hesap konusu bana da dert oldu...

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
33
Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemedim önce arkadaşımdan ve kendimden bahsedeyim
yeni tanıştığım bir arkadaş var erkek aynı işi yapıyoruz ikimizde ama farklı fırmalar da arkadaşım 22,ben 23 yaşındayım.
arkadaşımın firmasında şu an bir maaş problemi var yani faturasını bile henüz ödeyemedi hattı kapalı o derece bir problem pazartesi hallolacak.
Birbirimize karşı ilgimiz var flört ediyoruz şu an.
Bu kişi eskiden benim firmam da çalışmış çevremde herkesi tanıyor ve ben bu kişiyi çevremde kime sorsam çok çok iyi yorumlar alıyorum.
Bu günde zaten çok efendi çok düzgün biriydi.

Şimdi bu arkadaşım benim olduğum şehire geldi benimle görüşmek için, ilk defa yüzyüze görüşüyoruz (bundan önce yüzyüze sadece bir on dk ayak üstü birbirimizi görmüştük) .
İlk defa benim şehrime geldi otobüs parasından, cafe de oturmamıza kadar her şeyi en önde giderek ben ödedim ve bu kişiden bir itiraz cümlesi, itiraz hareketi hiçbir şey çıkmadı.
Şimdi maaş durumu göz önünde, belki de bu kadar masraf hesap edip gelmedi çocuk ve hani hesap ödemeye kalksa ve yapamasa mahçup olacaktı.
Bir yandan da diyorum ki madem yanında parası yok neden çıktı yola geldi çünkü ben param olmadan bırak başka şehri çarşıya bile çıkmam.
Diğer yandan da bu gün görüşmeseydik eğer bir daha bir hafta veya daha uzun süre sonra ya kalacaktı bu iş.
Görüşmek için o ille de ısrar etti.
Bunun dışında hiçbir pürüz problem yoktu.
Sizce bu durum normal mi bana bir akıl verin hanımlar.

güncelleme 1 sayfa 10
güncelleme 2 sayfa 17

Son düzenleme:
misafircilik oynamıs ama abartmıs bana bukadarı normal gelmedı
aynen bende degıl baska sehıre nereye gıdersem gıdım parasız cıkmam ne munasebet nıye bırı benım her gırdıgım ortamın parasını odesınkı
ya cok dusuncesız rahat ya cıkarcı hıc ıyı nıyetlı dusunemedım ben
zaten bı ınsanı tanımak ıcın ısın ıcıne para gırmelı acıkcası

Bilemedim ne desem. Parası olmadığı halde gelip sizinle görüşüp büyük cesaret etmiş bence. Tabi birinden borç da alabilirdi. Ama bi kerelik bişey sen ödemiş ol ama sürekli öyle davranırsa o kötü. Arada sen arada o ödeyebilir. Sonuçta çalışan birisin.

Bugun okudugum 2. Boyle bi vakaa Allah askina yeter kadin erkek esit olmasin lutfen boyle olacaksa olmasin kadinlar erkek erkekeler kadin oldu bu nedir ya lutfen eskiye donelim boyle olacaksa kadini calismasi ayip olsun erkek eline bakalim ama bu olmasin yani utanma kalmadi bunlarda artik hesap odeten para isteyen .....

Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemedim önce arkadaşımdan ve kendimden bahsedeyim
yeni tanıştığım bir arkadaş var erkek aynı işi yapıyoruz ikimizde ama farklı fırmalar da arkadaşım 22,ben 23 yaşındayım.
arkadaşımın firmasında şu an bir maaş problemi var yani faturasını bile henüz ödeyemedi hattı kapalı o derece bir problem pazartesi hallolacak.
Birbirimize karşı ilgimiz var flört ediyoruz şu an.
Bu kişi eskiden benim firmam da çalışmış çevremde herkesi tanıyor ve ben bu kişiyi çevremde kime sorsam çok çok iyi yorumlar alıyorum.
Bu günde zaten çok efendi çok düzgün biriydi.

