- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Kimse yokmu kizlarKızlar hepinize hayırlı aksamlar.Uzun olursa affedin düşün düşün işin içinden çıkamıyorum ve kafayı yememek icin yardımlarınıza ihtiyacım var...
Ben küçük bir sehirde ailemle yaşiyorum ve üniversiteyi okurken tanıştım onunla.daha önce kimseyle çıkmayı kabul etmemiştim ilk sevgilimdi.cok seviyorum diyodu benide kendine aşık etti..Bigun ailem okudugum sehre ziyarete geldiginde öğrendi karsi cikti ve ayni zamanda yalanlarini yakaladığım için ayrildim(ben kapaliyim ve ailem biraz dar gorusludur ailem karşi cikti)benimle ayni anda baskalariylada gorusuyomus ama arkadasca diye yeminler etti.o kadar kördümki ayrilip aciklama yapsin diye tekrar yazardm yine ayni yalanlari duyunca barismazdim.Ben yüksek lisans öğrencisiydim , o lise mezunu ki bana üniversite mezunuyum diye yalan söylemiş sonra itiraf etmişti .cekinmistir diye düşünüp affettim.
Aldatilma yalan kufur...hepsini sindirdim zamanla unuttum.ilahi adalete inancim cok buyuk Allaha sukur bu bi sinavdi ve Allah beni erken kurtardi. Ama bir yil sonra dönüp beni arkadasiyla kandırmaya calıştı.telefonuma mesaj geldi bir numaradan görüşmek istiyorum ciddi düşünüyorum sizinle diye ve buluşmaya davet etti(tanimadiigm arkadasi).aynı gunlerdede bana mesaj atma hazırlığı yapıyormuş öğrendim ortak arkadaşımızdan ki çok güvenilir ondan önce benim arkadaşımdı.bende saydirdim ve sakin arama beni dedim. Mesaj aticaksa neden bunu yaptı benimi denedi.neden bunu yaptığını o kadar sormak istiyorumki kaç sefer aramak üzereyken vazgectim.biliyorum doğru cevabı almicam belki küfür etcek iyice psikolijm bozulacak.ama hazmedemiyorum.sadece ego degil bu.ben bukadar zayif bi insan degildim ben.istemeye gelenler oluyor ama kimseye guvenemiyorum 2 senedir ve konusmak dahi istemiyorum.sanki orda hesaplasmam gereken bi sey var yoluma devam edebilmek icin. her gece kendi kendime sorup sessizce aglamaktan biktim.herkese supheyle yaklasiyorum.el ele tutusan cift gorunce agliyodum istemsiz tanistigi en degersz basit kiz benmiydim diye aylarca simdi daha iyiyim cok sukur.ki bana cok safsin cok temizsin derdi hep.bana bi yol gosterin nolur. Yazmasini cok bekledim sormak icin ama yazmadi.Karisik oldu ozur dilerim.şimdiden Allah razı olsun.
Kimse yokmu kızlar(
Kızlar hepinize hayırlı aksamlar.Uzun olursa affedin düşün düşün işin içinden çıkamıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var...
Ben küçük bir sehirde ailemle yaşiyorum ve üniversiteyi okurken tanıştım onunla.daha önce kimseyle çıkmayı kabul etmemiştim.cok seviyorum diyodu benide kendine aşık etti..Bigun ailem okudugum sehre ziyarete geldiginde öğrendi karsi cikti ve ayni zamanda yalanlarini yakaladığım için ayrildim(ben kapaliyim ve ailem biraz dar gorusludur ailem karşi cikti)benimle ayni anda baskalariylada gorusuyomus ama arkadasca diye yeminler etti.o kadar kördümki ayrilip aciklama yapsin diye tekrar yazardm yine ayni yalanlari duyunca barismazdim.Ben yüksek lisans öğrencisiydim , o lise mezunu ki bana üniversite mezunuyum diye yalan söylemiş sonra itiraf etmişti .cekinmistir diye düşünüp affettim.
