daha oncede acilmisti boyle bi konu bu durumu konus rahatsiz oldugunu belirt yinede olmaz derse yemekten sonra be bilim cayi kahveyi tatliyi sen ismarla boyle daha rahat olursun belki:)Merhaba kızlar...
Benim yaklaşık 3 aylık bir ilişkim var. Sevgilim şu zamana kadar bana hiç hesap ödetmedi. Bu durumdan çok rahatsızım.Benim yediğimi içtiğimi ödemesinden çok rahatsız oluyorum hiç tarzım değil böyle şeyler.Bir yere gittiğimiz zaman hep en ucuzundan alıyorum bazen hiçbir şey almıyorum.Tokum canım istemiyor diyorum. Bir keresinde (ilişkimizin başlarındaydık o zaman) ben elimi cüzdanıma attım ama karşı çıktı,bir daha da lafını ettirmedi konuyu değiştirdi hep.
Bende iki kez sinema biletiyle hediye almıştım gömlek. Ama sevmiyor böyle şeyleri paranı harcama diyor, benim durumum kötü değil ki tamam öğrenciyim ama param var yani. O da bana hediye alır bir yere gidince hesabı da ödeyen o ,ben bunların karşısında eziliyorum sanki.. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Yarın öbür gün ayrıldık diyelim o zaman nolacak ,kendimi hepten kötü hissedicem. Sizce napmalıyım?
bir kadının hesap ödemesi ayıp bence . Bırakın ödesin bayan olmanın bir saygılığı itibarı olsun ... Siz hesap ödemeye başlayınca erkekler kendini çok önemli hissediyor . Evlilikte kadın erkeğin her işini yapan üstünede para ödeyen , yani özgürlük derken köleye dönüşüyor . Nasıl alıştırırsanız öyle gider , bu davranış sizi asalak yapmaz aksine küçük şeyleri önemsemeyen kafaya takmayan yapar. köle olmayın kadın olun bırakın sizinle olmanın azıcıkta olsa külfeti olsun ..Merhaba kızlar...
Benim yaklaşık 3 aylık bir ilişkim var. Sevgilim şu zamana kadar bana hiç hesap ödetmedi. Bu durumdan çok rahatsızım.Benim yediğimi içtiğimi ödemesinden çok rahatsız oluyorum hiç tarzım değil böyle şeyler.Bir yere gittiğimiz zaman hep en ucuzundan alıyorum bazen hiçbir şey almıyorum.Tokum canım istemiyor diyorum. Bir keresinde (ilişkimizin başlarındaydık o zaman) ben elimi cüzdanıma attım ama karşı çıktı,bir daha da lafını ettirmedi konuyu değiştirdi hep.
Bende iki kez sinema biletiyle hediye almıştım gömlek. Ama sevmiyor böyle şeyleri paranı harcama diyor, benim durumum kötü değil ki tamam öğrenciyim ama param var yani. O da bana hediye alır bir yere gidince hesabı da ödeyen o ,ben bunların karşısında eziliyorum sanki.. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Yarın öbür gün ayrıldık diyelim o zaman nolacak ,kendimi hepten kötü hissedicem. Sizce napmalıyım?
Işte güçlü karakterli bir bayan. Ah canım sen doğrusun ama emin ol bu şekilde olan bayanlar yani hesap ödeyen aman erkek arkadaşıma Nişanlı ma yük olayım eşime destek olmalıyım hayat müşterek bende onu mutlu edeyim diye düşünen bayanların kıymeti hiç bilinmiyor. Ama karakter işte elden gelen bişey yok umarım sen değer verdiğin için kıymetini bilen kişilerle karşılaşırsınMerhaba kızlar...
Okuyun , çalışın , para kazanın ve birey olun . Birey olun , erkeğin kölesi olmayın . Güçlü bir kadın hesap ödiyeceğim diye erkeğin arkasından koşmaz daha çok güçsüz bir kadının yapacağı iştir . Kendizi hesap ödenmeye layık görün , değerli görün , saygın görün ! O sizinle siz olduğunuz için görüşüp mutlu olduysa hemen koşturup buna bedel biçmeye kalkmayın ,kendinizi düşürmeyin Ki sorumluluğun farkına varsın . sizi para için değil siz olduğunuz için önemsesin . bırakın sizi mutlu etmek için çaba sarfetmeyi öğrensin . banka kartını kocaya verip ben bireyim demeyin , iş artık o raddeye geldiki ünvrtst mezunu kadın kapı cam silip erkeğin araba taksitlerini ödüyor ! Bumu güçlü kadın algınız ?Yaninda erkek varken elini cebine atmayan, bu sekilde korunup kollandigini zanneden hatunlardan olmamaniz cok guzel.
Rahatsiz olmakta cok haklisiniz, surekli erkegin para odemesi hic hos degil.
İtirazlarina ragmen hediyelesmeye de dengeyi korumaya da devam.
Yemek ondan tatli sizden mesela bazen de tam tersi...
Bunu istemedigini soylerse, rahatsiz oldugunu soylerse...
Siz de ben de diger turlu rahatsiz olurum diyerek net tavrinizi koyun, kararli olun...
Okuyun , çalışın , para kazanın ve birey olun . Birey olun , erkeğin kölesi olmayın . Güçlü bir kadın hesap ödiyeceğim diye erkeğin arkasından koşmaz daha çok güçsüz bir kadının yapacağı iştir . Kendizi hesap ödenmeye layık görün , değerli görün , saygın görün ! O sizinle siz olduğunuz için görüşüp mutlu olduysa hemen koşturup buna bedel biçmeye kalkmayın ,kendinizi düşürmeyin Ki sorumluluğun farkına varsın . sizi para için değil siz olduğunuz için önemsesin . bırakın sizi mutlu etmek için çaba sarfetmeyi öğrensin . banka kartını kocaya verip ben bireyim demeyin , iş artık o raddeye geldiki ünvrtst mezunu kadın kapı cam silip erkeğin araba taksitlerini ödüyor ! Bumu güçlü kadın algınız ?
M
bir kadının hesap ödemesi ayıp bence . Bırakın ödesin bayan olmanın bir saygılığı itibarı olsun ... Siz hesap ödemeye başlayınca erkekler kendini çok önemli hissediyor . Evlilikte kadın erkeğin her işini yapan üstünede para ödeyen , yani özgürlük derken köleye dönüşüyor . Nasıl alıştırırsanız öyle gider , bu davranış sizi asalak yapmaz aksine küçük şeyleri önemsemeyen kafaya takmayan yapar. köle olmayın kadın olun bırakın sizinle olmanın azıcıkta olsa külfeti olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?