- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
Merhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.
sonrlalardan da borç istemeye başlıyorlar kısacası kullanıyorlar başka bişey değil gözü aç derim ben düştüm o hataya sen düşme valla giden paraların üstüne su içtimBenim de öyle. Ilk zamanlar seviyorum saniyordum.simdi sevmedigimi anladim.ozellikle bu sekilde davranmaya baslayinca anladim.
Erkek arkadaşın tabiri caizse iyi yere tezgah açmış !!! Kendini kullandırma canım defet gitsin .Merhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.
bu belli ki seni sevdiğinden değil seni yemek için seninle beraber..
hem ayrılcam diyorsun hem ne yapacağım ben bununla diyorsun.. cevap soruda gizli.. vur kıçına tekmeyi gitsin pintinin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?