Hesaplaşmakmi. .Allah'a havale etmekmi?

Kimse yokmu kizlar(

Üniversite yalanını öğrendiğinizde bitmeliydi. Herhangi bir nedenle size yalan söyleme cesaretini bulmuşsa ve sonra affettiyseniz hele tekrar tekrar söyleyebilirdi. He, öyle ya da böyle bitmiş zaten. Neden hala ulaşmaya, bulaşmaya çalışıyorsunuz? Kurtulduğunuza şükredin ve yolunuza devam edin. Geçmişe takılıp kalarak önünüze çıkan fırsatları tepmeyin.

Çok haklısınız ama içimdeki hesaplasmayi bitiremiyorum.acaba sadece benimi bu kadar değersiz gördü.
E görse ne olur ki çok mu önemli öyle görmesi? Asıl bu hesabı bitirmeyerek ona yüksek prim veren sen değil misin? Tecruben olmadigindan floresan bile olamayan bi tipi güneş sanmissin yoksa sürecek bi hesap yok ortada! Onların istediği de bu zaten bu kadar haketmeden bu kadar ciddiye alınmak. .

Sana bunca şey yaşatmış ama senin kafana takılıp hesabını sormak istediğin tek şey bi an canı sıkılıp arkadaşından yolladığı mesaj mı ?
Bence kesinlikle ama kesinlikle ne ara ne ilgilen. Bırak ne hali varsa görsün. Böyle bi insanla iletişime geçersen daha çok sinirlerin bozulacaktır. Düşün ki adamda karakter namına hiç bi şey yok..

kafanı karıştırıyor işte...boşver sakın cevap verme neden diye sorma...Allah a havale et..

yasamak istemiyorum...bu cumleler cok basitçe kullanılıyo...karsındaki kaç kuruşluk insan ki sen yasamaktan vazgeciyosun. tamamen takıntı yapıyosun suan. erken kurtuldum dıyosun cokça şükret. az önce bi konu da okudum brlikte olmus adam bırakmıs boyle olsa daha mı ıyıydı. gecmısı gecmıste bırak ... orda hesaplaşacak hiç bişey yok! zaten olmamış da ! yoluna bak seni mutlu edecek birileri mutlaka cıkacaktır...

Hepinize teşekkür ederim kızlar.bende bunları düşünüyorum onunla beraberken geçirdiğimiz 2 yılima aciyorum. inanin tezimi yazarken bile aklımdan çıkmadı birturlu.ben ailemin yaşadığı şehre döndükten sonra arkadaşım dediği kizla beraber olduğunu öğrendim ve tekrar o şehre gidip yüzlerine vurmayi gururuma yediremedim.sonradan çok pişman oldum beni bu kadar üzmusken planını bozmadigima

Bende bunları düşünüyorum onunla beraberken geçirdiğimiz 2 yılima aciyorum. inanin tezimi yazarken bile aklımdan çıkmadı birturlu.ben ailemin yaşadığı şehre döndükten sonra arkadaşım dediği kizla beraber olduğunu öğrendim ve tekrar o şehre gidip yüzlerine vurmayi gururuma yediremedim.sonradan çok pişman oldum beni bu kadar üzmusken planını bozmadigima

Bende bunları düşünüyorum onunla beraberken geçirdiğimiz 2 yılima aciyorum. inanin tezimi yazarken bile aklımdan çıkmadı birturlu.ben ailemin yaşadığı şehre döndükten sonra arkadaşım dediği kizla beraber olduğunu öğrendim ve tekrar o şehre gidip yüzlerine vurmayi gururuma yediremedim.sonradan çok pişman oldum beni bu kadar üzmusken planını bozmadigima

Ben buradayım :))
Size çok teşekkür ederim.yorumunuzla hem içime şu serptiniz hem gulumsettiniz beni:) ben ailemle yaşadığım şehre döndükten sonra diğer kızla beraber olduğunu öğrendim ama o sehre birdaha gitmedim ve kıza birsey söylemedim ve buna çok pişmanım.beni bukadar üzdügu halde oyununu bozmadigim icin.bu saatten sonrada anlamsız sanırım

kafanı karıştırıyor işte...boşver sakın cevap verme neden diye sorma...Allah a havale et..
Öyle yaptım zaten canım ilahi adalete inancım sonsuz.sadece beni bu kadar uzdukten sonra oyununu bozmadigima diğer kıza söylemedigime cok pişmanım. Ben ailemin yanına döndükten sonra beraber olduklarını öğrendim şimdi ondan da ayrilmis.asla donmek degil istegim lakin pisman olduğunu görsem rahatlicam sanırım

Çok ilginç.

Farklı bir psikoloji bu. Kesinlikle sevgi olamaz. İnsan kendisini böylesine aşağılayan bir insanı sevemez. Mümkün değil.

Kendinize bir iyilik yapın, bir uzmandan yardım alın. Israrla konuşmak , hislerinizi canlı tutmak istiyorsunuz gibi.

Hesaplaşmayı kendinizle yapın. Geçin bir ayna karşısına ve ben ne yapıyorum deyin.

Cevabı kalbinizden değil , aklınızdan alın, alana kadar devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…