- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
sevgililik konusunsa ise bence zaten erkek ısmarlamalı hep kadın binde bir ısmarlar oda sakasına olur yani hesap ödeyene kadın mı olur allah askıan
erkek tabili hesap ödemeli
ama kadın kız arkadas muhabbetine giriyosan o zaman is degisir kız arkadas muhabbetinde herkez yedigini ödesin ama sevgilikte olmaz bencee
Sonra kadinlardan baska hesaplarin odenmesi istendiginde buraya gelip agliyorlar.Calismiyorsa otursun oturdugu yerde. Sadece disi diye mi hesabi odeniyor kadinlarin yani. Ucuncude ben olsam yemek yemem. Sonrasi belescilik..
İnşallah sizin karşınıza da istediğiniz gibi biri çıkarYa ben de çok hesap öderim hatta kız arkadaş erkek arkadaş farketmez toplu gidilen yerlerde de ben öderim hani boyle 2 3 kisiysek kasada ayrı ayrı beklemeyi sevmem
Ama o davranış çok güzel ya esinizin ki
Erkeğe çok yakistiriyorum
Ne güzel karşınıza çıkmış =)
Bayan çalismiyor erkek çalisiyor ilk tanismalarin da tabiki de erkek hesap oder .İkinci de de yemegi gene nezaketen oder fakat ucuncu de odemese bile bayanin teklif etmesi gerekmez mi en azindan bir cay ismarlaya bilir .Bu konu da ki dusuncelerinizi merak ediyorum bayan calismiyor diye bu gorucu usulu tanismalar da surekli olarak her tanisilan da masraflari hep erkek mi yuklenir ?Bayanin bu konu da o erkek calisiyor ben kadinim calismiyorum diyerek erkege yuklemesi soz konusu olabilir mi ?
Niye böyle bir soru sorduğunuzu merak ettim vallaBayan çalismiyor erkek çalisiyor ilk tanismalarin da tabiki de erkek hesap oder .İkinci de de yemegi gene nezaketen oder fakat ucuncu de odemese bile bayanin teklif etmesi gerekmez mi en azindan bir cay ismarlaya bilir .Bu konu da ki dusuncelerinizi merak ediyorum bayan calismiyor diye bu gorucu usulu tanismalar da surekli olarak her tanisilan da masraflari hep erkek mi yuklenir ?Bayanin bu konu da o erkek calisiyor ben kadinim calismiyorum diyerek erkege yuklemesi soz konusu olabilir mi ?
Ben erkek degilim actigim konular da meme de kist demisim anlayamadin mi bayan oldugumu .Kardesim icin sordum kural nedir merak ettim.Niye böyle bir soru sorduğunuzu merak ettim vallaPara ödemeyen sen misin yoksa erkek olan mı sensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?