Hesap ödeme konusu

A birde bana gorumce demissin ben aklima takilan ilginc durumlari soyluyorum banane kardesim beyenmisse alsin kardesimle fikirlerimi paylasamam ben .Gorus almakta suc oldu.

Kadının nasıl gecindigine bağlı
Anne babası harçlık veriyorsa ismarlayabilir
Ama ailesi çok tutucuysa kıza 3 kurusu zor veriyorlarsa ismarlayamaz ne yapsın
Teklif edemez

Bana gore herkes esit odemeli . Yalniz bayan calismiyorsa en azindan mutevazi yerlere gidilmeli. Arada bir resmiyet olana kadar bu boyle devam etmeli.

Ya ben de çok hesap öderim hatta kız arkadaş erkek arkadaş farketmez toplu gidilen yerlerde de ben öderim hani boyle 2 3 kisiysek kasada ayrı ayrı beklemeyi sevmem
Ama o davranış çok güzel ya esinizin ki
Erkeğe çok yakistiriyorum
Ne güzel karşınıza çıkmış =)

Kendi yediği yemeği ödeyemeyecek durumdaysa onun bu hayatta ne vasfı var? O kadın neden yaşıyor yani? Düpedüz erkeği kullanmaktır bu. Centilmenlik ayağına yatmak nereye kadar? Ben çalışmıyorum o yüzden o ödesin demek çok acizce ve komik. Çalışmıyorsan o senin sorunun yani, adama ne? Ben böyle otlakçı tiplere hiç saygı duymuyorum ve saygı duymamanızı tavsiye ediyorum. Duymayın, nesilleri tükensin. Yapmasınlar yani.

Olabilir .Ama zor bir ihtimal .
Belli bir yaştan sonra aileden para istemek zorlaşıyor
İnanın zor ihtimal değil
Erkek öyle diyince kadın param yok diyemeyecegi için o şekilde gecistirmek zorunda
Umursamiyor gibi
Ben erkeğe yakistiriyorum böyle şeyleri
Doğru veya yanlış bilmem ama çok hoşuma gidiyor öyle erkekleri görünce
Bir erkeğin ağzından bana şunu ısmarla lafıni duyduğum an çok soguyorum
Şakası bile olsa orada buz gibi oluyorum
Bir kere karşılaştım öyle bir erkekle çok iticiydi

Aralarındaki samimiyete de bağlı gerçi böyle bir şey demesi. Ama 3. defa buluşmuşlar ne kadar samimi olabilirler ki. Belki ailesi kıza harçlık vermiyor olabilir.
Bulusma dan once konusuyorlar di yani samimiler.Harclik veriyorlardir cunku telefonda ki kontur de parayla .

Böyle kadınlar yarın öbür gün erkekler tarafından geri plana atıldıkları zaman hiç öyle kadın erkek eşitliğinden, kadınların ikinci sınıf vatandaş muamelesi gördüğünden falan bahsetmesin bence.

Neden sinirlendiniz ki bu kadar kardesinizin parasını yiyen ben degilim. Ayrıca soru sormussunuz ben de cevabimi verdim sacmaladigima karar vermek size düşmedi.
Kimsenin parasını yiyip yiyip oturmuyorum. Hatta belki ben daha çok harcamisimdir ama ilk bulusmalarda ödemem, erkeğin ilişkiye verdiği kıymeti görmek isterim. Benden bir beklentisi olmasından hoşlanmam. Para muhabbeti yapan erkekten acayip soğurum. Bu da benim fikrim. Değiştiremezsiniz.

Para taşımamak nedır ya . Bır 10 lırası vardır heralde . Bilmiyorum ben arkadaslarımla bıle bulusacaksam param yoksa gıtmem . Olur boyle tıpler erkek parası yemeyı severler falan . Para konuları için bıraz erken olmuş ama .

Şimdi aklıma geldi düşündüm de
Dedem çok cimri bi adamdır
Ama çok çok çok
Teyzem nisanliyken o zamanlar kontör filan vardı eniştem yollardi

Her masrafıni o karşılardi
Teyzem eline geçen parayla temel ihtiyaçlarını anca karsiliyodu çünkü

Turkiyede hala çok büyük bi çoğunluk bu şekilde bence

Başka sebepleri olabilir
Hemen acımasız olmamak gerekiyor
Enistem Teyzeme bana çay ismarla dese ne desin kız sakaya vurup böyle cevap verecekti
Teyzem Dedemin 3. Evliliginden hani bu olay çok önceden değil şu an 27 yaşında

Tabiikikadinherseyini kendi odemelilerdenciyim ben

Yemegi erkek oder, ama bayan hoslanirsa eger bir cay bir kahve ismarlayabilir, istege gore. Cok abes gelmiyor bana.

Kadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .
sevgililik konusunsa ise bence zaten erkek ısmarlamalı hep kadın binde bir ısmarlar oda sakasına olur yani hesap ödeyene kadın mı olur allah askıan
erkek tabili hesap ödemeli

ama kadın kız arkadas muhabbetine giriyosan o zaman is degisir kız arkadas muhabbetinde herkez yedigini ödesin ama sevgilikte olmaz bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…