Herşeyimi kaybettim

gamzeci

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
4.821
18.385
138
Kızlar evim yok, orda burda kalıyorum😢dün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım 😢 Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler 😢 tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?

2. El kıyafetleri giyiyorum 😢 hayatımda ilk defa hiç bir eşyam yok 😢 ne yapacağım ya

Kızlar evim yok, orda burda kalıyorum😢dün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım 😢 Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler 😢 tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?

2. El kıyafetleri giyiyorum 😢 hayatımda ilk defa hiç bir eşyam yok 😢 ne yapacağım ya
kardesim cok gecmis olsun ne olur olsem daha iyidi deme hersey duzelir Allah in izniylr cok sukur sagsin herkes cok uzuldu uzgunuz. enkazda kaldin mi😭 sende ailen nasil

Cümleler artik bogazda dügümleniyor konuşamiyoruz 1 sene icinde yeni ev verilcekmiş inşallah gene calişirsin araba almaya imkansiz deme allah icin imkansiz diye birsey yok insallah gene eski hayatiniza dönersiniz gene yep yeni kiyafetler giyersiniz yeni gıcır gıcır araban olur sakin keşke ölseydim deme iyiki hayattasin ve iyikide varsin biz istanbulda tv karşinda kalpler durmuş bir şekilde izliyoruz

Çok geçmiş olsun lütfen üzülmeyin cana geleceğine mala gelsin o kadar insanlar vefat etti elbet durum toparlanır giden malınız geri gelir sigorta var o var. 99 depreminde insanlar her şeyini kaybetti ama yine geri geldi bir şekilde. araba alınır ev alınır ama kol bacak alınmaz

Canim benim emin ol toparlanacaksiniz. Allah bir daha bugünleri bu millete yaşatmasın. Emin ol hersey düzelecek, simdilik bu durum böyle. Depremzedeler icin konut insaa edilir, hatta burada esyali konut vermisti toki. Parayla satin alinabilecek hersey yerine koyulur. Saglam olmana, barinacak yer bulmana cok sevindim. Allahim diger insanlarada yardim etsin

Ben üniversite de özel yurtta kaldım arkadaşım mezun oldu 2 kişi geldi.
Kısmet bu ya, 2side arkadaş yatılı okumuşlar 6 kişi aile gibiler.
Kız 17 ağustosta 6 yaşında. Anne baba 6 ay önce atanıyor anne baba vefat ediyor kendime geldiğimde amcamın evimdeyim diyordu
Fen liseli okumuş şu an nöroloji uzmanı
Arkadaşı çok ağlamıştı herkes incitti çok korkuyordum diyordu ben bildiğim için hiç sormamış çok hassas davranmistim
Yıllarca babaanne bakıyor amca asla ayırmıyor yenge sahip çıkıyor
Liseden arkadaşı ile evli oda doktor çok mutlu.
Simdi yalan geliyor ama o yaralar sarılıyor şimdi böyle düşünmeniz normal ama yara ile yaşamayı öğreneceksiniz izi kalacak ama kalamayacak
Çok büyük bir alan çok büyük şeyler yaşanıyor

Merhaba.

Cok sukur nefes aliyorsunuz. 17 Agustos’da ailece pijamalarimizla disari ciktik. 0’dan tirnaklarimizla kaziyarak hem universiteyi okuduk ben ve kardeslerim, hem calistik, hem kazandik. Kaybedilen seylerin yerine cifter cifter koyduk.

O zaman simdiki gibi guclu bir devlet de yoktu. 2. Gun temiz su ve yiyecek imkani oldu. Simdi bir yandan devletimiz, diger yandan bizler size sonuna kadar yardimci olmak icin haziriz.

Yasadiginiz durum cok agir. Japon bilim adamlari dunyada esinin benzerinin olmadigini soyluyor ki zaten bizler de gerek yetkililer, gerek STK calismalarindan ve cabalarindan goruyoruz.

Dunya kaynaklari tukeniyor diye zaten 2. El akimi basladi. Giydiklerinizi kiz kardeslerinizden hediye olarak gorun.
Unutmayin Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir. Nacizane bir tavsiye vermek isterim. Lutfen aglayin ve icinizdekileri akitin. Sizinle birlikte tasimayin goz yaslarinizi.

Her neye ihtiyaciniz varsa burada bir kiz kardesiniz oldugunu unutmayin. Bir mesajiniza bakar. 🌸

Merhaba.

Cok sukur nefes aliyorsunuz. 17 Agustos’da ailece pijamalarimizla disari ciktik. 0’dan tirnaklarimizla kaziyarak hem universiteyi okuduk ben ve kardeslerim, hem calistik, hem kazandik. Kaybedilen seylerin yerine cifter cifter koyduk.

O zaman simdiki gibi guclu bir devlet de yoktu. 2. Gun temiz su ve yiyecek imkani oldu. Simdi bir yandan devletimiz, diger yandan bizler size sonuna kadar yardimci olmak icin haziriz.

Yasadiginiz durum cok agir. Japon bilim adamlari dunyada esinin benzerinin olmadigini soyluyor ki zaten bizler de gerek yetkililer, gerek STK calismalarindan ve cabalarindan goruyoruz.

Dunya kaynaklari tukeniyor diye zaten 2. El akimi basladi. Giydiklerinizi kiz kardeslerinizden hediye olarak gorun.
Unutmayin Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir. Nacizane bir tavsiye vermek isterim. Lutfen aglayin ve icinizdekileri akitin. Sizinle birlikte tasimayin goz yaslarinizi.

Her neye ihtiyaciniz varsa burada bir kiz kardesiniz oldugunu unutmayin. Bir mesajiniza bakar. 🌸
Ne guzel yazmıssınız cok duygulandım 😞

Mesleğiniz var mı? Anlıyorum evet emek emek yapılan şeyer ama keşke ölseydim demeyin😢 baştan başlarız, gücümüz sağlığımz var, sevdiklerimiz var değil mi? (Kayıptan bahsetmedğiniz için dedim) . Bu kez bu dünyamıza değil maneviyatımza da yatırım yaparak kurarız hayatımızı, yok mu böyle şansımız lütfen üzülmeyin 😢

Bebekler öldü, daha doğmamış yavrular annelerinin karnında anneleriyle birlikte öldü, öyle demeyin ölsem iyiydi demeyin, depremin şokuyla böyle konuştuğunuzu düşünüyorum, aileniz kurtuldu mu? Herşey baştan yapılır, yaralar birlikte sarılır. Yeter ki sağlıklı olun. Böyle bir ülkede böyle bir depremden sonra nefes alabilmek mucize

Back
X