Tanışma teklifi karşıdan gelmişse o ödemeli diye düşünüyorum. İkinci buluşma gerçekleşirse siz ödersiniz.Canlar evli bi çift beni biriyle tanıştıracak 4 lü oturacakmışız alkollü bir mekanda.
Şimdi şöyle 2 kişi değil 4 kişi olcaz normalde tanıştırmalarda bi kahve içip ayrılıyorduk şimdi alkollü mekan yemek vs 4 kişi olduğu için soruyorum
Hesabımı kendim mi ödemeliyim ?
Yani usul nedir? Öde derseniz öderim zaten hesabımı adam ödese de bi sonrakinde altta kalmam da usul nedir?
Ne yapmalıyım ?
Haklısın tabiibenim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada max 2 gün buluşuyorduk .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim
Ben ilk tanışma olaylarının yemekten yana olmasını tercih ederim kahve olayı biraz ayak üstü gibi geliyor şimdi zaten çiftte var yanınızda şen şakrak geçer arkadaş ortamı gibi samimi oluralkollü olması da biraz rahatlık verir ben sevdim
Ay sonucu yaz lütfenİns çok iyi anlaşırsınız
Herkes kendi ödesin en temizi bence.bir sonraki buluşma olacak mı belli değil.
O zaman sorun yokElhamdulillah, hep 2. buluşmaya kaldım bugüne kadar
Tanışma yemeğinde size hesap ödeten bir adamla 2. defa görüşmeyin... O adamdan bi cacık olmaz. teşekkürler
Boşver şimdi parayı marayı adam nasıldı
Aslında hoş bi tip de ben kendi mesleğimden biriyle evlenmek istemiyorum nedense
Bebişim sen nerde yaşıyordun Ankara mı, öyleyse zaten %90ı bu şehrin memurdaha değişik işler yapanlar genelde Istanbulda yasıyor
Daha fena doğuda yaşıyorum, aşırı yokluk var burda :))
Doğuda yaşıyorsan eli yüzü düzgün birini bulduysan işi de düzgünse sen daha ne istiyorsunbizim akrabalar yaşıyor orda, erkeklerin hepsi borbirinden berbat değişik tatlar arıyorsan tabi ki yerlilere yönelebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?