- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
A birde bana gorumce demissin ben aklima takilan ilginc durumlari soyluyorum banane kardesim beyenmisse alsin kardesimle fikirlerimi paylasamam ben .Gorus almakta suc oldu.Ben şimdi bunları yazınca taslanirim ama neyse
Ben de cebinde parası olmayan adamın kızlarla gezip tozmak istemesine sinir oluyorum. Erkek dediğin yanındaki kadının hesabını odeyebilmeli. Üstelik dediginize göre tost ve çaymis en fazla. Kızın yediği de bişey değil ki.
Ben olsam beni doğru düzgün bi yemeğe götürmeyen birinin cimri olduğunu düşünürdüm. Daha üçüncü buluşmada para hesabına düşmüşsunuz.
Ayrıca görücü usulü ve buluşma talebi kardesinizden geliyorsa onun ödemesi uygun.
Siz de görümce olarak gelin adayını beğenmemiş ve ayırmak için bahane arıyor gibi duruyorsunuz.
Not: Kızlar böyle yazdım diye cimri olduğumu düşünmeyin ben beş altı buluşmadan önce asla ödeme yapmazdim prensip meselesi.
Olabilir .Ama zor bir ihtimal .Kadının nasıl gecindigine bağlı
Anne babası harçlık veriyorsa ismarlayabilir
Ama ailesi çok tutucuysa kıza 3 kurusu zor veriyorlarsa ismarlayamaz ne yapsın
Teklif edemez
Ya ben de çok hesap öderim hatta kız arkadaş erkek arkadaş farketmez toplu gidilen yerlerde de ben öderim hani boyle 2 3 kisiysek kasada ayrı ayrı beklemeyi sevmemDaha üçüncü buluşmada bunu diyen bir erkekten koşarak uzaklaşırdım sanırım. Sonuçta arkadaş olarak görüşmüyorlar ciddi düşünüyorlar.
Eşimle görüşürken ben işten çıkmıştım ve hiçbir zaman bana para ödetmedi hatta bir kere kendim ödemek istedim diye çok kızmıştı. Ben de bir daha ağzımı açmadım.
Ama karşımdaki erkek normal sınıftan arkadaşım olsaydı asla ödetmezdim ki hiçbir zaman ödetmedim normal bir erkek arkadaşıma kendi yediğimi.
Aralarındaki samimiyete de bağlı gerçi böyle bir şey demesi. Ama 3. defa buluşmuşlar ne kadar samimi olabilirler ki. Belki ailesi kıza harçlık vermiyor olabilir.Gercek niyette soylememis .Tamamen saka yapmis gulmus yani .Kiz da gulerek para tasimiyorum demis.
Belli bir yaştan sonra aileden para istemek zorlaşıyorOlabilir .Ama zor bir ihtimal .
Bulusma dan once konusuyorlar di yani samimiler.Harclik veriyorlardir cunku telefonda ki kontur de parayla .Aralarındaki samimiyete de bağlı gerçi böyle bir şey demesi. Ama 3. defa buluşmuşlar ne kadar samimi olabilirler ki. Belki ailesi kıza harçlık vermiyor olabilir.
Neden sinirlendiniz ki bu kadar kardesinizin parasını yiyen ben degilim. Ayrıca soru sormussunuz ben de cevabimi verdim sacmaladigima karar vermek size düşmedi.Kadinin alabilecegi seyleri soyledim gucune gore erkek boyle bir yere goturmedi sizde sacmalamayin.prensip boyleyse sizin yanlis bana gore.boyle kural olmaz hic mi teklif dahi etmiyorsunuz erkek iduyor sizde rahat rahat yiyip kalkiyorsunuz.Ben rahatsiz olurdum.Beni beslemesinden.
O zaman kızın terbiyesizliği nezaketen demesi lazım. Başkaları üzerinden geçinen insanlardan nefret ederim.Bulusma dan once konusuyorlar di yani samimiler.Harclik veriyorlardir cunku telefonda ki kontur de parayla .
sevgililik konusunsa ise bence zaten erkek ısmarlamalı hep kadın binde bir ısmarlar oda sakasına olur yani hesap ödeyene kadın mı olur allah askıanKadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?