Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

arkadaşlar ben buaralar hiçbişeyi kafama takamıorum.takamıorum çünkü istesemde olmuo:smiley-cool:bi unutkanlık başladı bende (umarım geçicidir) bi sorun oluo 5 dak sonra unutuorum gidio,o konu açılınca biri hatırlatınca vs.aklıma gelio.ilginç ama gerçek:sm_confused:normalde ufak bişeyi takıp kuran biriyim ama inanın böylesi daha güsel oluomuş.
bide genelde sıkıldığım zamanlar hayatın çok kısa oldugunu daha ne kötü durumlarda olan insanların durumunu düşünüorum.elbet buda geçicek diorum.milletden banane ne derlerse desinler diorum.bunları inanarak düşündüğümde çok rahatlatıcı oluo:dance: ee bide unutkanlık eklenince salıverdim gitti valla.
canlarım hepimiz bu dünyada gelip geçiciyiz.neden kendimize zehir edeioruz şu kısacık ömrü.onu tak bunu tak amaaannn nereye kadar ya.nasılsa gün gelio hatırlamıoruz bile o an takıp büyüttüğümüz şeyi.
ozaman ne yapalım..Hepberaber sallayalım gitsiiinnnn:teytey::teytey::teytey:

Ben gerçek anlamda kafama takıyorum ama kesinlikle belli etmiyorum.
Sadece beni çok yakından tanıyanlar bazı hareketlerimden birşeye takıldığımı anlayabiliyorlar.
Kafama taktığım bir olay olduğunda , hemen kendi kabuğuma çekiliyorum , kimseye anlatamam zaten , susuyorum , dalıp gidiyorum , ayağımı daha çok sallıyorum.
Çok kötü aslında , içinden atıp paylaşmak gerek biliyorum ama ben yapamıyorum kendi içimde çözebileceğime inanıyorum sadece yada şu zamana kadar kendi içimde çözmek zorunda kalışlarım yüzünden oldu bilemiyorum.
Kafasına takan arkadaşlara tavsiyem anlatın rahatlayın yoksa ömrünüzü kısaltıyorsunuz benim gibi içinize atarak..

bende herşeyi kafama takıyorum.istemesemde kendimi engelleyemiyorum
bazı yaşadığım olumsuz şeyleri hiç unutamıyorum.yani herşeyi kafaya takmaktan aslında şikayetçiyim
aslında gamsız olmak lağzım ama yapamıyorum bi de başak burcuyum biraz çok ince eleyip sık dokuyorum.herşeye ağlayan biriyim.kısacası bu konuda bende şikayetçiyim

takmaz olurmuyum...hemde nasil ama kimseye belli etmem. hele aileme. hep içime atarim aslinda bunda hiç iyi birsey degil, birde sözlendigimden beri çok fazla sulu gözlü olmaya basladim ya çok mu hassasslastim nedir anlamiyorum. bu aralar çok agliyorum...offf

Bazen çok takarım...Ama genelde haklı olduğum konulardır..Vurdum duymaz gamsız asla olamam..Yapım değil..

basit şeyleri kafama takmam ama ciddi şeyleri çok takarım zaten insanın elinde bir şey değil ki düşünmek...

her şeyi değil ama fazla duygusal olduğumdan elimden olmadan kafama takılanlar oluyor...önemsemeyeceğim desem de bu konuda pek başarılı olduğum söylenemez

bende herşeyi takanlardanım bu huyumu hiçmi hiç sevmiyorum deişmeye çalıştıysamda nafile olmuyo aslında tokadan başka bi şey takmıcan kafana söylemesi kolayda uygulayabilsem bide

kafaniza tokadan baska birsey takmayin kizlar diyecem ama bende çok takarim yaaa, bu huyuma sinir oluyorum

Disardan bakildiginda cok neseli esprili ve rahat bir insan gibi gorunurum.Ama bunun birde ic dunyasi var.Ic dunyamda depremler olur kiyametler kopar gozyaslarim sel olu giderr.Ufacik seylerden mutlu olabildigim gibi ufacik seylerdede hayatim karariyo.Hemen yikiliyorum.Sanirim benim ruhumun ortasi yok ;((

Offff Offfff en nefret ettiğim huylarımdan biridir.Herşeyi takarım kafamaa.Geceleri uykularımı kaçırırım.En ufacık bir şeyi bile takarım.Dışarıya yansıtmam ama içimde fırtınalar kopar.senağlama

Bende önceleri çok kafama takan,ince eleyip sık dokuyan biri idim.Şimdilerde ise çokkk gamsız biri oldum.Bazen kendim bile kendimi'' bu kadar da olmaz yaa'' diye uyarıyorum:)
Hayat güzel ve çok da kısa diye düşünüp ortayı bulmaya çalışıyorum :)
Sevgi ve saygılarımla.

ooooo bende çok takarım kafama çok detaycıyımdır bideee:çok üzgünüm:çok kötü bişi ama hakim olamıorum kendimeeböle derken ne demek istedi felann bölee şiiler beynimi kemirir durur uyku muyku haramm sonraaa:çok üzgünüm:

Bende çok takarım şu an da takmış durumdayım aklımda sürekli o uyuyamıyorum bile artık öle sıkıldımki o konular açılmasın istiyorum ama ister istemez açılıyo işte off yaaaa offf dokunsalar ağlıcam hee:çok üzgünüm:

amannn allahım en ufacık bırseyı bıle kafamda kurar kurar buyuturum onden ole dedı ne olcak herseyın sonunu dusunurum canım sıkkınsa sessız olurum suratım sıvılce olur erken adet olurum başım ağrır bunların hepsı takmaktan arkadaslarr uyku bıle haram olur o gece banasenağlama anama çekmişim nişanlımıda bir görseniz hiçç takmazz bana kızar herseyı takma dıye değişicem diyorum en fazla 1 saat yaa ama değişmem lazım zararı banaKötü Kazen

malesef cook kafaya takanlardanım. ama herkes benım bu yonumu bılmez... gostermem cunku. kendı ıcımde yasarım sorunlarımı uykusuz geceler, ucuklar, basagrıları cekerım. ama yıne yalnız yaparım..herkesın derdını dınlerım, fakat anlatamam... o nıye benım sıkıntımla uzulsun kı; derım hep.. ama karsı tarafa en ıyı ılac olmaya calısırım....arkadaslarım hep soyle derler ::: ay senın kocan hıc yaslanmaz ne neselı esprılı ınsansın... senın yanında ınsan bunalıma da gıremıyor. bak benım sıkıntım vardı kızım yıne unutturdun yaa...:::: bılmezler kı belkı o an ondan bıle bozuktur moralım ...falan gıbı.... keske o vurdumduymaz sanslı ınsanlardan olabılseydım... kendım dahıl esımde cok huzursuz bu durumdan... bana hep telkınlerde bulunuyor ama yok... bırsey begenırım bazen anında... numarası yoktur rengı yoktur. yada vardır defolu cıkar ....vs ıste boyle hem ınceleyıp sık dokumaktan oluyor.. bır pantolon yada kazak ıcın 4 , 5 saat dolastıgımı bılırım ben dusunun artık....oooofff amma sıktım demı... daha uzzaaar gıder bosverın benı yaaa..kızlar

keşke takmasam da gamsız olsam bir şeyi kafama taktımmı uyuyamam herkes farklı farklı işte degiştirmek mümkün degil.

takmadığımı sanıyorum...yani öylee bir şeye takılıp düşünmüyorum hayırlısı olsun deyip geçiyorum ama sonra nedense hep strese bağlı fiziksel rahatsızlıklar beni buluyoooo anlamadım gittii!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…