• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herzaman ki gibi yine gitti...........

minemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
53
0
36
Konya
eski sevgili...ayrıldık bitti gitti..araya mesafeyi bahane etti ve gitti...tamam dedim çok direndim ama amacı benden kurtulmaktı amacına ulaştı...aradan 3 yıldan fazla geçti..denk geldik..mafoldumben tam unuttum derken herşey düzeldi kendimi topladım derken çıktı birdenbire karşıma..:sinifsinif:
dilim tutuldu sanki istemsiz gülümsüyordum engelleyemedim kendimi:2:

SANA YAŞATTIĞIM O LANET GÜNLER İÇİN DEFALARCE TEKRAR TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM BİLİYORUM ASLA AFFETMEYECEKSİN AMA ÖZÜR DİLERİM dedi mafoldumben

çok güzelleşmişsin mütevazi olmuşsun inanmazsın belki ama çook özlemişim dedi:utangac:

önemli değil hayatta karşı güçlü durmayı öğrettin düşünce kimseye ihtiyacım olmadan kalkabiliyorum bu iyi birşey dedim sadece yerimseniben

ayrılırken yanımdan baya özlemişim arada sırada konuşalım olur mu dedi döndü gitti :1no2:

arkasından öylece bakakaldım..o herzamanki gibi gitti bense ardından bakakaldım :gitme:
o herzaman bakmaya doyamadığım gözlerine çevirdi gitii :sinifsinif:

bu erkekler hep aynı mı...hep sevdirip çekip giderler mi..hep seven taraf kaybeder mi..sadece arkasından izlemek mi düşer bize :gitme:

o yine gitti ben şimdi yeniden nasıl toplanacağım...mirmirmirmir

erkek milleti, kadınların duyguları oyuncak onlar için, yaptıklarının sonuçlarını hiç düşünmezler, üzülür müyüz, kırılır mıyız, ne olur bize umurlarında deil, hepsi bencil işte...

Özür dilemekde bir erdemlik..yinede özür dilemeyi bilmiş, kafan karıştı, anılar canlandı değilmi...onu görme şansın olurmu bilmem ama giden ,,,, zor yaa tekrar başlamak hiç bişey olmamış gibi davranmak..geçecek unutacaksın, üzülme...

kızlar, erkeklerin her lafından işlerine gelen anlamları çıkarmasalar bu kadar üzülmezler.

onların sözlerine fazla anlam yükleyen kadınlar.

kendi kendini hırpalayan kadınlar

aslında beklenti çok yüksek olmamalı sonu böyle hayal kırıklıgı
o her an gidecekmiş gibi aşık olmalı insan gittiginde zaten biliyordum deyip acıyı aza indirmek için

allah aşkına ya o her an gidicek gözüyle bakarsak nasıl aşkı doyasıya yaşıcaz şahsen ben öyle düşünce içine girsem hiç ilgi gösteremem bve onunda ne dediğine hiç inanamam çünkü aklımın bi köşesinde o da bi erkek terkedip gider düşünce yatar hep bu çok yanlış,gelelim diğer konuya arkadaşım belli seviyosun sana unut onu diyemem nasıl acı olduğunu anlayabiliorum belli o da sende unutamamışsınız konuş onunla belki açıklayacağı şeyler vaardır emin ol bu hayatta herkes ikinci bi şansı hakedio

allah aşkına ya o her an gidicek gözüyle bakarsak nasıl aşkı doyasıya yaşıcaz şahsen ben öyle düşünce içine girsem hiç ilgi gösteremem bve onunda ne dediğine hiç inanamam çünkü aklımın bi köşesinde o da bi erkek terkedip gider düşünce yatar hep bu çok yanlış,gelelim diğer konuya arkadaşım belli seviyosun sana unut onu diyemem nasıl acı olduğunu anlayabiliorum belli o da sende unutamamışsınız konuş onunla belki açıklayacağı şeyler vaardır emin ol bu hayatta herkes ikinci bi şansı hakedio

bu ilişki bitmeyecek hep benimle diye düşünmekten ve bi anda bulutlarda uçarken yere düşmekten düşürülmekten iyidir kendini çok vermemek zaten kendimizi çok kaptırdıgımız için gidince acı çekmiyormuyuz aşkı doyasıya yaşamakla kendini kaptırmak farklı şeyler burada herkes düşüncesini söylüyor allah aşkına ya diye başlayarak cevap vermeniz hoş değil

herkes düşüncesini söylemekte özgürse bende özgürüm ve söylerim de bnasıl başlıcağımada ben karar veririm ne var yani allah aşkına die başladıysam yarası olan gocunur ayrıca istediğimi söylerim yorum yaparken bi hakaret değil sonuçta dimi oratamı germene gerk yok ya

hiç karşılaşmamışın farzet aynen devam et yoluna...