Şimdi bu arkadaşım benim olduğum şehire geldi benimle görüşmek için, ilk defa yüzyüze görüşüyoruz (bundan önce yüzyüze sadece bir on dk ayak üstü birbirimizi görmüştük) .
İlk defa benim şehrime geldi otobüs parasından, cafe de oturmamıza kadar her şeyi en önde giderek ben ödedim ve bu kişiden bir itiraz cümlesi, itiraz hareketi hiçbir şey çıkmadı.
Şimdi maaş durumu göz önünde, belki de bu kadar masraf hesap edip gelmedi çocuk ve hani hesap ödemeye kalksa ve yapamasa mahçup olacaktı.
Bir yandan da diyorum ki madem yanında parası yok neden çıktı yola geldi çünkü ben param olmadan bırak başka şehri çarşıya bile çıkmam.
Diğer yandan da bu gün görüşmeseydik eğer bir daha bir hafta veya daha uzun süre sonra ya kalacaktı bu iş.
Görüşmek için o ille de ısrar etti.
Bunun dışında hiçbir pürüz problem yoktu.
Sizce bu durum normal mi bana bir akıl verin hanımlar.

ıııı ıhhhh
normal gelmedi bana
benim bildiğim erkek azıcık gururlu olur, parası yoksa bir şekilde 1 hafta daha bekler, illa göreceğim diye tutturup otobüs parasından yeme içmesine kadar flört ettiği kıza ödetmez üstelik hiç dert etmeyerek
beğenmedim ben bu arkadaşı
herkes çok iyi çok iyi diyebilir ancak bir insanın arkadaşlığı, dostluğu ayrıdır, sevgililiği ayrı, kocalığı ayrı

Onca yolu size güvenerek mi gelmiş?
Hadi bunları siz ödediniz yolda insanlık hali başına bir iş gelseydi ya ..?
Kii maaş durumu sıkıntılıysa görüşmeyi biraz erteleyebilirdiniz o zaman.
Böyle çok hazıra gelmiş, insan biraz kendini rahatsız hisseder.

Bana hic nomal gelmedi bu durum. Hatta ozur dilerim ama cok cirkin cok ayip etmis. Ha yerinde olsam naparim hemen yol verir miyim bilmiyorum suan ama para da yedirmem. Ileri seviye bir iliskin olsa tamam anlarim durumu ama arada oturmus bir iliski yokken bu rahatlik bana batardi.

Belki de parasi vardi yani elbet vardir yaniniza gelip zaman gecirebilecek kadar ama siz eger odemeseydiniz oderdi diye dusunuyorum. Siz odediginizde rahatlamis olabilir, sonraya param kaldi diye dusunmus olabilir. Amaci aslinda sizi gormek ve siz de ona destek oluyosunuz seklinde durumu dusunmus olabilir. Maasi halloldugunda hal ve hareketlerine dikkat edin bence, o zaman da bu sekilde devam ediyosa cimridir..

Madem maasi pazartesi hallolacak o zaman borc alip oyle yaniniza gelebilirdi ya da 1 hafta sonraya erteleyebilirdi gelmesini.Peki sana sonradan hic dedi mi sana da mahcup oldum falan?

Bilemedim ne desem. Parası olmadığı halde gelip sizinle görüşüp büyük cesaret etmiş bence. Tabi birinden borç da alabilirdi. Ama bi kerelik bişey sen ödemiş ol ama sürekli öyle davranırsa o kötü. Arada sen arada o ödeyebilir. Sonuçta çalışan birisin.
ben ödemeyi dert edecek olsaydım yani kızacak olsaydım zaten açık açık söylerdim ama diyorum ya maaş alamadığını da biliyorum hazırlıklı gittim ama şimdi işin içinden çıkamadım ama yine de bir küçük itiraz beklerdim

misafircilik oynamıs ama abartmıs bana bukadarı normal gelmedı
aynen bende degıl baska sehıre nereye gıdersem gıdım parasız cıkmam ne munasebet nıye bırı benım her gırdıgım ortamın parasını odesınkı
ya cok dusuncesız rahat ya cıkarcı hıc ıyı nıyetlı dusunemedım ben
zaten bı ınsanı tanımak ıcın ısın ıcıne para gırmelı acıkcası
acaba ikinci görüşmeyi onun maaş aldığı güne denk getirip test etsem mi? çünkü eğer yoksa ödemeyi sorun etmem ama varsa da hep ben hep ben ödemem yani

Back
X