- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.898
- 73
Kesinlikle. Bunu da feministlige atifta bulunarak acikliyolar. Madem herkes esit odeyin diyolar. Madem herkes esit otobuste yer istemeyin bla bla... centilmenliktir bu sizin yaptiginiz haydutluk diyince de vay efendim paragozsun cingenesin... bu kafa imha edilmeli yaBen tanıdıktan sonra da Alman usulü sevmiyorum.Ama kadınlar biz kendi hesabımızı öderiz diye diye bu erkekleri Alman usulcu yaptılar. Oysa Türk adamlar hesap odetmemesiyle bilinirdi. Hiç ödemek istemeyen veya ödediğini dert edinen erkek bilmezdim eskiden.
İsterse 21.buluşma olsun gene de hesap ödemem.
Evet evet 70’lerden kaldım.
Kesinlikle. Bunu da feministlige atifta bulunarak acikliyolar. Madem herkes esit odeyin diyolar. Madem herkes esit otobuste yer istemeyin bla bla... centilmenliktir bu sizin yaptiginiz haydutluk diyince de vay efendim paragozsun cingenesin... bu kafa imha edilmeli ya
Kesinlikle. Bunu da feministlige atifta bulunarak acikliyolar. Madem herkes esit odeyin diyolar. Madem herkes esit otobuste yer istemeyin bla bla... centilmenliktir bu sizin yaptiginiz haydutluk diyince de vay efendim paragozsun cingenesin... bu kafa imha edilmeli ya
Hiç hesaba elini atmıyorsunnnn diyen olmadı mı
Cinsel yönelimle erkek ökuzlugu arasındaki bağlantı nedir ?Madem eşitiz otobüste yer istemeyin diyen gizli gaydır, kadın fizikiyle erkeğin ki bir mi? Ayrıca taciz edilen erkek kadın sayısı aynı değil.
Biz sadece yasalar önünde elimizde olmayan fiziki güçsüzlüğümüzden dolayı eşitlik istiyoruz
Cinsel yönelimle erkek ökuzlugu arasındaki bağlantı nedir ?
Lale evli zaten.Tam benim evlendigim dönemler yani 9-10 sene öncesi böyle saçma şeyler yoktu diye biliyorum ben. Erkekler çok istekliydi, hata cebinde parası olmayan dışarı cikamazdi diye biliyorum şimdi kime nasil kitlesek diye düşünenler varmış.
Bu hesap ödemeyi dert edinen tiplerin zamanına denk gelmedik biz sanırım.
Ay bunun icin cok abzurd bir hikaye anlatacagim. Bi arkadasim aplikasyonlardan birinden biri ile bulusmus. Kizda boyle flortoz bulusmalarda elini asla cebine atan falan biri degil, cok feminen ve bunu dogru buluyor. Neyse, cocuk o aksam yediklerini ictiklerini odemis, birbirlerinden hoslanip iyi vakit gecirmisler, birazda yakinlasmislar ve enerji tutmus, sonra taksiyle kizin evine gelmisler. Bi kondom mevzusu olmus, kis demis 'kondomsuz asla olmaz, asagida eczane var acik git al gel', cocukta 'ben senin icin herseyi odedim, sen gidip kondomu alip geleceksin, ben bosuna mi odedim herseyi sana' sonra, bagris cagris kavga butun bina kapiya cikmis noluyo diye. Cocuk bagira bagira 'sana ben herseyi odedim, o.pu' diye gitmis evden. Ay asiri travmatik.İmha edilemez çünkü erkeklere yaranmaya çalışan bazı kadınlar var. Onlar bu kafaları destekliyor " irkik binim yediğimi içtiğimi niye ödisinnnn abiiiğ"
Bazi erkekler de haliyle cekinme vs kalmamiş bi iki hesap ödese sonra o kadının arkasından bi sövmediği kalıyor.
Kendiniz ödemek için kalkın kendi hesabinizi . Bazilari hiç kimildamiyor eli çantasına gitmiyor hesap geldiği zamanCanlar evli bi çift beni biriyle tanıştıracak 4 lü oturacakmışız alkollü bir mekanda.
Şimdi şöyle 2 kişi değil 4 kişi olcaz normalde tanıştırmalarda bi kahve içip ayrılıyorduk şimdi alkollü mekan yemek vs 4 kişi olduğu için soruyorum
Hesabımı kendim mi ödemeliyim ?
Yani usul nedir? Öde derseniz öderim zaten hesabımı adam ödese de bi sonrakinde altta kalmam da usul nedir?
Ne yapmalıyım ?
Polemik olsun istemiyorum ama nasıl bir şeyler vardır , gay insanlar ne yapıyor ki , olumsuz bir dille yorumluyorsunuzKendini kadınlarla kıyaslayan birinin içinde vardır bir şeyler
Kesinlikle kendi hesabımı öderdim. Adam ne niyetle gelirse gelsin. Şu durumda hesap ödenmeli.Cocuk benle tanışmak istiyor ondan soruyorum kızlar kanka gibi gitsek zaten sormam bile bu soruyu
Polemik olsun istemiyorum ama nasıl bir şeyler vardır , gay insanlar ne yapıyor ki , olumsuz bir dille yorumluyorsunuz
Canlar evli bi çift beni biriyle tanıştıracak 4 lü oturacakmışız alkollü bir mekanda.
Şimdi şöyle 2 kişi değil 4 kişi olcaz normalde tanıştırmalarda bi kahve içip ayrılıyorduk şimdi alkollü mekan yemek vs 4 kişi olduğu için soruyorum
Hesabımı kendim mi ödemeliyim ?
Yani usul nedir? Öde derseniz öderim zaten hesabımı adam ödese de bi sonrakinde altta kalmam da usul nedir?
Ne yapmalıyım ?
Yooo…Hiç hesaba elini atmıyorsunnnn diyen olmadı mı
Garson gelince kartımı uzatıp şunları buradan alın der öderdim ben olsam. Siz kimsenin hesabını odemeyin,kimse de sizinkini ödemesin bence.Cocuk benle tanışmak istiyor ondan soruyorum kızlar kanka gibi gitsek zaten sormam bile bu soruyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?