Hesap ödeme konusu

Bizim erkek arkadasimla ilk bulusmamizi o odemisti daha arkadastik o zaman ikinci de adisyonu kaçırıp ben odemistim,sonrasindada o oduyodu o çalışıyor ben ogrenciyim bu arada ama bende yemek sonrasi cay da adisyonu caliyorum oduyorum sizde boyle yapabilirsiniz

şu devirde para taşımıyorum demek nedir yahu
asıl iş ciddi ise erkeğin ödemesinde bir sıkıntı yok -mesela evli olsam hep kocam ödese hiç dert değil
esas bir ilişkinin başlarında kadın da ödemeli, ayıp diye bişey var, flört/tanışma zamanlarında kadın erkek eşit ödemeli hatta ilk bulaşmada bile erkek yemeği öderse kadın kahveyi ödemeli diye düşünüyorum. bu ilişki devam ederse sonra baklır ne olcağına devam etmezse kimsenin benim hesabımı ödemiş yedirmiş içirmiş olmasını istemem. (tamam bir yemek kaç lira para epi topu ama olsun yine de istemem)

Erkek gicik degil kadinin da oldugunu sanmiyorum .Ayrica erkek para odeme konusunu sorun da yapmiyor ilk defa sakayla oyle soyleyip boyle bir sey duyunca sasirmis sadece durum bu .

o zaman ben erkeğin yerinde olsam bu cevaptan sonra rahatsız olurdum,kadının parası durumu olmadığından değil de,böyle bir şakaya bu şekilde cevap verdiği için ,bugün hazırlıklı değilim inşallah bir daha ki sefer diyebilirdi.ya da şaşırdı saçmaladı da öyle söyledi.bilemedim hepten kadını suçlamayayım.hayırlısı olsun.

Belki karşımdaki erkeğin ısmarladığı şeye param yetmez ama yettiği kadarıyla ben de birşey ısmarlarım yoksa kendimi kötü hissederim.
Alt tarafi bir tost gidilen yerler belli cebinden bir 18 lira cikacak yada bir bardak cay o da 2 lira olsun bundan kacmasi ayip .Erkekten gecinilmemeli ama boyleleri de var olmassa zarar etmeyeyim dusuncesi demek ki

Ben de anlamis degilim ayrica sadece bu konu degil kimse gormesin diye kapali bir yerde gun boyu oturmak istiyormus .Aileler bildigi halde .
Başkasını seviyor olmasın.O yüzden sessiz ortam da buluşuyor olabilir belkide ailesinin zoru ile gorusuyordur.

Bilmiyorum ama bana biri boyle saka yapsa ayip ettin bir yemek ismarlariz tabi derdim .Sonucta olursa yuva kurulacak.

Ben de anlamis degilim ayrica sadece bu konu degil kimse gormesin diye kapali bir yerde gun boyu oturmak istiyormus .Aileler bildigi halde .

kafanızı karıştırmak istememde ,kızın hayatında başka biri varda ailesinin zoruyla mı görüşüyor kardeşinizle ailelerden saklanmadığına göre saklandığı başkası var diye aklıma geldi,kızın yaklaşımı nasıl peki.

Başkasını seviyor olmasın.O yüzden sessiz ortam da buluşuyor olabilir belkide ailesinin zoru ile gorusuyordur.
Benim de aklima bu geldi gorustugu biri daha var ve kardesim de secenekleri arasin da cunku isi iyi .Ve tutarsiz olup yalan konusmalari da var .Ben pek karismam onun bilecegi iste hayirlisi bakslim.

Hic oyle erkek denk gelmedi benden bekleyen aninda sogurdum ya kadin zaten calismiyor beklemesin adam

Kiz mantiga bakiyor yani paraya hic fiziki olarak beyendigini soylemiyormus,iyisin ,durustsun diyormus .

