hesap konusu bana da dert oldu...

Aslında , bu şekilde olmaz bir daha görüşmeyelim demek için sizin şehre çağırsaydın önce yeyip içip, sonrada masadan kalksaydın :KK71: hem yediklerini ödesin hemde parası yoksa otostopla evine dönsün:KK70:

Son gelişmeleri yazıyorum arkadaşlar baya zaman geçmiş ama üzerinden neyse
Bu olaydan bir kaç gün sonra tekrar ısrarla buluşmak istedi ben reddettim dediğim gibi çözmek için maaş gününü bekliyordum.
Beklediğim maaş günü nihayet geldi ve bu bana çok sinirliyim lütfen görüşelim dertleşelim tarzı bir şey dedi bende o sırada çalıştığımı telefonda anlatmasını istedim, oda annem benim maaş kartımı almış gitmiş eve yaptırdığı mutfak dolaplarını ödemiş dedi bende kızdım ve bu ne demek ya sana güvenip mi yapmış bu ne hadsizlik benim annem kapı çalmadan odama girmeyen kadın ki sen erkeksin annen eşyalarıni mi kurcalıyor hadi kurcaladı şifreni nereden biliyor dedim. Oda daha önce bunu yapmıştı alışkınım ama sinirim bozuluyor artık dedi, bende ne tepki verdin diye sordum, bana dedi ki tepki vermedim ne diyeyim. İnanmadım açıkçası bu bahaneler için bile olsa görüşmek istemiyorum artık onunla ona da bunu söyledim ben böyle kedi gibi ana kuzusu biriyle takılmam kusura bakma dedim o gün bu gündür görüşmüyoruz yani kızlar da bence sizin dediğiniz gibi cimri bahane uyduruyor.

Nasıl insanlar var burda hayretler içinde kalıyorum. Çok yerinde davranmışsın. Soğutmuş kendinden aptal.

Son gelişmeleri yazıyorum arkadaşlar baya zaman geçmiş ama üzerinden neyse
Bu olaydan bir kaç gün sonra tekrar ısrarla buluşmak istedi ben reddettim dediğim gibi çözmek için maaş gününü bekliyordum.
Beklediğim maaş günü nihayet geldi ve bu bana çok sinirliyim lütfen görüşelim dertleşelim tarzı bir şey dedi bende o sırada çalıştığımı telefonda anlatmasını istedim, oda annem benim maaş kartımı almış gitmiş eve yaptırdığı mutfak dolaplarını ödemiş dedi bende kızdım ve bu ne demek ya sana güvenip mi yapmış bu ne hadsizlik benim annem kapı çalmadan odama girmeyen kadın ki sen erkeksin annen eşyalarıni mi kurcalıyor hadi kurcaladı şifreni nereden biliyor dedim. Oda daha önce bunu yapmıştı alışkınım ama sinirim bozuluyor artık dedi, bende ne tepki verdin diye sordum, bana dedi ki tepki vermedim ne diyeyim. İnanmadım açıkçası bu bahaneler için bile olsa görüşmek istemiyorum artık onunla ona da bunu söyledim ben böyle kedi gibi ana kuzusu biriyle takılmam kusura bakma dedim o gün bu gündür görüşmüyoruz yani kızlar da bence sizin dediğiniz gibi cimri bahane uyduruyor.

Ay şükür yol yakınken bıraktın.
Pis herif ya böyleleri de

Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemedim önce arkadaşımdan ve kendimden bahsedeyim
yeni tanıştığım bir arkadaş var erkek aynı işi yapıyoruz ikimizde ama farklı fırmalar da arkadaşım 22,ben 23 yaşındayım.
arkadaşımın firmasında şu an bir maaş problemi var yani faturasını bile henüz ödeyemedi hattı kapalı o derece bir problem pazartesi hallolacak.
Birbirimize karşı ilgimiz var flört ediyoruz şu an.
Bu kişi eskiden benim firmam da çalışmış çevremde herkesi tanıyor ve ben bu kişiyi çevremde kime sorsam çok çok iyi yorumlar alıyorum.
Bu günde zaten çok efendi çok düzgün biriydi.

Şimdi bu arkadaşım benim olduğum şehire geldi benimle görüşmek için, ilk defa yüzyüze görüşüyoruz (bundan önce yüzyüze sadece bir on dk ayak üstü birbirimizi görmüştük) .
İlk defa benim şehrime geldi otobüs parasından, cafe de oturmamıza kadar her şeyi en önde giderek ben ödedim ve bu kişiden bir itiraz cümlesi, itiraz hareketi hiçbir şey çıkmadı.
Şimdi maaş durumu göz önünde, belki de bu kadar masraf hesap edip gelmedi çocuk ve hani hesap ödemeye kalksa ve yapamasa mahçup olacaktı.
Bir yandan da diyorum ki madem yanında parası yok neden çıktı yola geldi çünkü ben param olmadan bırak başka şehri çarşıya bile çıkmam.
Diğer yandan da bu gün görüşmeseydik eğer bir daha bir hafta veya daha uzun süre sonra ya kalacaktı bu iş.
Görüşmek için o ille de ısrar etti.
Bunun dışında hiçbir pürüz problem yoktu.
Sizce bu durum normal mi bana bir akıl verin hanımlar.

Şimdi arkadaşımm,bu adam sırf beni görmek için yani bir hafta daha da geçiktirmemek içi gelseydi ve bana seçenek sunsaydı misal;''Maaşımı bir hafta sonra alacağım,o zaman geleyim şu an müsait değilim seni görmeyi çok istiyorum aklına böyle birşey gelmesin ama sadece uygun değilim kendimi rahat hisedemem '' dese ben bu adama tek kuruş para ödetmezdim .Umrumda bile olmazdı.

Ama senin durumunda,bu adam o kadar yol geldiğine göre mutlaka hesap edip geldi.Allah aşkına biz sokağa çıkarken bile ne olur olmaz diye yanına fazla para insanlarız.Bu bir de erkek ve seni görmeye geliyor,bu olmadı.

Bu adam,en azından itiraz edebilirdi,yani sen ilk adımı attığında dur ne oluyor demesi gerekirdi,ben bu rahatlığı da sevmedim..Misal ,ben misafir olarak gitsem bir ile insanlra ayıp olmasın diye ben ödemeye çalışırım,hani yük olamayayım diye.

Bu adam bildiğin uyanıklığa kaçmış,ve fazlaca misafir kontenjanından yemiş.Bir kere ne kadar sevsem de bu tavırdan sonra ben iki kez değil 1oo kez düşünürüm.

Daha tanışma aşamasında benim cebime güvenen erkek,sevgiliyken nişanlıyken demek ki çok rahat olacakk..O zaman da eşim ,nişanlım yabancı değil deyipp gayet doğal karşılayacakk..

Ben böyle adamla ne sevgili olurum ne evlenirim.Yanımda adam mı var korkuluk mu belli değill..

Uzak kalsıınn..

Back
X