Aldatilma yalan kufur...hepsini sindirdim zamanla unuttum.ilahi adalete inancim cok buyuk Allaha sukur bu bi sinavdi ve Allah beni erken kurtardi.beni arkadasiyla kandırmaya calıştı.telefonuma mesaj geldi bir numaradan görüşmek istiyorum ciddi düşünüyorum sizinle diye ve buluşmaya davet etti(tanimadiigm arkadasi).aynı gunlerdede bana mesaj atma hazırlığı yapıyormuş öğrendim ortak arkadaşımızdan ki çok güvenilir ondan önce benim arkadaşımdı.bende saydirdim ve sakin arama beni dedim. Mesaj aticaksa neden bunu yaptı benimi denedi.neden bunu yaptığını o kadar sormak istiyorumki kaç sefer aramak üzereyken vazgectim.istemeye gelenler oluyor ama kimseye guvenemiyorum.sanki orda hesaplasmam gereken bi sey var yoluma devam edebilmek icin. her gece kendi kendime sorup sessizce aglamaktan biktim.herkese supheyle yaklasiyorum.el ele tutusan cift gorunce agliyodum istemsiz tanistigi en degersz basit kiz benmiydim diye aylarca simdi daha iyiyim cok sukur.ki bana cok safsin cok temizsin derdi hep.bana bi yol gosterin nolur. Yasamak istemiyorum kimseye guvenmiyorum.bir seviyorum bir nefret ediyorum.Ben nasil pisman edebilirim onu.sizce yazip sormalimiyim?Karisik oldu ozur dilerim.şimdiden Allah razı olsun.
E görse ne olur ki çok mu önemli öyle görmesi? Asıl bu hesabı bitirmeyerek ona yüksek prim veren sen değil misin? Tecruben olmadigindan floresan bile olamayan bi tipi güneş sanmissin yoksa sürecek bi hesap yok ortada! Onların istediği de bu zaten bu kadar haketmeden bu kadar ciddiye alınmak. .Çok haklısınız ama içimdeki hesaplasmayi bitiremiyorum.acaba sadece benimi bu kadar değersiz gördü.
Millet zaten sana gerekli cevabı vermiş neden illa git konuş desinler diye bi cevap bekliyorsun. Anlayamıyorum insanları gerçekten. İlla birisi senin gibi düşünüp destek verecek. Geri kalanlar ne dese boş...!Kimse yokmu kizlar(
Bende bunları düşünüyorum onunla beraberken geçirdiğimiz 2 yılima aciyorum. inanin tezimi yazarken bile aklımdan çıkmadı birturlu.ben ailemin yaşadığı şehre döndükten sonra arkadaşım dediği kizla beraber olduğunu öğrendim ve tekrar o şehre gidip yüzlerine vurmayi gururuma yediremedim.sonradan çok pişman oldum beni bu kadar üzmusken planını bozmadigimaÜniversite yalanını öğrendiğinizde bitmeliydi. Herhangi bir nedenle size yalan söyleme cesaretini bulmuşsa ve sonra affettiyseniz hele tekrar tekrar söyleyebilirdi. He, öyle ya da böyle bitmiş zaten. Neden hala ulaşmaya, bulaşmaya çalışıyorsunuz? Kurtulduğunuza şükredin ve yolunuza devam edin. Geçmişe takılıp kalarak önünüze çıkan fırsatları tepmeyin.
Bende bunları düşünüyorum onunla beraberken geçirdiğimiz 2 yılima aciyorum. inanin tezimi yazarken bile aklımdan çıkmadı birturlu.ben ailemin yaşadığı şehre döndükten sonra arkadaşım dediği kizla beraber olduğunu öğrendim ve tekrar o şehre gidip yüzlerine vurmayi gururuma yediremedim.sonradan çok pişman oldum beni bu kadar üzmusken planını bozmadigimaE görse ne olur ki çok mu önemli öyle görmesi? Asıl bu hesabı bitirmeyerek ona yüksek prim veren sen değil misin? Tecruben olmadigindan floresan bile olamayan bi tipi güneş sanmissin yoksa sürecek bi hesap yok ortada! Onların istediği de bu zaten bu kadar haketmeden bu kadar ciddiye alınmak. .
kafanı karıştırıyor işte...boşver sakın cevap verme neden diye sorma...Allah a havale et..
Size çok teşekkür ederim.yorumunuzla hem içime şu serptiniz hem gulumsettiniz beni:) ben ailemle yaşadığım şehre döndükten sonra diğer kızla beraber olduğunu öğrendim ama o sehre birdaha gitmedim ve kıza birsey söylemedim ve buna çok pişmanım.beni bukadar üzdügu halde oyununu bozmadigim icin.bu saatten sonrada anlamsız sanırımBen buradayım :))
Öyle yaptım zaten canım ilahi adalete inancım sonsuz.sadece beni bu kadar uzdukten sonra oyununu bozmadigima diğer kıza söylemedigime cok pişmanım. Ben ailemin yanına döndükten sonra beraber olduklarını öğrendim şimdi ondan da ayrilmis.asla donmek degil istegim lakin pisman olduğunu görsem rahatlicam sanırımkafanı karıştırıyor işte...boşver sakın cevap verme neden diye sorma...Allah a havale et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?