Hesap ödeme meselesi nasıl olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle. Bunu da feministlige atifta bulunarak acikliyolar. Madem herkes esit odeyin diyolar. Madem herkes esit otobuste yer istemeyin bla bla... centilmenliktir bu sizin yaptiginiz haydutluk diyince de vay efendim paragozsun cingenesin... bu kafa imha edilmeli ya

İmha edilemez çünkü erkeklere yaranmaya çalışan bazı kadınlar var. Onlar bu kafaları destekliyor " irkik binim yediğimi içtiğimi niye ödisinnnn abiiiğ"

Bazi erkekler de haliyle cekinme vs kalmamiş bi iki hesap ödese sonra o kadının arkasından bi sövmediği kalıyor.

Madem eşitiz otobüste yer istemeyin diyen gizli gaydır, kadın fizikiyle erkeğin ki bir mi? Ayrıca taciz edilen erkek kadın sayısı aynı değil.

Biz sadece yasalar önünde elimizde olmayan fiziki güçsüzlüğümüzden dolayı eşitlik istiyoruz

Hiç hesaba elini atmıyorsunnnn diyen olmadı mı

Lale evli zaten. Tam benim evlendigim dönemler yani 9-10 sene öncesi böyle saçma şeyler yoktu diye biliyorum ben. Erkekler çok istekliydi, hata cebinde parası olmayan dışarı cikamazdi diye biliyorum şimdi kime nasil kitlesek diye düşünenler varmış.
Bu hesap ödemeyi dert edinen tiplerin zamanına denk gelmedik biz sanırım.

Cinsel yönelimle erkek ökuzlugu arasındaki bağlantı nedir ?

Çok şanslısınız

Ay bunun icin cok abzurd bir hikaye anlatacagim. Bi arkadasim aplikasyonlardan birinden biri ile bulusmus. Kizda boyle flortoz bulusmalarda elini asla cebine atan falan biri degil, cok feminen ve bunu dogru buluyor. Neyse, cocuk o aksam yediklerini ictiklerini odemis, birbirlerinden hoslanip iyi vakit gecirmisler, birazda yakinlasmislar ve enerji tutmus, sonra taksiyle kizin evine gelmisler. Bi kondom mevzusu olmus, kis demis 'kondomsuz asla olmaz, asagida eczane var acik git al gel', cocukta 'ben senin icin herseyi odedim, sen gidip kondomu alip geleceksin, ben bosuna mi odedim herseyi sana' sonra, bagris cagris kavga butun bina kapiya cikmis noluyo diye. Cocuk bagira bagira 'sana ben herseyi odedim, o.pu' diye gitmis evden. Ay asiri travmatik.
Ne ucuz erkekler var etrafta inanamazsiniz, bi hesap odeyince bile boyle seyler dusunebilen..

Kendiniz ödemek için kalkın kendi hesabinizi . Bazilari hiç kimildamiyor eli çantasına gitmiyor hesap geldiği zaman

Cocuk benle tanışmak istiyor ondan soruyorum kızlar kanka gibi gitsek zaten sormam bile bu soruyu
Kesinlikle kendi hesabımı öderdim. Adam ne niyetle gelirse gelsin. Şu durumda hesap ödenmeli.
Önceden tanıdığınız flört ettiğiniz bir arkadaşınız olsa, ısmarlamak için de istekli olsa, jestini kabul edin. Sonra da siz ısmarlarsınız derdim. Ama adam sizle tanışmak için geliyor, üstelik 4 kişisiniz alkollu yemek olacak. Kendinizinki ödeyin; hatta adam ödemeye kalksa bile kibarca müsade etmeyin.
Bi de tanışma için alkollü yemek ne alaka?

Bence kendiniz odeyin, teklif vs girismeden kartinizi / nakitinizi cikartin. Ama siz mutlaka o kisinin hesabi odeme seklini ve oderkenki tavirlarini gozleyin.

Ben ilk tanışma olaylarının yemekten yana olmasını tercih ederim kahve olayı biraz ayak üstü gibi geliyor şimdi zaten çiftte var yanınızda şen şakrak geçer arkadaş ortamı gibi samimi olur alkollü olması da biraz rahatlık verir ben sevdim
Ay sonucu yaz lütfen İns çok iyi anlaşırsınız

Cocuk benle tanışmak istiyor ondan soruyorum kızlar kanka gibi gitsek zaten sormam bile bu soruyu
Garson gelince kartımı uzatıp şunları buradan alın der öderdim ben olsam. Siz kimsenin hesabını odemeyin,kimse de sizinkini ödemesin bence.
Sonra ilişkiniz ilerler görüşmeye devam ederseniz farklı olur ama 4 kişilik bir grupta bence doğrusu sizin ödemeniz.
Ha hayır der tanışacağınız kişi,herkesin hesabını ödemekte ısrar eder o zaman teşekkür eder,bir dahakine ben ısmarlayayım der geçersiniz ama siz teklifinizi yapın en başinda ödemek için.

Sen ödemeyi teklif et hatta ısrar da et ama iki çift olarak gittiğiniz yemekte erkekler senin kendi hesabını ödemene izin verirse o heriften Bi cacık olmaz ilk aşamada ele gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…