dünya onun etrafında dönmüyor yaaaa
körü körüne baglanmamak lazım

aylarca görürmüyüm umuduyla yaşadım br kerecik bile olsa...
tesadüfen çıktı karşıma:gitme: hiç aklımda yoktu hiiç...zamanında çok istemiştim denk gelirsek tüm öfkemi haykıracağım yüzüne diye...benim için herşeydi.dünya onun etrafında dönüyordu...öyle böyle değil acayip kaptırdım kendimi ona..oysa o hiç ilgilenmiyordu.ayrılmak istediğini söylerken bi küfür etmediği kalmıştı:sinifsinif:
yıllar sonra tesadüfen karşıma çıktı..ben beni nasıl tanıdı hala anlayamıyorum...tokalaşmak için elini uzattığında yanımdaki kız arkadaşım kolumu uzattı ona tepkisiz kıpırtısız kaldım karşısında..elleri titriyordu.arkadaşımda söyledi...özür dilerken gözleri dolu dolu oldu...asla affetmezsin derken elini başına götürdü değişik bi hareket yaptı pişmanlığını hissettim...

ona geri dönmeyi hiç düşünmedim..bana böyle bi sinyal vermedi her zaman mesafeli oldu..zamanında beni hiç sevmediğini de biliyorum...insan sevmediği birinden özür dilerken niye gözleri dolar anlamıyorum..

ben ona deliler gibi taparken arkasını döndü gitti..gidiyorum bile demedi..ayrıldığımızı aylar sonra başkasından öğrendim :sinifsinif: zahmet edip arayıp söylemedi aksine tüm numaralarını değiştirdi kaçtı benden...şimdi giderken elime numrasının yazılı olduğu kağıdı sıkıştırıp gitti :gitme:

aklımı karıştırdı öyle gitti...

yaptıkları anlam çıkarılmayacak gibi değil ayrıca...
keşke doğru düzgün niyetini söylese dolambaçlı olmak yerine..
bi gün geri dönermi bilmem ama şayet dönerse çıkarken sert kapattığı kapı ona açılırmı bilemiyorum...

herkes düşüncesini söylemekte özgürse bende özgürüm ve söylerim de bnasıl başlıcağımada ben karar veririm ne var yani allah aşkına die başladıysam yarası olan gocunur ayrıca istediğimi söylerim yorum yaparken bi hakaret değil sonuçta dimi oratamı germene gerk yok ya

arkadaşım yarası olan gocunur diosun sonrada ortamı germeye gerek yok diorsun sen konuyu bırakıp benim yaptıgım yoruma cevap verirsen bende cevap verme hakkımı kullanırım neyse
iyi paylaşımlar herkese

güçlü ol arkadaşım bi kere toparlamışsın bidaha yapabilirsin...

aylarca görürmüyüm umuduyla yaşadım br kerecik bile olsa...
tesadüfen çıktı karşıma:gitme: hiç aklımda yoktu hiiç...zamanında çok istemiştim denk gelirsek tüm öfkemi haykıracağım yüzüne diye...benim için herşeydi.dünya onun etrafında dönüyordu...öyle böyle değil acayip kaptırdım kendimi ona..oysa o hiç ilgilenmiyordu.ayrılmak istediğini söylerken bi küfür etmediği kalmıştı:sinifsinif:
yıllar sonra tesadüfen karşıma çıktı..ben beni nasıl tanıdı hala anlayamıyorum...tokalaşmak için elini uzattığında yanımdaki kız arkadaşım kolumu uzattı ona tepkisiz kıpırtısız kaldım karşısında..elleri titriyordu.arkadaşımda söyledi...özür dilerken gözleri dolu dolu oldu...asla affetmezsin derken elini başına götürdü değişik bi hareket yaptı pişmanlığını hissettim...

ona geri dönmeyi hiç düşünmedim..bana böyle bi sinyal vermedi her zaman mesafeli oldu..zamanında beni hiç sevmediğini de biliyorum...insan sevmediği birinden özür dilerken niye gözleri dolar anlamıyorum..

