Hesap ödeme sorunsalı

Sevgilimle böyle bir meseleden ayrıldık 5 gün önce. Telefon numarama kadar değiştirdim bana bir daha ulasamasin diye. O kadar gözüm döndü. Bizim olay tam tersi. Ben içimden gelip sinema yemek ısmarladım onun parası bittiği için. Beyefendi bunu dünya meselesi yaptı. Benim içimden gelmemis de aslında ben para için ölüp biten bir kızmişim muamelesi gördüm.
Senın konunu biliyorum sen haklısın o zaman yazamamştm. Ayrıldınız mı şimdi tamamen ?

İkiniz de öğrenciyseniz hesap konusunu paslaşmalısınız. Sen çalışıyorsun diye sömürüyorsa da kötü. Böyle saf rolüne yatması çok itici. Madem paran yok sıcak çikolatayı da içme. Bir de 2 buçuk saat sinemadan sonra nasıl acıkmamış? Hesap ödeyeceğini biliyor ondan yemiyor. Bu cücükten daha adam olacak. Pehh.

Yokluk cekmez kuzum da, hos bir sey degil benim gozumde. Ogrencisin esitlik olur, biraz ondan biraz senden gider yani ne bileyim. İs adamiyla ogrencinin aski gibi :)
Biz mesela evde çok takılırdık.
Dışarıda okul kantini ya da kütüphanesi olurdu buluşma yerimiz.
Bir de biz hep çalışıyorduk okurken de.
Aile de destek olunca parasız kalmamıştı o sevgili.
Heyyyy gidi gençliğim... Bak neler hatırladım şimdi.

Ne güzel işte gurur yapıyorlar keşke bu benim hasbamdada olsa biraz gurur :KK14:
Öyle gurur yere batsın. Onunki gurur degil egoydu. Sizinki de iyice gevşemiş haklısınız. Daha beter örneği var. Benim ünideki sevgilim annemden borç para almıştı. 200 lira gibi bir para. Geri de odemediydi. Boyle erkekler aileden nasıl yetisiyorlar bilmiyorum.

Hesabı tamamen erkeğin ödemesi de tamamen kadının ödemesi de yanlış.
Bizde durum şudur benim içimden gelir hadi kahve ismarlayim derim gideriz.
Yada o hadi şunu yiyelim der gideriz.
Sinemaya gideceksek biletleri o alır mısır ve içeceği ben.
Yada yemek o ismarlıyorsa sonra bi kahve ben ismarlarim. Böylece hiç sorun çıkmaz

Bu akşamdan sonra cok sogudum zaten. Hergünde disarda kafelerde iskenderler tatlilar götürür. Yerlerde gözümde
İkiniz de öğrenciyseniz hesap konusunu paslaşmalısınız. Sen çalışıyorsun diye sömürüyorsa da kötü. Böyle saf rolüne yatması çok itici. Madem paran yok sıcak çikolatayı da içme. Bir de 2 buçuk saat sinemadan sonra nasıl acıkmamış? Hesap ödeyeceğini biliyor ondan yemiyor. Bu cücükten daha adam olacak. Pehh.

Ay ben onada razıyım bekledim belki yemegi o öder ama yok baktim hesabi ödememi izliyor. Bi yandan ödüyorum bi yandan icim icimi yiyor. Parasindan degilde enayi gibi hissetmek kötü
Hesabı tamamen erkeğin ödemesi de tamamen kadının ödemesi de yanlış.
Bizde durum şudur benim içimden gelir hadi kahve ismarlayim derim gideriz.
Yada o hadi şunu yiyelim der gideriz.
Sinemaya gideceksek biletleri o alır mısır ve içeceği ben.
Yada yemek o ismarlıyorsa sonra bi kahve ben ismarlarim. Böylece hiç sorun çıkmaz

Keşke bitek bu aksamki hesap olsa.Genelde bana geciriyor öküzüm.Dahada hayatta ödemem
Adam da utanma da kalmamış arada bir sen öde onu anlarım ama normal bir erkege ters bir durum sevdiği kızın yanında sürekli ona hesap ödetmk adam hiç rahatsız olmuyor anlaşılan. Bnmkinin o konuda acayip bir gururu var gttmz yerde kart geçmiyorsa bana sorar nakit var mı yanında diye bn veririm snra gizlice o parayı bnm çantama koyar :-) karizması sarsılcak sanki :KK67:

Ayy öp başına koy ne düşünceli çocuk
Adam da utanma da kalmamış arada bir sen öde onu anlarım ama normal bir erkege ters bir durum sevdiği kızın yanında sürekli ona hesap ödetmk adam hiç rahatsız olmuyor anlaşılan. Bnmkinin o konuda acayip bir gururu var gttmz yerde kart geçmiyorsa bana sorar nakit var mı yanında diye bn veririm snra gizlice o parayı bnm çantama koyar :-) karizması sarsılcak sanki :KK67:

Back
X