Yaşınız çok mu küçük? Her şey ortada zaten, bunu bize sormanız bile garip.
"Benim için sigarayı bıraktı" diyorsunuz ya, 40 yıllık sevgilim için sigarayı bırakmam, böyle bir dünya yok. Yanınızda içmiyordur hepsi bu.
Böyle bir yalan söylemekten çekinmemiş çünkü aklında uzun süreli ve ciddi bir ilişki yok.
Bir yerde "3 gündür yazmıyor, aramıyor" demişsiniz. Böyle bir ilişki çeşidi de yok.
Adam aşkından öldüğü için sigarayı bırakıyor ama 3 gündür öldünüz mü kaldınız mı merak etmiyor. Sizce normal mi bu?
Cinsellik de böyle planlı programlı yaşanmaz. 1 günde de yaşanabilir, 1 ayda da yaşanabilir. Bunun planını kişiler kendi kafalarında kurup kurup heves edebilir ama böyle ayı gibi dile getirilmez bu.
Adam açıkça söylemiş, istemiyorsanız siz de açıkça söyleyin istemiş. "Yapmayacaksak beni oralara karar yorup masrafa sokma" diyor yani.
Gerçekten aşık olsa ve amacı uzun bir birliktelik olsa seks yapacağınızdan bu kadar emin olmaya çalışmazdı.
Ne olursa olsun o tatile gider, sizinle güzel zaman geçirir, gece sonunda beklediği şey yaşanmazsa minik bir hayal kırıklığına uğrayıp hayatına ve ilişkinize devam ederdi.
"Verme toprağa göm" cümlesine diyecek bir şey bile yok. Başına vurmuş artık, ne dediğini bilmiyor belli ki.
Erkekler konusunda toysunuz sanırım. O yüzden her ilişkinizde temkinli davranın, yoksa çok üzülürsünüz.
"Seviyorum, aşığım" demek parayla değil. Kimsenin iki güzel sözüne kanmayın.