• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabı tekrar kilitlemeli miyim?

Engeli bastım arkadaşlar, uğraşamayacağım paranoya da yapamam hiç... Paranoyadan bıktığım için hesabı açmıştım zaten. Tek bir kelimesinde hesabını vereceği kişi ailem olur artık.

Üstünüze alınacak bir durum yok ki. Üstünden yıllar geçmiş üstelik. Hayatına giren herkesi tehdit eden birisi belli ki. Umursamayın, çok rahatsız oluyorsanız engelleyin. Dediğiniz gibi etrafınızdakileri rahatsız ederse veya iftira atarsa elinizde şikayet etmek için gereken kanıt olmuş olur. Zaten bir şey yapabileceğini sanmam bu tipler ekranların ardında cesur yürek meydanlarda korkak fare olurlar.

Üstünüze alınacak bir durum yok ki. Üstünden yıllar geçmiş üstelik. Hayatına giren herkesi tehdit eden birisi belli ki. Umursamayın, çok rahatsız oluyorsanız engelleyin. Dediğiniz gibi etrafınızdakileri rahatsız ederse veya iftira atarsa elinizde şikayet etmek için gereken kanıt olmuş olur. Zaten bir şey yapabileceğini sanmam bu tipler ekranların ardında cesur yürek meydanlarda korkak fare olurlar.
Dediğim gibi o zamanlar çocuktum işte.. Pek meydanlarda da korkan birine benzemiyordu, zaten korkusu olmadığını görünce ve psikopatın biri olduğunu anlayınca direkt bıraktım. Tek günde soğudum, iğrendim. İyi ki sanaldan öteye gitmemiş. Şükür ki Allah ondan sonra karşıma iyi insanları çıkardı. Nasıl bulaştım böyle birine hala bilmiyorum ama deneyim olarak algılıyorum. Engelledim geçtim, üstüme alınmayı bırakın yaşadığını bile bilmek istemiyorum. O yüzden gözümün önünden kaldırdım gitti, yazarsa elimde delil olur ona göre de çaresine bakarım artık.

Yaşadığınız durumun bir benzerini çok yakın bir arkadaşım yaşamıştı zamanında.Ama onun elinde delilleri vardı .Sizin ne yazıkki mağduriyetinizi kanıtlayacak deliliniz yok.
Sanal veya gerçek olsun insanları tanımak çok zor.
Lakin sanal ortamda bazı insanlar kendilerini farklı tanıtmak da pek bir usta.bir anlık gaflette bulunup kapılırsanız vay halinize.Sonrası elinizde acı bir tecrübe olarak kalıyor.
Çok uzun yıllar geçmiş aradan sizinki yersiz bir kuruntu olabilir.Mutlu bir beraberliğiniz varmış ne güzel hayatınıza pozitif devam edin:)
Düşünmeyin artık o insanı:)
Eğer sizinle tekrar irtibata geçerse naçizane fikrim bunu babanızdan saklamayın.

Yaşadığınız durumun bir benzerini çok yakın bir arkadaşım yaşamıştı zamanında.Ama onun elinde delilleri vardı .Sizin ne yazıkki mağduriyetinizi kanıtlayacak deliliniz yok.
Sanal veya gerçek olsun insanları tanımak çok zor.
Lakin sanal ortamda bazı insanlar kendilerini farklı tanıtmak da pek bir usta.bir anlık gaflette bulunup kapılırsanız vay halinize.Sonrası elinizde acı bir tecrübe olarak kalıyor.
Çok uzun yıllar geçmiş aradan sizinki yersiz bir kuruntu olabilir.Mutlu bir beraberliğiniz varmış ne güzel hayatınıza pozitif devam edin:)
Düşünmeyin artık o insanı:)
Eğer sizinle tekrar irtibata geçerse naçizane fikrim bunu babanızdan saklamayın.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler :) Gerçekten haklısınız, bir anlık boşluğa bakıyor herşey...

Mune Mune çok rahatsız ediyorum ama bu konuyu siler misiniz rica etsem :) Başı editlemişim sona yazmak yerine kbakmayın :(

Back
X