Hesap ödeme sorunsalı

yasemin010103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
445
269
103
33
İyi aksamlar kızlar.
Sorunsallarım bitmiyor :KK14:
Benimkiyle buluştuk az önce geldim
Kendisi üni. Son sınıfta kpss kursunada gidiyor ögretmenlige hazirlaniyor. İlk başta okuyor diye hesap ödetmemeye özen gösterdim ödetmedimde topu topu iki defa ödemiştir oda kahve ictigimizde felan ama normalde hergün disardan yer parası var yani bugünde sinemaya girdik (gönlü hoş olsun diye istedigi filme) kasada kartı uzatir gibi oldu dedim ben öderim hic yok mok demedi ödetti.48tl ödedim.Zaten filmde sarmadi aradan sonra ciktik karnim acti dedim yemek yiycem ben tokum sen ye dedi ben yedim oda sıcak cikolata icti.hesap ödemeye garsonu ben cagirdim yine ben ödedim 40tl hic teklifte yok yani. Parasi olmadigini bilsem neysem galiba ben alistirdim böyle ama bu akşam çok sogudum. Önceki iliskilerime bakiyorumda kapımda alip kapimda birakiliyodum elimi cüzdanima sürdürtmezlerdi. Ama bunda buluscam diye hem yollarda sürün hemde yemesini icmesini öde. Çok gıcık kaptım:KK42: yanlışmı düşünüyorum
GÜNCELLEME: AYRILDIK BİTTİ
3-4 GÜNDÜR KONUŞMUYORDUK.BUGÜN DAYANAMAYIP MESAJ ATTIM.
SOĞUK OLUNCA HİÇ ÇEKİLMİYORSUN DEDİM.
ODA TAMAM ÇEKME O ZAMAN DEDİ.
HESAPLA İLGİLİ YAZDIĞIM MESAJDA ŞU:
UMARIM BENİM KADAR DEĞER VERENİ ÇIKAR.ÖĞRENCİSİN DİYE SANA KIYAMAYIP HESAP BİLE ÖDETMİYORDUM.AMA NE DEMİŞLER ACIMA YETİME ...GİT FOTOLARINI BEĞENDİĞİN TİKİ KIZLARLA OL.AMA ONLARI GEZDİRİP YEDİRMEN İÇİRMEN LAZIM SÖYLİM.
CEVAP:YAA SEN ORADA TRİBE GİRİP BOŞ TARTIŞMAYALIM DİYE BİRŞEY DEMİYORDUM BENDE ÖĞRENCİLİKTEN ÖDETTİĞİMİ ZANNETME BENİM KREDİ KARTIM AYLIK 30 BİN LİRE ÖDEMEMEK İÇİN ÖYLE BİŞEY YAPMAM RAHAT OL.TATLIM SEN HALA ANLAMADIN BENİM BİŞEY YAPMAMA GEREK YOK 2 MESAJ ATSAM EVE GELİRLER.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adamda hoslandiginiz tek bir sey yok ki. Bir sey yapsa da yapmasa da gözünüze batıyor.

Sizin icin doğru kisi olduğundan emin misiniz

Hesabı illa erkek öder diye bi şey yok aslında. İlişkide böyle şeylerin lafı olmamalı, ilk buluşmada erkek ödemeli, ilişkinin ileriki zamanlarında farketmemeli kimin ödediği. Bi gün o, bi gün sen, yemek sendense, sinema ondan gibi.

Ama sen öderken elini cebine atmayıpta kenarda izleyen ve bunu sürekli yapan, alışkanlık haline getirmiş olan erkek benim gözümde çok iticidir ve soğuma sebebidir.

Kapidan alinip kapida birakilman falan ne bileyim, daha unideyken bir de. İlginc geldi
Ama evet sen alistirmissin hesap konusunda.
Niye ki şekerim?
Ben de üniversite mezuniyetime kadar kapıdan alınıp kapıya bırakıldım.:süslü:
Hatta o zamanki sevgilim araç kullanırken pratiği Ege ve Dokuz Eylül üniversiteleri arasındaki yollarda yaptığını söylerdi, sayemde.:spor:
Her öğrenci yokluk çekmiyor ki canımıniçi.:KK22:

adam kartla odecekken niye ben odeyim dediniz ki? biraksaydiniz odeseydi.sonrada nasilsa kabul etmiyor diye teklif bile etmemustir.bence bir daha biyle bisey olursa hesap geldiginde baska taraflara bakin..sonrada aa odedinmi canim deyin.ee alissin oda arada odemeye.:)

Sevgilimle böyle bir meseleden ayrıldık 5 gün önce. Telefon numarama kadar değiştirdim bana bir daha ulasamasin diye. O kadar gözüm döndü. Bizim olay tam tersi. Ben içimden gelip sinema yemek ısmarladım onun parası bittiği için. Beyefendi bunu dünya meselesi yaptı. Benim içimden gelmemis de aslında ben para için ölüp biten bir kızmişim muamelesi gördüm.

Valla bu sorun bende de var ama tam tersi.
Hesabı bn ödemek istesem olay cıkıyor adama kartı veriyorum al sen öde diye yine kabul etmıyor.

Benimki son dediginiz gibi kenara cekilip izliyor.Ben utandim
Hesabı illa erkek öder diye bi şey yok aslında. İlişkide böyle şeylerin lafı olmamalı, ilk buluşmada erkek ödemeli, ilişkinin ileriki zamanlarında farketmemeli kimin ödediği. Bi gün o, bi gün sen, yemek sendense, sinema ondan gibi.

Ama sen öderken elini cebine atmayıpta kenarda izleyen ve bunu sürekli yapan, alışkanlık haline getirmiş olan erkek benim gözümde çok iticidir ve soğuma sebebidir.

Ne güzel işte gurur yapıyorlar keşke bu benim hasbamdada olsa biraz gurur :KK14:
Sevgilimle böyle bir meseleden ayrıldık 5 gün önce. Telefon numarama kadar değiştirdim bana bir daha ulasamasin diye. O kadar gözüm döndü. Bizim olay tam tersi. Ben içimden gelip sinema yemek ısmarladım onun parası bittiği için. Beyefendi bunu dünya meselesi yaptı. Benim içimden gelmemis de aslında ben para için ölüp biten bir kızmişim muamelesi gördüm.

Valla bu sorun bende de var ama tam tersi.
Hesabı bn ödemek istesem olay cıkıyor adama kartı veriyorum al sen öde diye yine kabul etmıyor.

Niye ki şekerim?
Ben de üniversite mezuniyetime kadar kapıdan alınıp kapıya bırakıldım.:süslü:
Hatta o zamanki sevgilim araç kullanırken pratiği Ege ve Dokuz Eylül üniversiteleri arasındaki yollarda yaptığını söylerdi, sayemde.:spor:
Her öğrenci yokluk çekmiyor ki canımıniçi.:KK22:
Yokluk cekmez kuzum da, hos bir sey degil benim gozumde. Ogrencisin esitlik olur, biraz ondan biraz senden gider yani ne bileyim. İs adamiyla ogrencinin aski gibi :)

Aynen bundan sonra umursamicam. Hatta sevgililer gününe bile hediye almayi düşünmüyorum haketmiyor
adam kartla odecekken niye ben odeyim dediniz ki? biraksaydiniz odeseydi.sonrada nasilsa kabul etmiyor diye teklif bile etmemustir.bence bir daha biyle bisey olursa hesap geldiginde baska taraflara bakin..sonrada aa odedinmi canim deyin.ee alissin oda arada odemeye.:)

Back
X