ben ona deliler gibi taparken arkasını döndü gitti..gidiyorum bile demedi..ayrıldığımızı aylar sonra başkasından öğrendim :sinifsinif: zahmet edip arayıp söylemedi aksine tüm numaralarını değiştirdi kaçtı benden...şimdi giderken elime numrasının yazılı olduğu kağıdı sıkıştırıp gitti :gitme:

aklımı karıştırdı öyle gitti...

yaptıkları anlam çıkarılmayacak gibi değil ayrıca...
keşke doğru düzgün niyetini söylese dolambaçlı olmak yerine..
bi gün geri dönermi bilmem ama şayet dönerse çıkarken sert kapattığı kapı ona açılırmı bilemiyorum...

bu adam ne yaptığını bile bilmiyor. ondan bir ümit bekler gibi halin varakannehir

erkeklerin ne sadece ağzından çıkan söze ne de sadece davranışlarını yorumlayarak bir sonuca varamazsın. eğer hem davranışları hem sözleri tutarlı ise o zaman %50 inanacaksın. yine %100 güvenmeyeceksin.
ayrılırken bir söz bile etmemiş diyorsun ama yukarıda da hiç ilgilenmediğini ayrılmak istediğini hakaretlerle söylediğini söylüyorsun.

onun davranışlarını kendi hayal dünyanda evirip çevirmişsin. benim anladığım bu:umursamaz:

cnm benm boşverr gittiyse gitmiş koyver o kadar daha gitsin.ben senden daha beterini yaşadım üç ay geçti ve toparlanmaya başladım onu o kızla resimlerini görmek bile artık bana acı vermiyo mesela acılar zamanla nasır tutar kabuk bağlar.bende bu kadar çabuk unutacağıma inanmıyodum ama hep yaptıkları kötülükleri düşününce insan nefret bile ediyo.sende sana yaptığı hakaretleri düşün o zaman işine geldiği gibi davranmış seni terketmiş.şimdide belliki boşta yine işine geldiği gibi davranıyo telefon numarasını sana bırakarak biliyoki onu ne kadar çok sevdiğini dayanamayıp arıcanı.ha şu gerçek olabilir bilemiyorum gözleri dolu dolu senden özür dilediyse insan olarak demekki gerçekten pişman olmuş vicdan yapmış.bi arkadaşım hep der erkeklerin sadece gözyaşlarına inan bi erkek kolay kolay ağlamaz.ama lütfen bundan seni seviyor manasını çıkartma sadece vicdan yapmış böyle düşün.belki oda bi başkasından sana yaptığının aynını gördü ve ne kadar kötü birşey olduğunu anladı.kendini hiç yıpratma inan sabredince karşına değer veren birileri mutlaka çıkıyor.benim henüz çıkmadı ama en azından kendimi ondan soyutluyorum artık onsuz hayaller kurabiliyorum buda bişeydir.kaydirigubbakcemile2
sende topla kendini lütfen.ve kesinlikle arama:olmaz: bu karşılaşma onu gerçekten etkilediyse o senin peşine düşer zatenkaydirigubbakcemile

bu adam ne yaptığını bile bilmiyor. ondan bir ümit bekler gibi halin varakannehir

erkeklerin ne sadece ağzından çıkan söze ne de sadece davranışlarını yorumlayarak bir sonuca varamazsın. eğer hem davranışları hem sözleri tutarlı ise o zaman %50 inanacaksın. yine %100 güvenmeyeceksin.
ayrılırken bir söz bile etmemiş diyorsun ama yukarıda da hiç ilgilenmediğini ayrılmak istediğini hakaretlerle söylediğini söylüyorsun.

onun davranışlarını kendi hayal dünyanda evirip çevirmişsin. benim anladığım bu:umursamaz:

yalnış ifade ettim galİba..bana bi kaç kere ayrılmak istediğini söylemişti..ayrıldık bitti demedi.. çelişkili değil yani ayrılmak başka ayrılmayı istemek başka..:ecrin_bebek:

