Hesaplaşmakmi. .Allah'a havale etmekmi?

sarisinprenses

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
700
369
23
Kızlar hepinize hayırlı aksamlar.Bende uzun süredir takip edip yeni üye olanlardanim. .Uzun olursa affedin düşün düşün işin içinden çıkamıyorum ve kafayı yememek icin yardımlarınıza ihtiyacım var. .Banada başkası anlatsa saçma gelebilirdi ama unutamiyorum..
Ben küçük bir sehirde ailemle yaşiyorum ve üniversiteyi okurken tanıştım onunla..daha önce kimseyle çıkmayı kabul etmemiştim kimse için bu kadar acı cekmemistim, ilk sevgilimdi.cok seviyorum diyodu benide kendine aşık etti..Bigun ailem okudugum sehre ziyarete geldiginde öğrendi ve aynı anda yalanlarini yakaladım..(ben kapaliyim ve ailem biraz dar gorusludur ailem karşi cikti)benimle ayni anda baskalariylada gorusuyomus ama arkadasca diye yeminler etti..o kadar kördümki ozleyip yine ayni yalanlari duyunca barismazdim.
Aldatilma yalan kufur..hepsini sindirdim zamanla unuttum..ilahi adalete inancim cok buyuk Allaha sukur bu bi sinavdi ve Allah beni erken kurtardi hepsini .ama hazmedemiyorum.

Son düzenleme:
Neden mi mesaj yolladı? Aldatan, küfreden, yalan söyleyen birinin sırf canı sıkıldığı için araya arkadaşını sokarak size neden mesaj yolladığı gerçekten büyük bir dert mi yani? Çok basit bir şey söyleyeyim, bu kafayla devam ederseniz, gelecekteki karşınıza çıkan dandirik tiplerden de aynı şekilde darbe alırsınız, kendinize gelin.

Yaşadıklarınız da imtihan değil saçma sapan bir tiple karşılaşmışsınız, tecrübesiz olduğunuz için de normalin bu olduğunu sanarak devam etmişsiniz. Ama şimdiki bu takılı kalma haliniz sadece egodan. Sizin yerinize başka bir kız lise mezunu olduğu için değil ama bu kadar kolayca ortaya çıkabilecek bir yalan söylediği için oracıkta terk eder hayatına kaldığı yerden devam ederdi örneğin. O yüzden hesaplaşacaksanız kendinizle hesaplaşın, hatalarınızı bulup çıkartın, bir daha tekrarlamazsanız bir daha bu kadar üzülmezsiniz, kesin bilgi.

Beyin yapısı bu adamın , çok bilimsel anlatamam ama şunu söyleyebilirim , bu şahısın beyin tomografisi çekilse bilir kişiye gösterilse sana neyi neden yaptığını söyler . Doğru çalışmıyor ki doğru davransın.
Kişisel algılama sorun onda , karşısına çıkan herkese bunları veya benzerlerini yaşatacak.

Ayrılalı 2 yıl olmuş, neyin hesabı yahu?
Sadaka verip, dua edeceğinize neden oyun yaptı , amacı neydi, hesaplaşacağım ısrarı neden?
Hayat akıp gidiyor, geçmişe kafa yorup kendinizi üzmeyin.
Pozitif olun ki pozitif seyleri cekin hayatınıza.

G
Guldurdunuz beni Allah da sizi güldürsun:)içimdeki hesaplasmayi bitiremiyorum

Çok hak
Çok haklısınız çok kişiden duydum ama degersizlik duygusundan kurtulamiyorum.Tez yazarken bile hep aklımda hicbisey yapasim yok.En büyük kötülüğü ben yapıyorum kendime. sağlık sorunlarım çıktı 2 senedir.ama unutup iyilesemiyorum

G

Guldurdunuz beni Allah da sizi güldürsun:)içimdeki hesaplasmayi bitiremiyorum
Amin canım çok şey yapmamak lazım işte
Ve ayrıca bir kaç sene sonra şunun için üzüldüğüne kendine o kadar çok kızacaksın ki , sokakta vahşi bir hayvan görsen yaklaşır mısın yanına , hazır kurtulmuşsun uzak dur.

Bencr sizi değersiz görmekten ziyade kendi ezikliğini sizi ezip üzerek gidermeye çalışmış.eğitim sosyo ekoomik olarak ondan yukarda oluşunuz bilinçaltında bile olsa batmıştır.
Ben zaten küçük bir sehirde yaşıyorum ailemle ve hiçkimseyi kucumsiyecek bir insan değilim.Ama kendini birsey zannediyorsum derdi doğru o duygusu vardı.

Ben zaten küçük bir sehirde yaşıyorum ailemle ve hiçkimseyi kucumsiyecek bir insan değilim.Ama kendini birsey zannediyorsum derdi doğru o duygusu vardı.
Yani ne yapacakmışız gidip sadakamızı verip bu güzel hayatı kendimize zehir etmeyecekmişiz:)aylar geçmiş kurtulmuşsun nasıl çamur bir kişilikse size oyunlar kurmaya çalışmış.çamura hiç bulaşmayın üzerinize sıçrar.

Teşekkür ederim yorumunuz için cok haklısınız.Bir de kalbime söz gecirebilsem.bu saatten sonra zaten olmaz ama sanki uzuldugunu gorsem rahatlicam.yanlsi anlamayin aileisne yada sagligina kimsenin birsey olsun istemem ama onuda brni kiridigi yerden kirsalar anlasa nasi acidigini.bütün insanlara inancimi kırdı.

cok haklısınız.Bir de kalbime söz gecirebilsem.bu saatten sonra zaten olmaz ama sanki uzuldugunu gorsem rahatlicam.yanlsi anlamayin aileisne yada sagligina kimsenin birsey olsun istemem ama onuda brni kiridigi yerden kirsalar anlasa nasi acidigini.bütün insanlara mutlu olacagima dair inancimi kırdı.

Üzülmez canım o sorsan ne haklı sebepleri vardır , yerinde olsam hiç umursamam.En etkili yol bu aslında.Sıfır masraf sıfır efor

Üzülmez canım o sorsan ne haklı sebepleri vardır , yerinde olsam hiç umursamam.En etkili yol bu aslında.Sıfır masraf sıfır efor
Bana Üzülmez zaten birgün onunda canını birisi açıtirsa aklına gelirmiyim acaba.
Üzülmez canım o sorsan ne haklı sebepleri vardır , yerinde olsam hiç umursamam.En etkili yol bu aslında.Sıfır masraf sıfır efor [/QUOTE

Hepimiz aslında bir şeylerin bedelini ödüyoruz farkında olmasakta , o da üzülecek bilmeyecek belki neden olduğunu bile.

Hepimiz aslında bir şeylerin bedelini ödüyoruz farkında olmasakta , o da üzülecek bilmeyecek belki neden olduğunu bile.
O da doğru.Bunuda ç
Belkide bu yüzden arayip yüzüne haykırmak istiyorum.sevgilim var demiştim o zaman .aslinda yoktu her gece ağladım.en mutlu animda, ablamin nikahinda her aklima geldiginde olur olmaz yerde agladim niye bunu bana yaptın demek istiyorum.ama buda onun egosunu sisircek gülcek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…