• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyi erteleyen 1 koca ile yasamak

Az çok konularınızı biliyorum. Doğum sonrası ne yapacaksınz? Planınız var mı?
İçinde bulunduğunuz durum çok zor

Acaba erteleme hastalığı diye bişey var mı? Eşime hiç hatirlamam ki para varken hava güzelken keyifle alışveriş yapalım yada fatura yatiralim. Asla ama asla para varken yapılacak bişey varsa yapmaz surat asar eve dönmek ister. Ama para yokken eksikleri inceler bakar gereksiz gereksiz ne zaman ki alınacak hep erteler. Sonra bakalım sonra alalım. Biri hediye alacak olsa da aynı. Yani cimrilikten değil. Çünkü para onda kalmaz ben mutsuz bir şekilde o isteyken o parayi ilk önüme gelen yere harcarim öfkeyle. Ve eksik yine eksik kalır para da gitmiş olur. Sebebi Ne olabilir ?
Anldğm kadryla siz harcaynca bişy demiyor. Yani almayalm etmeyelm derdinde değil galiba dimi?
Eşimede ben hatrlatrm hep şu alıncak şunu unutma diye. Çalışmıyrm ama para işlerine ortalama ben bakıyrm gibi bişey:) bişey alıncğı zamanda ben araştryrm sepete atıyrm o ödüyor sadece. Artık onuda sen yap ben unutyrm tarznda oluyor. Mesela eti o sever yer. Kuzu alınıp keslcek onu bile sen bul bana hatrlat dedi geçen :)) ama senn eşin de ayrı bi garipmiş. Kendisinin harcayamama gibi bi sorunu var herlde

Siz faturalari odeyemediginiz için 10 gün elektriksiz kalan kadinsiniz :( hatirladim sizi ustelik hamile halinizle yasadiniz bunu. Acaba fatura bile odeyemeyecek durumdayken, elbise gereksiz mi geliyor esinize? Ki bence haklı.. Istemediginiz semtlerde oyalayip akşam olsun da elbise falan almadan evi dönün istiyordur belki

Değiştirebiliceğin şeyleri değiştirmekle başlayabilirsin.

Bazı erkekler kadın mağazalarına girmeyi sevmez, kendilerinede yırtılıp patlamadan bişey almazlar sizinkide öyle kendiniz gidin kendinize ne istiyosanız nerden istiyosanız alın. Onada beğendiğiniz şeyleri alın böylece kurtulun bundan

Arabaya gelince neden takla atmış araba aldınız ? Tecrübe olmuş telefondan sorgulanabiliyo kazası var mı yok mu diye bi öesaja bakıyo.

Plaka şehir olarak değiştiyse bazen çıkmıyo şase nodan sorgularsıbız şüpheniz varsa ve servisi götürüp rapor çıkartın ( kaza yapmış ama kaskodan yaptırmadıysa sanayide yaptırdıysa expeetiz olmadan çıkmaz)

Alınıcakları para varken siz alın mesela markette alışveriş mi yapın çıkarken arayın gelip taşısın .
Yemeğe gelince alıyor şükür koşa koşa. Araba mevzusu nisanliykendi 22 23 yasindaydim adam bana güven dua edeceksin dedi tamirci bile goturmedim hem eşime demiştim eğer tek gidersem ilk gördüğümu alicam diye çünkü araba bakarken harcanan para arabadan masraflı oluyordu ve sinirlenmistim gelmemesine

Anldğm kadryla siz harcaynca bişy demiyor. Yani almayalm etmeyelm derdinde değil galiba dimi?
Eşimede ben hatrlatrm hep şu alıncak şunu unutma diye. Çalışmıyrm ama para işlerine ortalama ben bakıyrm gibi bişey:) bişey alıncğı zamanda ben araştryrm sepete atıyrm o ödüyor sadece. Artık onuda sen yap ben unutyrm tarznda oluyor. Mesela eti o sever yer. Kuzu alınıp keslcek onu bile sen bul bana hatrlat dedi geçen :)) ama senn eşin de ayrı bi garipmiş. Kendisinin harcayamama gibi bi sorunu var herlde
Bişey demez bana ama bende keyif alarak beraber karar vererek olsun isterim. Sorun bu.