cnm benm boşverr gittiyse gitmiş koyver o kadar daha gitsin.ben senden daha beterini yaşadım üç ay geçti ve toparlanmaya başladım onu o kızla resimlerini görmek bile artık bana acı vermiyo mesela acılar zamanla nasır tutar kabuk bağlar.bende bu kadar çabuk unutacağıma inanmıyodum ama hep yaptıkları kötülükleri düşününce insan nefret bile ediyo.sende sana yaptığı hakaretleri düşün o zaman işine geldiği gibi davranmış seni terketmiş.şimdide belliki boşta yine işine geldiği gibi davranıyo telefon numarasını sana bırakarak biliyoki onu ne kadar çok sevdiğini dayanamayıp arıcanı.ha şu gerçek olabilir bilemiyorum gözleri dolu dolu senden özür dilediyse insan olarak demekki gerçekten pişman olmuş vicdan yapmış.bi arkadaşım hep der erkeklerin sadece gözyaşlarına inan bi erkek kolay kolay ağlamaz.ama lütfen bundan seni seviyor manasını çıkartma sadece vicdan yapmış böyle düşün.belki oda bi başkasından sana yaptığının aynını gördü ve ne kadar kötü birşey olduğunu anladı.kendini hiç yıpratma inan sabredince karşına değer veren birileri mutlaka çıkıyor.benim henüz çıkmadı ama en azından kendimi ondan soyutluyorum artık onsuz hayaller kurabiliyorum buda bişeydir.kaydirigubbakcemile2
sende topla kendini lütfen.ve kesinlikle arama:olmaz: bu karşılaşma onu gerçekten etkilediyse o senin peşine düşer zatenkaydirigubbakcemile

istesemde aramam arayamam arasam konuşamam mafoldumben
zamanında ondan bi küçük alo sözünü duymak için yapamayacağım şey yoktu...
özel numaradan arardı aradığında zaten oda ayda yılda bir kere..
onun davranışlarından seviyorum anlamı çıkarmadım hiçbizaman...bi kere seviyorum dedi o da teklif ederken bi daha duymadım okumadım..
CADIARZU ne yalan söyleyeyim özlemişim dediğinde bi an o değilde bi başka der gibiydi..
o an orda onunla karşılaşacağımı bilsem gitmezdim yada önce ben görsem yolumu değiştirirdim yasakkelime off....

istesemde aramam arayamam arasam konuşamam mafoldumben
zamanında ondan bi küçük alo sözünü duymak için yapamayacağım şey yoktu...
özel numaradan arardı aradığında zaten oda ayda yılda bir kere..
onun davranışlarından seviyorum anlamı çıkarmadım hiçbizaman...bi kere seviyorum dedi o da teklif ederken bi daha duymadım okumadım..
CADIARZU ne yalan söyleyeyim özlemişim dediğinde bi an o değilde bi başka der gibiydi..
o an orda onunla karşılaşacağımı bilsem gitmezdim yada önce ben görsem yolumu değiştirirdim yasakkelime off....

seni çok çok iyi anlıyorum cnm benm.eminim senin için ne kadar zor olduğuna insan sevince hakkaten bi uzaktan görmeye bile razı oluyo bu bile yetebiliyo.hepimiz bu duyguları yaşadık yaşıyoruzda hala :(( insan özler özlemez diye bişi yok illaki ben bile mesela lise yıllarımı ve o zamanlarda nefret ettiğim ingilizce hocamı bile özlüyorum buda onun gibi bişeydir emin ol sen yanında olsan yine sana aynı şeyleri yaşatır.insanlar elindekinin kıymetini hiçbirzaman bilmezler.sen mümkün olduğunca kendini ondan soyutlamaya çalış.biliyorum çok zor ama daha önce yapabildiğine göre tekrar yapabilirsin cnm bu kadar takma bu şahsiyeti:olmaz:

onu yeniden hayatımda istemiyorum...hiçbirşey eskisi gibi olmaz olamaz...bana şakasına takılsa içimdeki tüm öfkeyi yüzüne kusarım...ben zamanında çok acılar atlattım onun yüzünden...ağlama krizlerine girip acile kaldırıldığımı biliyorum..aç sususz geçen günlerin ardından hastanede yattığımı biliyorum..o mutlu olsun diye ben çırpınırken ayrıldık bitti bile demeye aciz biri..bi başkasından ayrıldığımızı duydum ben..ne bir numarası nede adresi hiçbırşeyi yoktu elimde sustum kabullendim..
ayrılma fikrini her söylediğinde kendimden geçene kadar ağlıyordum ben o görmüyordu tabi...o kaskatı adam (tartışılır) nasıl oluyorda gerçekten çok özlemişim diyo..aklım hayalim hiçbirşeyim kabul etmiyo...hazmedemiyorum..söyledıklerini düşündükçe deli oluyorum..
karşılaşınca temiz bi tokat atmak vardı alsanaalsanasmile

Back
X