Hesapla kitapla olurmu bu işler?

Hoşlandığım erkekle görüşmeye gittim. Beni çok beğendiğini söyledi. Bende ondan hoşlanıyorum zaten...
Duygularımız karşılıklı. Ama bi sorun var. Konsere gidelim dedim tamam dedi konser sonrası da evlere gitmeyiz otelde kalırız dedi bende bozuldum söyledim ne o öyle beni otel odasına mı atıcaksın dedim tamam gitmeyiz dedi. İki gün once görüştük tatil planı yaptık boluya gidelim dedik şubat 14 te.
Bana dediği ilk birlikteliğimizi o gece yaşarız dedi
Bunun hesabı kitabı olur mu? Adam sanki direkt o konuya odaklanmış. Ben kendimi kötü hissediyorum sanki beraber olucaz ve gidicek gibi. 14 şubatta ilk beraberliğimizi yaşarız demek saçma değil mi? Ben onla romantik tatil planlarken o beraberliğimizi hesaplıyor sanki...
acaba günahınımı alıyorum ?
Siz ne hissedersiniz böyle bi durumda ?
Bu arada daha bir ay bile olmadı beraberliğimiz
Yaş kaç ya? Ne iş yapıyorsunuz adam ne iş yapıyor kimsiniz? Anlamaya çalışıyorum bu nasıl kafa? bu adamdan ne bekleyeceksiniz. Ben evlilik harici birlikteliğe şahsen karşıyım. Ama yaşamak istiyorsanız da bu çok sevdiğiniz beğendiğiniz sağlam biriyle duygularınızın kabardığı bir anda doğal olarak olmalı. Ki sonradan pişman olmayın. Böyle hesaplı kitaplı değil.

Bisey hissetmem direkt sogurum ve görusmeyı keserim.
Sevısme odaklı oldugu ıcın degıl, abaza oldugu ıcın.
Abaza erkekler bana vizyonsuz ve zavallı geliyor.
Bu da zavallı.
Yakında bı kere öpeyim diye yalvaracak gıbı duruyor, ıgrenc

Cinsel açlık içinde yaşayan insanlar her zaman çekinilecek insanlardır zaten.
Bu feromonlarla falan açıklanamaz. Yetersiz gelişmemiş bir karakterin göstergesidir ancak.
Kadını cinsel objeden başka bir şey görmezler..

Sevdiği ile sevişmeye hevesli olmak ayrı şey, konudaki vizyonsuz, kıt zekalının abazalığı ayrı şey..

Bu kişiler her zaman açgözlüdür. Doyumsuzdur.

Çok açık ve net bir şekilde o anı bekliyor bu çok belli.

ayrılın tabiki. Böyle şeyler spontane gelişir.

Hoşlandığım erkekle görüşmeye gittim. Beni çok beğendiğini söyledi. Bende ondan hoşlanıyorum zaten...
Duygularımız karşılıklı. Ama bi sorun var. Konsere gidelim dedim tamam dedi konser sonrası da evlere gitmeyiz otelde kalırız dedi bende bozuldum söyledim ne o öyle beni otel odasına mı atıcaksın dedim tamam gitmeyiz dedi. İki gün once görüştük tatil planı yaptık boluya gidelim dedik şubat 14 te.
Bunun hesabı kitabı olur mu? Adam sanki direkt o konuya odaklanmış. Ben kendimi kötü hissediyorum sanki beraber olucaz ve gidicek gibi. 14 şubatta ilk beraberliğimizi yaşarız demek saçma değil mi? Ben onla romantik tatil planlarken o beraberliğimizi hesaplıyor sanki...

Bana dedi ki hatta al toprağa götür verme sakın gibi saçma sapan bi espri yaptı güya
Hay ben onun esprisine.. aklı şeyinde olanlardan bu. Gerçekten çok seviyesiz bi adam. Siz kabul etmezseniz muhtemelen ayrılır veya başkası ile birlikte olup siz öğrenince ama ihtiyacım deyip kendini haklı görür. Böylesi adam olmaz.

Yalnız Daha 1 aylık sevgilinizle Başbaşa geceyi beraber geçireceğiniz bir otele gidiyorsanız, sevişmeyi de kabul ediyorsunuz demektir. Çok şaşırmamanız lazım böyle bir teklife.

en başta daha doğru düzgün tanımadığınız bir adamla aynı odada kalmayabilirsiniz. Hatta aklı fikri o işte olan, hatta sakla sen, göm diyen bir adamla görüşmeyi direkt kesebilirsiniz.

adam net, lafı sözü tutumu. Siz tutarlı değilsiniz.

Yaşınız çok mu küçük? Her şey ortada zaten, bunu bize sormanız bile garip.

"Benim için sigarayı bıraktı" diyorsunuz ya, 40 yıllık sevgilim için sigarayı bırakmam, böyle bir dünya yok. Yanınızda içmiyordur hepsi bu.
Böyle bir yalan söylemekten çekinmemiş çünkü aklında uzun süreli ve ciddi bir ilişki yok.

Bir yerde "3 gündür yazmıyor, aramıyor" demişsiniz. Böyle bir ilişki çeşidi de yok.
Adam aşkından öldüğü için sigarayı bırakıyor ama 3 gündür öldünüz mü kaldınız mı merak etmiyor. Sizce normal mi bu?

Cinsellik de böyle planlı programlı yaşanmaz. 1 günde de yaşanabilir, 1 ayda da yaşanabilir. Bunun planını kişiler kendi kafalarında kurup kurup heves edebilir ama böyle ayı gibi dile getirilmez bu.
Adam açıkça söylemiş, istemiyorsanız siz de açıkça söyleyin istemiş. "Yapmayacaksak beni oralara karar yorup masrafa sokma" diyor yani.
Gerçekten aşık olsa ve amacı uzun bir birliktelik olsa seks yapacağınızdan bu kadar emin olmaya çalışmazdı.
Ne olursa olsun o tatile gider, sizinle güzel zaman geçirir, gece sonunda beklediği şey yaşanmazsa minik bir hayal kırıklığına uğrayıp hayatına ve ilişkinize devam ederdi.

"Verme toprağa göm" cümlesine diyecek bir şey bile yok. Başına vurmuş artık, ne dediğini bilmiyor belli ki.

Erkekler konusunda toysunuz sanırım. O yüzden her ilişkinizde temkinli davranın, yoksa çok üzülürsünüz.
"Seviyorum, aşığım" demek parayla değil. Kimsenin iki güzel sözüne kanmayın.

Daha 1 ay olmadan tatil plani yapan otelde kalmayi kabuk eden kadin sevismeyi de kabul etmis demektir.
Ayrica erkek milleti oyle kolay sevvmez. Seni cok seviyorum der sadece beraber sarilip uyumak istiyorym der ve ati alan uskudar i gecer. Zaten senin sevgilinin amaci belli uc kez daha reddet sana kibarca bye byee der.

Tatil planları yapmak için bile erken ki adamın sizinle tatile gitme amacı da ortada. Size uygun değilse bu durum yol yakınken bitirin. Zaten adamın istediği olmazsa o bitirecek, hatta olsa da bitirecek. Üzülmeyin sonra.

Ahaha resmen plan yapmış, niyeti belli ve sıkıntı çıkmasın diye önceden söylüyor. Kabul etmezseniz muhtemelen sizinle tatile gitmeyecek.. size uymuyorsa hiç bulaşmayın bence..

Back
X