Hesap ödeme sorunsalı

Kapidan alinip kapida birakilman falan ne bileyim, daha unideyken bir de. İlginc geldi
Ama evet sen alistirmissin hesap konusunda.

üniversite ile ne alakası var bunun anlayamadım?

ben de liseden beri sevgililerim tarafından kapımdan alınıp kapımda bırakıldım. arabası olmasa dahi beni evimin kapısına kadar bırakırlardı güvenlik açısından eşlik etme amaçlı akşam vakitlerinde özellikle. doğrusu bu zaten centilmenlik dediğin de budur.

konu sahibi

bence sinemaya gitmeyin gereksiz masraf. değmez yani.

dışarıda da bazı yerler hem yemek lezzeti hem fiyat açısından daha uygun oluyor oralara gidin.

bir de flört dediğin illa avm gezip yemek yemek değildir. çocuğun bu ara durumu olmayabilir sıkışıktır atıyorum bi yürüyüşe çıkın mesala. ya da bi kahve için çay için.

sizin maaşınız varsa yarı yarıya ödemeniz uygun olur bence ama size de yaslanmasın öyle çok da alıştırmayın.

çocuk kpss vs uğraşırken maddi sıkıntı stresi sarmasın bir de. eğer ona değer veriyorsanız bu dönemi geçici olarak düşünün. mesleğini eline alana kadar idare edin. gerekirse bu aralar elim sıkışık ona göre yerlere gidelim diyin.

Kendide tutturmuş zaten evlenmeye 3 yılım var bilmem ne. Ben buna basta demistim yillarca iliski yasayamam ilk gorustu bi yil felan ya diyodu şimdi 3 yil oldu zaten. Daha iyisi cikarsa şutlucam son bi haftadir biktirdi zaten :KK14:
Kaç yaşında bu cücük? Sen kaçsın bacım?

Pek de küçük değilsiniz ama sen böyle cücüklerle uğraşma. O daha bir baltaya sap olana kadar 3 yıl geçer. Pinti adamdan tiksiniyorum.

Parası var tatlım normalde
konu sahibi

bence sinemaya gitmeyin gereksiz masraf. değmez yani.

dışarıda da bazı yerler hem yemek lezzeti hem fiyat açısından daha uygun oluyor oralara gidin.

bir de flört dediğin illa avm gezip yemek yemek değildir. çocuğun bu ara durumu olmayabilir sıkışıktır atıyorum bi yürüyüşe çıkın mesala. ya da bi kahve için çay için.

sizin maaşınız varsa yarı yarıya ödemeniz uygun olur bence ama size de yaslanmasın öyle çok da alıştırmayın.

çocuk kpss vs uğraşırken maddi sıkıntı stresi sarmasın bir de. eğer ona değer veriyorsanız bu dönemi geçici olarak düşünün. mesleğini eline alana kadar idare edin. gerekirse bu aralar elim sıkışık ona göre yerlere gidelim diyin.

üniversite ile ne alakası var bunun anlayamadım?

ben de liseden beri sevgililerim tarafından kapımdan alınıp kapımda bırakıldım. arabası olmasa dahi beni evimin kapısına kadar bırakırlardı güvenlik açısından eşlik etme amaçlı akşam vakitlerinde özellikle. doğrusu bu zaten centilmenlik dediğin de budur.
Bana gereksiz geliyor. Siz memnunsaniz sakincasi yok elbette

Kendide tutturmuş zaten evlenmeye 3 yılım var bilmem ne. Ben buna basta demistim yillarca iliski yasayamam ilk gorustu bi yil felan ya diyodu şimdi 3 yil oldu zaten. Daha iyisi cikarsa şutlucam son bi haftadir biktirdi zaten :KK14:
Aynen. Şutlamadan önce biraz da sen ye parasını napıcak bakalım:) belki arkasına bakmadan kaçar. Derdi sadece seni sömürmek de olabilir.

Parası var tatlım normalde

o zaman bu aralar paraya sıkıştım muhabbeti yapın ve gideceğiniz yerleri onun belirlemesini isteyin bi süre. mesela durumuna göre ayarlasın. parası yoksa bi çay içelim der kafeye gidersiniz anlatabildim mi bilmiyorum.

Bana gereksiz geliyor. Siz memnunsaniz sakincasi yok elbette

tabi ki memnunum. üniversitede bile kapından mı alınıyor diye garipsemeniz tuhafıma gitti sanki çok absürt kötü bir şeymiş gibi.

İyi aksamlar kızlar.
Sorunsallarım bitmiyor :KK14:
Benimkiyle buluştuk az önce geldim
Kendisi üni. Son sınıfta kpss kursunada gidiyor ögretmenlige hazirlaniyor. İlk başta okuyor diye hesap ödetmemeye özen gösterdim ödetmedimde topu topu iki defa ödemiştir oda kahve ictigimizde felan ama normalde hergün disardan yer parası var yani bugünde sinemaya girdik (gönlü hoş olsun diye istedigi filme) kasada kartı uzatir gibi oldu dedim ben öderim hic yok mok demedi ödetti.48tl ödedim.Zaten filmde sarmadi aradan sonra ciktik karnim acti dedim yemek yiycem ben tokum sen ye dedi ben yedim oda sıcak cikolata icti.hesap ödemeye garsonu ben cagirdim yine ben ödedim 40tl hic teklifte yok yani. Parasi olmadigini bilsem neysem galiba ben alistirdim böyle ama bu akşam çok sogudum. Önceki iliskilerime bakiyorumda kapımda alip kapimda birakiliyodum elimi cüzdanima sürdürtmezlerdi. Ama bunda buluscam diye hem yollarda sürün hemde yemesini icmesini öde. Çok gıcık kaptım:KK42: yanlışmı düşünüyorum
Ben olsam ayrılırdım çok çirkin bir davranış yaptığı. Ki hesabı erkeklerin ödemesi gerektiğini de düşünmüyorum. Eşimle 10 yıl boyunca beraberdik, hiç bu konunun pazarlığını vs yapmadık, ama o bir şey ödedi ben bir şey. Sonuçta hemen hemen eşitleniyorduk. İki tarafın da iyi niyetli olması gerekir.

Erkek olsun kadın olsun, birinin diğerinin sırtından geçinmesi çok itici. Toplumda erkeğe biçilen rol, kalıplar gibi şeyler nedeniyle sürekli kadına hesap ödeten ya da hesap gelince elini cebine atmayan erkek hoş gelmiyor gözümüze, evet o konuda haklısınız da... Kapıdan alınıp kapıma kadar bırakılırdım, elimi cüzdanıma sürdürmezlerdi gibi bir laf çok çirkin. Seni kapından alıp elini cebine attırmayacak olanlara git o zaman, ne duruyorsun? Tamamen haksızsın demiyorum ama bu laf hoş olmamış. İnsan başkasının sırtından geçinmeye alışınca hesap ödemeyi sorun yapar, çok normal. Sevgilin zaten itici o ayrı bir konu ama sana yedirip içirenlere gidebilirsin, kimse tutmuyor seni. Sen çalışıyorsun, sevgilin hala öğrenci, kpss ile uğraşıyor, kim bilir ne zaman atacak vs. bence dengin olanlarla takılmalısın.

Ne yediniz avm de de 40 tl tuttu ya. Ayrıca erkekte hep para olur mantığını anlamıyorum olmayadabilir. Hem hep teklif etmişsiniz biraz bekleyin ödemesini ister gibi. Onlar cüzdanınıza elinizi sürdürtmezmiş ama sonuçta ayrılmışsınız dimi yürümemiş.

Back
X