Az çok konularınızı biliyorum. Doğum sonrası ne yapacaksınz? Planınız var mı?
İçinde bulunduğunuz durum çok zor
Önce dogum izni parasıyla borçları sifirlayacagiz sonra ben ise girip birikim yapacağım eski konulara istinaden diyorum bunları. Bu konu içinde artik oglumu beklicem hayatı paylaşmak için eşimin alışveriş fobisi geçecek gibi değil

Para sizde mi duruyor ?
Neden olmayacak bir yere harciyorsunuz peki ?
Bende duruyor işi çok yoğun fatura bile ödeyemez netten. Ben nöroloji ye de gittim hatta doktor teşhis koyacak gibiydi sonra devamı gelmedi düğün girdi araya ben ne yazık ki oara varsa o gün bitiren para yoksa taksitle de olsa alışveriş yapan ikinci el ne varsa evde satan biriyim. Ama eger zamaninda eksik olanı özenle seçip alsak içimdeki alışveriş isteği gidiyor ama eşimle olmuyor. Elbise alamadım 2 aydır hamilelik çekimi için. O çirkin bu kısa bu uzun suna sonra bakalım diye diye dogum geldi bu esnada elbiseyle ayrılan bütçeyi ya eve misafir cağırır harcıyoruz stresten mesela yada ilk gördüğüm eve eksik olan bişeye. Sonra pişman oluyorum ama elimde değil vallahi

Bende duruyor işi çok yoğun fatura bile ödeyemez netten. Ben nöroloji ye de gittim hatta doktor teşhis koyacak gibiydi sonra devamı gelmedi düğün girdi araya ben ne yazık ki oara varsa o gün bitiren para yoksa taksitle de olsa alışveriş yapan ikinci el ne varsa evde satan biriyim. Ama eger zamaninda eksik olanı özenle seçip alsak içimdeki alışveriş isteği gidiyor ama eşimle olmuyor. Elbise alamadım 2 aydır hamilelik çekimi için. O çirkin bu kısa bu uzun suna sonra bakalım diye diye dogum geldi bu esnada elbiseyle ayrılan bütçeyi ya eve misafir cağırır harcıyoruz stresten mesela yada ilk gördüğüm eve eksik olan bişeye. Sonra pişman oluyorum ama elimde değil vallahi
Araba vs. gibi şeyler neyse de para sizde madem elbise almak için niye eşinizin keyfini bekliyorsunuz ki?
Bana biraz cimri gibi geldi, para harcamayı sevmiyor sanki.

Bence siz alin sonra o gelsin ..
Bu arada elektrigi neden odememis para varken ?
Sizi buna mecbur etmis
Geçen ay durum farklıydı para yoktu açıkçası doktor a çok gidip geliyoruz özele maalesef ve zaten yetmiyor maasi ben işten çıktım. Ama olunca da canından can gidiyor yani bir şey alinacaksa alınacaktır bundan kaçamaz eğer hayatı bişeye ekmek şu elektirik gibi onu algilayamiyor ertelenir saniyor

Siz faturalari odeyemediginiz için 10 gün elektriksiz kalan kadinsiniz :KK43: hatirladim sizi ustelik hamile halinizle yasadiniz bunu. Acaba fatura bile odeyemeyecek durumdayken, elbise gereksiz mi geliyor esinize? Ki bence haklı.. Istemediginiz semtlerde oyalayip akşam olsun da elbise falan almadan evi dönün istiyordur belki
10 gün elektriksiz kalmadı akşamına halledilmisti mevzu.Buraya da konu açmaya gelmiyor acır gibi etiketliyosunuz hemen hoş degil bu davranışlar.Konu sahibi hala hamile

Asıl sorunununuz maddi olarak zor durumda oldugunuz
nedenı nıcınını aramak bence oldukca bos

bence ikinizde garipsiniz. ona inat neden gidip harcıyorsun ?hadi harcadın neden önceligin evin eksikleri degil.
e adam bunu yapmıyorsa evdeki akıllı biri bunları düzenler tertipler birikim yapar. gecim böyle olur.
alışveriş istemiyor mu sen mi istiyoırsun git kendin al. admaın bedeni bellidir. zevki bellidir. senin aldıklarını giyerim derse git sen al.[/QUOT
Sorun bu zaten kendisi alınan nevresim kadar fikir sahibidir ama daha iyisini sunmak sadece elstirir alinani engeller. Babası da böyleydi. Yani ona hediye olarak kimse kiyafet alamaz mümkün değil. Mesela bişey beğenir almak isterim Muhakkak kötüler ben anlamam sen al demez. Tamam hangisi iyi dersem ya en pahalisini gösterir alamayacagimiz ya en cirkinini yada sonra bakarız hepsi kötü be der.

e kendine almasin. o zaman. kendi bilir. sende alma.
babasini ornek almis. model aldigi ornek yanlis gibi aammaaaa sen bunu cozmek daha dogru bir yol bulmak icin pek.ugrasmamissin fevri kararlar verip yanlisa dusmussun.
demek ki daha akilli olacaksin..taktik degistir :)

Araba vs. gibi şeyler neyse de para sizde madem elbise almak için niye eşinizin keyfini bekliyorsunuz ki?
Bana biraz cimri gibi geldi, para harcamayı sevmiyor sanki.
Kafama göre alınca elestirebiliyor begenmezse. Hamileyken özellikle kafama takmak istemem. Çalışırken o isteyken gidip alıyordum. Ama suan hem tek çıkamıyorum semte yabanciyim hem ağırlaştım hemde elbisenin amacı oglumuz için hatıra fotoğrafı çektirmek bu anını paylasmayacaksa anlamı yok ki

Back
X