Benim de aklima bu geldi gorustugu biri daha var ve kardesim de secenekleri arasin da cunku isi iyi .Ve tutarsiz olup yalan konusmalari da var .Ben pek karismam onun bilecegi iste hayirlisi bakslim.
Kardeşin kaç yaşında küçük mu yaşı. Iyice araştırsin kardeşin derim bence başkası var yoksa ailelerde bilirken neden kimse görmesin diye kimsenin olmadığı ortama gidilir.

Hic oyle erkek denk gelmedi benden bekleyen aninda sogurdum ya kadin zaten calismiyor beklemesin adam
Beklemiyor zaten ama usulen bir cay soyleyebilir .Gorucu usulu tanismalar da dusun her degisik birileriyle tanismada her bayan bu sekilde yaparsa yazik degil mi karsidaki erkege .Ya da soyle diyelim nezaket geregi en azindan soyleyebilir.

Kardeşin kaç yaşında küçük mu yaşı. Iyice araştırsin kardeşin derim bence başkası var yoksa ailelerde bilirken neden kimse görmesin diye kimsenin olmadığı ortama gidilir.
Kardesime fikir vermem hic bir zaman cunku kizar .O kiza soruyormus niye boyle diye gormesinler iste diyerek kestirip atiyormus .

Ben şimdi bunları yazınca taslanirim ama neyse
Ben de cebinde parası olmayan adamın kızlarla gezip tozmak istemesine sinir oluyorum. Erkek dediğin yanındaki kadının hesabını odeyebilmeli. Üstelik dediginize göre tost ve çaymis en fazla. Kızın yediği de bişey değil ki.
Ben olsam beni doğru düzgün bi yemeğe götürmeyen birinin cimri olduğunu düşünürdüm. Daha üçüncü buluşmada para hesabına düşmüşsunuz.
Ayrıca görücü usulü ve buluşma talebi kardesinizden geliyorsa onun ödemesi uygun.
Siz de görümce olarak gelin adayını beğenmemiş ve ayırmak için bahane arıyor gibi duruyorsunuz.
Not: Kızlar böyle yazdım diye cimri olduğumu düşünmeyin ben beş altı buluşmadan önce asla ödeme yapmazdim prensip meselesi.

Kadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .
Daha üçüncü buluşmada bunu diyen bir erkekten koşarak uzaklaşırdım sanırım. Sonuçta arkadaş olarak görüşmüyorlar ciddi düşünüyorlar.
Eşimle görüşürken ben işten çıkmıştım ve hiçbir zaman bana para ödetmedi hatta bir kere kendim ödemek istedim diye çok kızmıştı. Ben de bir daha ağzımı açmadım.
Ama karşımdaki erkek normal sınıftan arkadaşım olsaydı asla ödetmezdim ki hiçbir zaman ödetmedim normal bir erkek arkadaşıma kendi yediğimi.

Sen odemeye yeltenmissin ama o hic yeltenmiyor.Erkekten gecinen kadinlarda bana aciz geliyor.hesaplar paylasilmali bence.

Bence kardeşiniz biraz ayıp etmiş. Daha 3. buluşmada şaka da olsa çay ısmarla falan denilmez. Karşısındaki kız zaten nezaketen olsa demeli çayları da ben ödeyebilirim diye. Ayrıca genelde kapalı yerlerde görüşüyorlar demişsiniz kızın sevdiği biri ya da görüştüğü biri olabilir. Yakalanmamak için sakin yerlerde görüşüyordur.

Kadinin alabilecegi seyleri soyledim gucune gore erkek boyle bir yere goturmedi sizde sacmalamayin.prensip boyleyse sizin yanlis bana gore.boyle kural olmaz hic mi teklif dahi etmiyorsunuz erkek iduyor sizde rahat rahat yiyip kalkiyorsunuz.Ben rahatsiz olurdum.Beni beslemesinden.

Gercek niyette soylememis .Tamamen saka yapmis gulmus yani .Kiz da gulerek para tasimiyorum demis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…