istediğim ayakkabıyı alacaktin ya dedecim.
alacağım tabi kizim hemen hemen ayakkabı gelsin.
aa burda hadi al.
yook sonra daha güzelini alacagim:KK48:
yok ben bunu istiyorum.
tamm haftaya alalım:))
gerçekten haftaya alırdı ama.
canım yaa:KK42:
huy galiba konu sahibi.
erteleyince daha az para vereceğini düşünüyordur belki.
yada ne kadar cebimden geç çıkarsa para o kadar kar diye de olabilir..

Değiştirebiliceğin şeyleri değiştirmekle başlayabilirsin.

Bazı erkekler kadın mağazalarına girmeyi sevmez, kendilerinede yırtılıp patlamadan bişey almazlar sizinkide öyle kendiniz gidin kendinize ne istiyosanız nerden istiyosanız alın. Onada beğendiğiniz şeyleri alın böylece kurtulun bundan

Arabaya gelince neden takla atmış araba aldınız ? Tecrübe olmuş telefondan sorgulanabiliyo kazası var mı yok mu diye bi öesaja bakıyo.

Plaka şehir olarak değiştiyse bazen çıkmıyo şase nodan sorgularsıbız şüpheniz varsa ve servisi götürüp rapor çıkartın ( kaza yapmış ama kaskodan yaptırmadıysa sanayide yaptırdıysa expeetiz olmadan çıkmaz)

Alınıcakları para varken siz alın mesela markette alışveriş mi yapın çıkarken arayın gelip taşısın .

Bence siz alin sonra o gelsin ..
Bu arada elektrigi neden odememis para varken ?
Sizi buna mecbur etmis

Bu arada senın bi buz dolabın bozulmustu demı noldu o :D Dun benımde bozuldu aklıma geldın :KK50:

Hayat bu şekilde nasıl geçer bilmiyorum ben günlerce bakarım hevesle alacağım şeye arastiririm o gün gelince muhakkak başı ağrir neşesi yoktur ve bende o onaylamadan almam alamam zaten surat asmaya hatta dükkana kavga ederek girmeye başlar suskun diye eve dönerim. Annem de farkında ona bakma kendin beğen al der ama yok. 50 liralık elbise için 200 lira harcadık geçen hafta heryere gittik ama alıcı gözle hiç ilgilenmdi ve istediğim semt e değil başka semtlere götürüp akşam etti sonra geç oldu diyip eve döndük ben bakirkoy den bakacaktim eyup ten bagcilar dan baktık ne alaka oralarda hep tesettür giyim ağırlıklı zaten. Hayat nasıl geçecek bilmiyorum durup durup boşa giden paralara üzülüyorum.
bence ikinizde garipsiniz. ona inat neden gidip harcıyorsun ?hadi harcadın neden önceligin evin eksikleri degil.
e adam bunu yapmıyorsa evdeki akıllı biri bunları düzenler tertipler birikim yapar. gecim böyle olur.
alışveriş istemiyor mu sen mi istiyoırsun git kendin al. admaın bedeni bellidir. zevki bellidir. senin aldıklarını giyerim derse git sen al.

Erteleme hastaligi diye bir hastalik var.Atalet hali deniyor buna kendisi bu durumun farkindaysa cozebilir kisisel ataletten kurtulma diye bir kitap var 12 tl gibi birsey onu hediye edin kendisini bulacak.

Bendede bu durum var gibi kafam o kadar dolu ki ayakkabi almaya gidip tabak takimiyla donebiliyorum o an aklima ayakkabi gelmiyotlr neden gittigimi bile bilmiyorum :D

Sizde de kabahat var. Eşiniz çok haksız diyelim. Siz niye evin eksikleri dururken sinirle parayı harcıyorsunuz ki. Araba alırken de çok çok iyi araştırmalıydınız. Paranızı çok har vurup harman savurmuşsunuz.

Back
X