Hesap ödeme konusu

Yazık değil mi limoncuu Haftada 2 kere bulussalar zulume doner bence 2 tarafta odesın .

Calismiyorsa otursun oturdugu yerde. Sadece disi diye mi hesabi odeniyor kadinlarin yani. Ucuncude ben olsam yemek yemem. Sonrasi belescilik..

ayrıca sunu belırtmek ıstıyorum
bana cay ısmarla dıyen bı erkegee ısmarlamayı dusunsemde o sozden sonra içimden gelmez .. bıraksında karsısındakı dusunsun yani ..

erkek sana kahve ısmarlamak ıstıyorum demesı daha hos degıl mı
bana ode demek yerıne ???

kadın-erkek eşitliği diye avaz avaz bağırırız,
hesabı erkek ödeyecek olduu o zaman.

bir hafta önce, muhabbetin sevgililik yönünde kaydığı biriyle çıktık, benim canım salep istiyor o da ısmarlayayım falan dedi görüselim, o muhabbete rağmen kasada bir ton ısrar ettim
odeyebildim mi hayır ki ben öğrenciyim o bir şirkette müdür ve mühendis
bunun avukatlı örnekleri var vs
hesabı odemeyı elbette kadın da düşünmeli bana tuhaf geliyor beleşçi gibi

bi kac kere sizin ödemenizi talep edin.Kabul ederse ödersiniz.Etmezse ödemezsiniz.Aşırı ısrarcıda olmayın çünkü bazı erkekler için bu baya namus meselesi gibi bişey. Yanlarındaki kadının hesap ödemesinden rahatsız oluyolar. O yüzden çok ısrarı tavsiye etmem.

İnşallah sizin karşınıza da istediğiniz gibi biri çıkar

10 yıllık ilişkimde 1 kez bile hesap ödemedim .
Sevgilime diyorum mesela kahveyi ben ısmarlayacağım baştan söylüyorum çünkü o an cüzdanı çıkardığım an eliyle geri ittiriyo . Bana asla olmaz diyo . Ben kendimi kötü hissederim sen paranı harcama diyo sürekli .
Dönüşte yol paramı dahi o veriyo
Aslında tabi yerine göre kadında ödeyebilir , bişeyler ısmarlayabilir .

eğer bir gün sevgilim olursa benim yediğim içtiğim şeylerin parasını o ödesin istemem.neden ödesin ki?ben yiyorum sonuçta, benim mideme giden şeyi niye ödemek zorunda olsun?çok ısrar ederse(ama gerçekten ısmarlamak istediğine ve kabul etmezsem bozulacağına ikna olmam lazım) öder ya da o gün param yoksa ya da azsa ve başka bir şey için lazımsa ödemesini rica ederim, onun parası olmadığı zamanlarda da ben öderim.ama bu gibi durumlar hariç herkes kendi yediğinin parasını kendi ödemeli bence.evlenirsem de eğer ben çalışmıyor olursam mecbur kocam öder ama çalışırsak zaten bazen o bazen ben, bazen yine ikimiz.
bir de bende şöyle bir şey var, sevdiğim insanlara bir şeyler ısmarlamayı çok seviyorum, param varsa tabi.eğer bir kaç kişi gittiysek hesabı ödemeye param yetmeyebilir o yüzden o zamanlarda pek teklif etmiyorum ama iki kişiysek ben ödemek istiyorum, içimden geliyor.ama başka biri bana ısmarladığı zaman içim hiç rahat etmiyor.

Böyle durumlarda hesap durumunda utanırdım, sevgiliykende nişanlıykende hep dengede tutmaya çalıştım. Karşındakini sömürüyormuş gibi. Ne biliyim adam yemeği ısmarlasa sen kahve ısmarlarsın yada sinema biletini alırsın bişey yaparsın yani. Bazı kadınlar gerçekten erkekleri kullanıyor.

Bana göre bayanın bu sefer hesaplar benden diyip atıf yapmalı
Ama erkeğin centilmenlik yapıp karşılaması daha uygun bence

görücü usulü ve daha bir kaç buluşmada şunu ısmarla falan muhabbetine girmek ve kızın kardeşiniz üzerinden geçindiğini düşünmek için biraz erken bence sonuçta paylaşılan zaman bunun kararını vermek için çok erken. bakın benim eşim benden yaklaşık 20 kat daha fazla para kazanıyor haliyle tanıştığımızda ona birşey ısmarlamak için götürebileceğim yerlere asla girmezdi bile birlikte yediğimiz bir yemek zaten benim maaşımın 4de biri demek. bir süre böyleydi daha sonra aramızda ona kendimi açıklayabilecek çekinmeyek bir seviyeye geldiğimizde yemeğimizi yediysek hadi bende sana kahve ısmarlayayım diye telafi etmeye çalıştım hala daha öyle elimden geldiğince bir şekilde bende ona ısmarlarım o bana 5 hediye alırsa ben ona bir hediye alabiliyorum çünkü değerinde birşeyi alabilmem için onun kadar maddi gücüm yok ama bunlar onun çok hoşuna gidiyor. şunu biliyor elimde olsa ona daha fazlasını veririm herseyimi paylaşırım fakat dediğim gibi bunun oluşması için bir zaman gecti ilk etapta kızdan hesap ödemesi teklif etmesi şaka dahi olsa hoş degil bence

Valla eşimle tanıştığımızda liseye gidiyorduk. Kenkartımı bile o basardı
Ben tabı sonra sonra kartımı kendım bastım ama yediğimizi gezdiğimizi katıyken bana ödetmezdi..

Surekli erkege yuklenmesi dogru degil.

Para tasimiyorum tavri vsde hos değil.

Ama gorucu usulunde ya da iliskinin basinda sirf erkek odemeli. Zaten bogazda yemek yemiyorlarmis tostmus caymis. Erkeginde ucuncu gorusmede laf sokmasi sacma. Direk soguma sebebi.

Niye böyle bir soru sorduğunuzu merak ettim valla Para ödemeyen sen misin yoksa erkek olan mı sensin?

ben teklif ederdim, kabul ederse öderim etmezse rencide etmem bazı erkekler bunu güç göstergesi olarak algılıyor. ilk buluşmamızda yemek yedikten sonra eşime bildiğim güzel bi yer var ben de sana kahve ısmarlayayım demiştim ve gülmüştü ödememe ses çıkarmadı. sonrasında başka bi yerde bana hiç hesap ödetmedi

Bazilarinin yorumlarina gore kadin gucsuz ,aciz erkek ise guc simgesi ayaklarinin ustun de duran oldugu icin kadina ustunlugu var ve hep hesabi o odemeli .

Niye böyle bir soru sorduğunuzu merak ettim valla Para ödemeyen sen misin yoksa erkek olan mı sensin?
Ben erkek degilim actigim konular da meme de kist demisim anlayamadin mi bayan oldugumu .Kardesim icin sordum kural nedir merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…