Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
bu konu önceden açıldımı bilmiyorum valla ben bulamadım eğer açılmadıysa....arkadaşlar herşeyi kafanıza takıp kendinizi yiyip bitirirmisiniz yoksa amannn boşveer diyenlerdenmi??ilk ben söyleyim anormal kafama takarım,geceleri uykum bile kaçar,kafamda büyütürüm taki çözümü bulana kadar..peki sizler nasılsınız bu konuda valla bu saatte bu konu aklıma geldi çünkü hem yazıyorum hemde kafamdaki soruna çözüm arıyorum..haydi buyrun...:enbuyukkk:

Maalesef vurdumduymaz olamıyorum ama uğraşıyorum. Özellikle sinirlendiysem ve sinirimi atamadıysam uyku muyku haram olur bana...Sevdiklerim birşeye üzüldüğünde, bir sorunları olduğunda kendimi yiyip bitiriyorum...
Herşeyi kafama takıyorum... Hiç doğru değil, kendime zarar veriyorum...
Şimdilerde biraz daha umursamaz olmaya çalışıyorum. Çok sinirlenince Pasiflora yı dikiyorum kafaya...
Annemi kaybettiiğimden beri hayatın okadar da önemli olmadığını, uğraşsanda olacakları değiştiremeyeceğini öğrendim...

Gülerim,oynarım,eğlenirim..:dance:
Hiç kimsecikler anlamaz,hep içimde tutarım.:çok üzgünüm:
Sonra bomm diye fitillerim kendi üzerimdeki ateşi..
Aslında sürekli canlı bomba gibi yaşıyorum hayatta ben valla senağlama

Son düzenleme:
ben kadar kafasina bir inci tanesini bile takan varmidir bilemem
acayip uyuz bi insanim
bu huyumla karsimdakinide uyuz ederim
ben erken yasanirsam bilsinler ki sebebi herseyi kafama takip derin derin taa diplere vurmamin sebebidir
yaa e be mubarek biseyi alip eve getirirsin sonrada ustunde begenmessin
hadi gayri dusun hindi gibi taa ki onu degistirecegim gune kadar kafamda takilir kali yahu
bu kadarda olmaz ki :mymeka:

Ben gamsızımdır umursamam..
İlişkilerimde böyledir genelde bu...Beni üzen üzülsün ben niye düşünücem derim..
Ama haksız yere olduysa yada yanlış anlaşılma ise mutlaka paylaşana dek içim içimi yırtar..
Onun haricinde dertlerim konusunda da dönem dönem hassaslaşırım..Bir bakarsın çok iyim gülüyorum,bir bakarsın ağlıyorum..
Anlatabildimmi ablacım
:sm_confused:

maalesef bbende herşeyi kafaya takanlardanım hatta feleket tellalcısı gibiyim.bi şey kafama takıldımı hep kötü bişey olacakmış gibi kendimi yer bitiririm.kendime o kadar çok zarar veriyorum ki hiç bir problemim yokken bu yaşta panik atak oldum çıktım.düşünüyorum takmayım diyorum ama bir türlü beceremiyorum.gamsız olmayı okdar çok isterdimki....

malesef cok takan biriyim özellikle ütü yaparken cok seyler kafama takilir eskiler gelir niye yaptim , o niye böyle dedi ben niye cevap vermedim vs vs ve ütünün nasil bittiginin farkina bile varmiyorum hicte iyi bir huy degil bazen amaaaan takmiycam diyorum fazla uzun sürmüyor yine takiyorum

offff aynen bende çok takarım.birisi bana birşey söylesin gecelerce ağlarım,uyuyamam.

nefret ediyorum bu huyumdan valla.

senağlamaben kafama birşey takdığım zaman günboyu düşünürüm ogün hiç keyfim olmaz stresdende ertesi gün suratım sivilcelerle dolar çirkin bir kadın olurum şimdide bi sürü sivilcem var kendimi çok çirkin hissediyorum

Hem de nasıl takarım kafama.Aklımdan çıkarıp atamam bir türlü.Keşke geniş bi kız olsaydım.Zararım sadece kendime.senağlama

ben önemli olsun olmasın malesef herşeyi kafama çok takar çok büyütürüm..yok yere kendimi üzerim..bu huyumu hiç sevmiyorum daha rahat daha umursamaz olmayı çok isterdim

dısardan bakıldıgında guclu umursamaz hıcbıseyı takmaz ve tınlamaz gorunurum..
ama hersey ıcımdedır..
herseyı takıp takmıyorum modunda olanlardanım

bahar, sen bana ugra. ben cok severim eskileri hatirlatmayi:roflol:

ben cok takarim kafama herseyi.
off ya bazen nefret ediyorum bu huyumdam.
deli danalar gibi dolasirim artik böyle zamanlarda:roflol:

bende kafama takarım ve çok uzatırım iyi bişey değil bazan kendime derim aman takma diye ama genede kafama takmadan edemem can çıkar huy çıkmazmış

cok karamsarim bi konunun hep en kotu tarafini dusunurum hep negatifim
biri surat yapsa yada bisey soylese ya aglarim yada neden boyle oldu diye saatlerce dusunurum
saclarimda beyazlar cikmaya basladi
hasimato oldum
ama huyumu hala degistiremedim

bi problem karşısında kafamda her zaman A ve B planı vardır.her durumu düşünür ne yapacağımı hesaplarım.o yüzden üzerinde daha sonra çok kafa yormam.olursa olur,olmassa kısmet:1closedeyes:,dedimse dedim ne yapalım:1closedeyes:,ben kendimi biliyorum millet istediğini düşünsünsüprizzzzz,olacakla öleceğe çare yok:içelim:,dünyanın sonu değilyasengözlerimebaksanab felsefeleriyle yaşarım.(fazlamı rahatım netatlicadiarzu)

Şirketten çıktığım anda işle ilgili herşeyi silerim kafamdan. Asla iş yaşamımdaki sıkıntıları özel hayatıma taşımam.
Ancak özelde yaşadığım sorunları bazen çok taktığım oluyor. Yatakta ordan oraya döner dururum, uyuyamam bir türlü. :sm_confused:

bende çok hassasım herşeyi kafama takarım ama çevreme belli etmem içine atmak çok kötü zaten ilerleyen zamanlarda çıkan sağlık sorunlarıda hep bundan oluyor ya ama yapı meselesi insanı mutsuz etsede yinede takıyor

Cok kizdigim bir konuysa ozaman iste cok takarim kafama. Yemeden icmeden kesilirim. Uyku bile girmez gözüme. Hatta bazen sinirden kendi kendiligime mirildanirim...tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…