Herseyi kafama takiyorum

Benim kocam bana böyle müdahalelerde bulunsa tasmami ne renk istersin diye sorardım. Bence yaşınıza göre toy davranan sizsiniz gerçi yasiniz da çok değil. Partnerim iş srkadaslariyla elbette sakalasicak. Erkekler arasında çalışıyorum ben de kadına da erkeğe de aynı samimiyeti gösteririm. Asıl bu kadın bu erkek diye düşünüp özel davranirsam zihniyetimde bı gariplik vardir

Önceden bende öyleydim artık bu takma sonucunda mis gibi migrene sahibim.
1 gün bile oturup düşünsem 72 saate yakın migren ağrısı yaşıyorum.
Yanında kullandığım ilaçlar da cabası.
Ondan sonra takmamaya çalışıyorum.
Yoksa kafamı bir yerde kesip atacağım.

Nerden başlasam bilmiyorum ama olur olmaz herşeyi kafama takıyorum özellikle eşimle ilgili..
Hiç biseyi umursamaz kafaya takmaz herşeyi oluruna bırakan bi kişiliğe sahip 25 yaşındayım 4 senelik evliyiz hatta eşini çok seviyorum ama yaptığı bazı hareketler beni resmen çıldırma derecesine getiriyor..
IKimizde aynı yerde çalışıyoruz ben olmak üzere bi tane daha bayan personel var diyorumki kızın hal ve hareketleri hoşuma gitmiyo şununla muhabbet etme iş dişi gereksiz muhattplara girme kızdan bi peçete dahi istese çok sinirime gidiyo ve buna sınır oldugumu bakışlarımdan biLe anlıyo.. moralim kaciyo konuşmuyorum sonra yanıma gelip benimle dalga geçermi gibi tavırlar yapiyo ve bu hareketleri beni daha çok sınır ediyo orda milletin içinde bağırıp çagrip içimdekiler o an ona dökmek istiyorum kendisi 30 yaşında ama sanki 10 yaşındaki çocuk gibi acaba benmi abartıyorum bana bi çare gösterin bu huyumdan bende kafaya takmama huyundan nasıl vazgeçerim
Sizi okadar iyi anlıyorum ki. Sizinle tek farkımız biz eşimle farklı yerlerde çalışıyoruz

Nerden başlasam bilmiyorum ama olur olmaz herşeyi kafama takıyorum özellikle eşimle ilgili..
Hiç biseyi umursamaz kafaya takmaz herşeyi oluruna bırakan bi kişiliğe sahip 25 yaşındayım 4 senelik evliyiz hatta eşini çok seviyorum ama yaptığı bazı hareketler beni resmen çıldırma derecesine getiriyor..
IKimizde aynı yerde çalışıyoruz ben olmak üzere bi tane daha bayan personel var diyorumki kızın hal ve hareketleri hoşuma gitmiyo şununla muhabbet etme iş dişi gereksiz muhattplara girme kızdan bi peçete dahi istese çok sinirime gidiyo ve buna sınır oldugumu bakışlarımdan biLe anlıyo.. moralim kaciyo konuşmuyorum sonra yanıma gelip benimle dalga geçermi gibi tavırlar yapiyo ve bu hareketleri beni daha çok sınır ediyo orda milletin içinde bağırıp çagrip içimdekiler o an ona dökmek istiyorum kendisi 30 yaşında ama sanki 10 yaşındaki çocuk gibi acaba benmi abartıyorum bana bi çare gösterin bu huyumdan bende kafaya takmama huyundan nasıl vazgeçerim
Bende sen fazla abartıyosun adamı kafese koymak ister gibisin sal rahat ol biraz adamın yapıcağı varsa zaten senin ruhun bile duymadan yapar herşeyi kontrol altında tutamazsın tutmaya çalışırkende yıpranırsın böyle

Benim kocam bana böyle müdahalelerde bulunsa tasmami ne renk istersin diye sorardım. Bence yaşınıza göre toy davranan sizsiniz gerçi yasiniz da çok değil. Partnerim iş srkadaslariyla elbette sakalasicak. Erkekler arasında çalışıyorum ben de kadına da erkeğe de aynı samimiyeti gösteririm. Asıl bu kadın bu erkek diye düşünüp özel davranirsam zihniyetimde bı gariplik vardir
Kesinlikkle size katılmıyorum. Erkek kadın arasında samimiyet farkı olmalı.
Bu siteyi 10 yıldır takip ederim. Nasıl bi yozlaşma nasıl bir genişlik var son dönemlerde. Hayretle izliyorım
Toplumun aynası gibi

Bu siteyi 10 yıldır takip ederim. Nasıl bi yozlaşma nasıl bir genişlik var son dönemlerde. Hayretle izliyorım
Toplumun aynası gibi
Nasıl hırsla okuduysanız yanlış okumuşsunuz:) tam tersi erkek ve kadın diye ayirsam zihniyetim farklıdır diyor ayırmam diyor yani.

