- 10 Nisan 2014
- 445
- 269
- 103
- 33
- Konu Sahibi yasemin010103
Cücük 23 ben 24 canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapidan alinip kapida birakilman falan ne bileyim, daha unideyken bir de. İlginc geldi
Ama evet sen alistirmissin hesap konusunda.
Cücük 23 ben 24 canim![]()
Kaç yaşında bu cücük? Sen kaçsın bacım?
Pek de küçük değilsiniz ama sen böyle cücüklerle uğraşma. O daha bir baltaya sap olana kadar 3 yıl geçer. Pinti adamdan tiksiniyorum.
konu sahibi
bence sinemaya gitmeyin gereksiz masraf. değmez yani.
dışarıda da bazı yerler hem yemek lezzeti hem fiyat açısından daha uygun oluyor oralara gidin.
bir de flört dediğin illa avm gezip yemek yemek değildir. çocuğun bu ara durumu olmayabilir sıkışıktır atıyorum bi yürüyüşe çıkın mesala. ya da bi kahve için çay için.
sizin maaşınız varsa yarı yarıya ödemeniz uygun olur bence ama size de yaslanmasın öyle çok da alıştırmayın.
çocuk kpss vs uğraşırken maddi sıkıntı stresi sarmasın bir de. eğer ona değer veriyorsanız bu dönemi geçici olarak düşünün. mesleğini eline alana kadar idare edin. gerekirse bu aralar elim sıkışık ona göre yerlere gidelim diyin.
Bana gereksiz geliyor. Siz memnunsaniz sakincasi yok elbetteüniversite ile ne alakası var bunun anlayamadım?
ben de liseden beri sevgililerim tarafından kapımdan alınıp kapımda bırakıldım. arabası olmasa dahi beni evimin kapısına kadar bırakırlardı güvenlik açısından eşlik etme amaçlı akşam vakitlerinde özellikle. doğrusu bu zaten centilmenlik dediğin de budur.
Aynen. Şutlamadan önce biraz da sen ye parasını napıcak bakalım:) belki arkasına bakmadan kaçar. Derdi sadece seni sömürmek de olabilir.Kendide tutturmuş zaten evlenmeye 3 yılım var bilmem ne. Ben buna basta demistim yillarca iliski yasayamam ilk gorustu bi yil felan ya diyodu şimdi 3 yil oldu zaten. Daha iyisi cikarsa şutlucam son bi haftadir biktirdi zaten![]()
Sen çalışma boşver kpssyi falan, ben bakarım sana alıştım nası olsa deseydiniz bence![]()
Sen çalışma boşver kpssyi falan, ben bakarım sana alıştım nası olsa deseydiniz bence![]()
Aynen. Şutlamadan önce biraz da sen ye parasını napıcak bakalım:) belki arkasına bakmadan kaçar. Derdi sadece seni sömürmek de olabilir.
Ay canim yanliz degilsin bende oyleyim![]()
Parası var tatlım normalde
Bana gereksiz geliyor. Siz memnunsaniz sakincasi yok elbette
Hahahahah valla yaGel biz iki enayi derdimize yanalım![]()
Ben olsam ayrılırdım çok çirkin bir davranış yaptığı. Ki hesabı erkeklerin ödemesi gerektiğini de düşünmüyorum. Eşimle 10 yıl boyunca beraberdik, hiç bu konunun pazarlığını vs yapmadık, ama o bir şey ödedi ben bir şey. Sonuçta hemen hemen eşitleniyorduk. İki tarafın da iyi niyetli olması gerekir.İyi aksamlar kızlar.
Sorunsallarım bitmiyor
Benimkiyle buluştuk az önce geldim
Kendisi üni. Son sınıfta kpss kursunada gidiyor ögretmenlige hazirlaniyor. İlk başta okuyor diye hesap ödetmemeye özen gösterdim ödetmedimde topu topu iki defa ödemiştir oda kahve ictigimizde felan ama normalde hergün disardan yer parası var yani bugünde sinemaya girdik (gönlü hoş olsun diye istedigi filme) kasada kartı uzatir gibi oldu dedim ben öderim hic yok mok demedi ödetti.48tl ödedim.Zaten filmde sarmadi aradan sonra ciktik karnim acti dedim yemek yiycem ben tokum sen ye dedi ben yedim oda sıcak cikolata icti.hesap ödemeye garsonu ben cagirdim yine ben ödedim 40tl hic teklifte yok yani. Parasi olmadigini bilsem neysem galiba ben alistirdim böyle ama bu akşam çok sogudum. Önceki iliskilerime bakiyorumda kapımda alip kapimda birakiliyodum elimi cüzdanima sürdürtmezlerdi. Ama bunda buluscam diye hem yollarda sürün hemde yemesini icmesini öde. Çok gıcık kaptımyanlışmı düşünüyorum