Toplumun aynası gibi
Siz kadın çalışma arkadaşlarınıza el şakası yapiyosaniz bilemiycem. Ben her cinsiyete eşit ve profesyonel durustayim. Seks esprisi yapmıyorum sakalasicaz diye. Siz o zaman bant takın kocanizin ağzına. Maazallah aldatır falan

Nasıl hırsla okuduysanız yanlış okumuşsunuz:) tam tersi erkek ve kadın diye ayirsam zihniyetim farklıdır diyor ayırmam diyor yani.
Evet yani bı de saldırmış yozlaşma diyo. Buna fesat niyet denir ben tam tersine karşı cinse dair diken üstünde duran erkeği sorgularim

Siz kadın çalışma arkadaşlarınıza el şakası yapiyosaniz bilemiycem. Ben her cinsiyete eşit ve profesyonel durustayim. Seks esprisi yapmıyorum sakalasicaz diye. Siz o zaman bant takın kocanizin ağzına. Maazallah aldatır falan
Siz niye bukadar sinirlendiniz ki. Alıntıladığım arkadaş sakince cevap vermiş, aşağıda yazacaklarım da o arkadaşa değil

Evet işyeri ortamında kahkahalarla ortalığı çınlatan iş harici özel konularını dedikodularını ortamda erkek var mı yok mu umursamadan rahatça konuşan kadınlar anormal.. Siz nasıl düşünürseniz düşünün. Kadının bir ağırlığı olmalı.

Ben çok kadın çalışan biliyorum ki işini saygınlığıyla yapan. Tabi ki tersi de var hiç de az değil.

Sevgiliniz eşiniz böyle kadınlarla aynı ortamda 8 saat çalışsın şakalaşsın içi açılsın madem sizin de içiniz rahat etsin ne diyeyim

Ee adamın totosunu havalara kaldırıyorsunuz . Gencecik karım, bir peçete istedim diye başka kadının bana aklı kayacagini düşünuyor. Vay be, ben ne gözde bir erkeğim, nasıl da bir nimetim ona diye inanıyorsa haksız mı?

bence 10 yaşında olan sizsiniz gibi geldi bana ama neyse. ben eşlerin aynı iş yerinde çalışmalarını bu yüzden yanlış buluyorum. evde yetmiyor bir de işte birbirini darlamalar.. artık lisede değilsiniz evlenmişsiniz. evet bazı şeyleri kıskanabilirsiniz buna anormal demiyorum ama eşiniz sizden çekinip kimseyle konuşmadığı halde bir peçete istemesine bile takılıyorsanız işte anormal olan şey burada. ve güvensizlik ciddi bir problem eğer durup dururken güvenmiyorsanız. böyle kişiler genelde evliliğini yıpratır başka da bir şey olmaz olan size olur. aldatacak diye güvenmiyorsanız da eğer siz zincir de bağlasanız yapacak olan adam yapar, salsanız yapmayacak adam yine yapmaz.

Siz niye bukadar sinirlendiniz ki. Alıntıladığım arkadaş sakince cevap vermiş, aşağıda yazacaklarım da o arkadaşa değil

Evet işyeri ortamında kahkahalarla ortalığı çınlatan iş harici özel konularını dedikodularını ortamda erkek var mı yok mu umursamadan rahatça konuşan kadınlar anormal.. Siz nasıl düşünürseniz düşünün. Kadının bir ağırlığı olmalı.

Ben çok kadın çalışan biliyorum ki işini saygınlığıyla yapan. Tabi ki tersi de var hiç de az değil.

Sevgiliniz eşiniz böyle kadınlarla aynı ortamda 8 saat çalışsın şakalaşsın içi açılsın madem sizin de içiniz rahat etsin ne diyeyim
"Kadın dediğin falanca olmalı" cinsiyetcisiniz kadının düşmanı kadın diye boşuna dememisler. Kocalariniza kahkaha aticaz siz tasmalarinizi sıkı tutun ne olur ne olmaz

Kocanızı alın bir kafese koyun öyleyse. Bu nasıl bir düşünce peçete isteyince bu kadar yükselmek ? Karşıdan ya da eşinizden aşırı samimi ya da sizi huzursuz edecek bir hamle olsa tabiki anlarım. Ama mağarada yaşamıyoruz sonuçta. En önemlisi de siz de aynı iş yerindeymissiniz gözünüzün önü yani. Sizin bu kadar dibinizde aldatacaksa gönlü kayacaksa bırakın kaysın. Bence yapmayacağı varsa da aklına sokmayın.

Back
X