- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Ben de kendimi haklı çıkardım. Hala da devam ediyorum. Sana bu yüzünü gösterecek elbette. Aklına geldiğini sana söyleyemez hatalı olduğunu kabul edemez. Ben gerçekten çok merhametsiz ve acımasız bir insan olabiliyorum özellikle ona karşı öyleyim. O çok vicdanlı olandı. Demem o ki aklında olcaksın merak etme. İçinden bileceksin yani.Samimi cevabın için teşekkür ederim canım sende cekmissin acini sonucta insallah cok mutlu olursun unutursun bu günleri sende.vicdanliymissinki aklına geliyor.o hep kendisini haklı cikarirdi sanmıyorum hatirlayacagini.bir de erkeklerle kadınların vicdani duygusu değişiyor sanırım
Teşekkür ederim yorumunuz için ihtiyacım olan sözlerdi gözümü açmak için.suan hayatımda biri olmadığını biliyor zaten ortak arkadaslardan. onu sevdiğimi düşünüyor ve merak edip arayacagini sanmıyorum ama bilemiyorum.Bu kadar sevgisiz kişiliksizir biri olduğunu görünce giden 2 yılıma ve gozyaslarima aciyorum.hic sevmemismi yani?bunu hicbir zaman bilemicem.bana bu yalani yaşattığı için daha çok kinleniyorum ona.ama hiçbişey hissetmemem gerek iyileşmek için.
Bundan sonra istesemde guvenemem zaten, cok tesekkur ederim.duzgunce ayrılmayı secseydi keşke.herkesemi ayni davranicak yoksa sadece banamı yapti bunu merak ediyorum.birde ilk defa böyle sevdim diyordu.icimdeki sevgiden ziyade ofke sanırım bu yüzden unutamiyorumBu tarz davranışlara maruz bırakılıp hala nasıl birtakım hislere sahip olabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, gerçekten aklım almıyor.
İki yılla kurtarmış olmanıza şükrederek devam edebilirsiniz. Az bir zaman değil evet ama bunun evlenmiş olma, çocuk sahibi olma gibi daha zorlayıcı kısımları da olabilirdi. Hiç mi sevmedi kısmına gelince; elbette sevmiştir fakat, her şey gibi sevgi de sonu olan bir şey. Sevgisinin tükendiği yerde tavırları da değişmiştir zaten.
Son olarak iyi niyetli birine benziyorsunuz. kimseye güvenemediğinizi söylemişsiniz. Zaten hiçbir erkeğe koşulsuz güvenmeyin derim. Her zaman bir yanılma payı bırakmakta fayda var.
Ben de kendimi haklı çıkardım. Hala da devam ediyorum. Sana bu yüzünü gösterecek elbette. Aklına geldiğini sana söyleyemez hatalı olduğunu kabul edemez. Ben gerçekten çok merhametsiz ve acımasız bir insan olabiliyorum özellikle ona karşı öyleyim. O çok vicdanlı olandı. Demem o ki aklında olcaksın merak etme. İçinden bileceksin yani.[/QUOTE
İnşallah öyle olur onun icin.ben bunu hicbir zman bilemicem sanirim.hicmi sevmedi neden yapti vs.sende mutlu olursun inşallah. Yazidkalrindan vicdanı iyi biri olduğun anlaşılıyor.icinden bunun farkindayken bilerek acı çektirme bence.nacizane...
İnşallah öyle olur onun icin.ben bunu hicbir zman bilemicem sanirim.hicmi sevmedi neden yapti vs.sende mutlu olursun inşallah. Yazidkalrindan vicdanlı iyi biri olduğun anlaşılıyor.icinden bunun farkindayken bilerek acı çektirme bence.nacizane...Ben de kendimi haklı çıkardım. Hala da devam ediyorum. Sana bu yüzünü gösterecek elbette. Aklına geldiğini sana söyleyemez hatalı olduğunu kabul edemez. Ben gerçekten çok merhametsiz ve acımasız bir insan olabiliyorum özellikle ona karşı öyleyim. O çok vicdanlı olandı. Demem o ki aklında olcaksın merak etme. İçinden bileceksin yani.
Zaten suan o moddayım canım ama unutamadigimi biliyor ve mutlusessiz kal canım. o yokmuş gibi davran. bu daha çok koyar. sende yoluna bak.
canım daha muhatap olma onunla emın ol oylesı daha çok şaşırtır onu.karsında kendini haklı cıkarmaya uğraşan bir adam var.ne dersen de ne kadar içindekileri söyleyip rahatlamayı düşünsen de konuşunca daha da sinir olacaksın.çünkü seni anlayıp ona göre konuşmayacak.üste çıkmaya çalışıp seni iyice sinir edecek.o yüzden hiç konuşma şaşırsın.Evet safligimi kullanmaya çalıştı işte. Salla gitsin diyorum ama en gec birkaç saat sonra yine aklimda.hafiza sildirme olsa gidip yaptiricam yemin ediyorum.nasil Hera aklımda olabilir kardeşlerim annem babam bu kadar gelmiyor gün içinde aklima.yazarsa sizce cevap vermemelimiyim yoksa icimdekileri soylemelimiyim
37de 40a gore mesela genç bir yaş canım lütfen öyle düşünme.20de 26 ya göre genç. Bende gec kaldigimi düşünüyorum.zaten küçük biryerdeyiz ve uzak akrabalarla evlilik çok burda genelde.icimizdeki bu güveni aldıktan sonra insanlara güvenmek çok zor.bunu birtek yaşayan anlar.seni bukadar uzenin hiç düşünmesi mutlu olmasi uzuyor en çok haklısın. birgün insallah karşılarına çıkar yaptıkları.Ayrılığın yqnında kapak yapar bazıları ihanet ederek.Sadık kalmayarak..Ben de bunu hazmedemiyorum ara ara..Masumiyetine çok inanırdım çünkü ben..
Zaman ilaç..Yaşın genç.Kimler olur daha.Bak benim olmaz artık 37yim beterin beteri var.O mutlu ben ise daha kimswyle olmam artık.Yok çıkmaz daha bu yaşta.Görücü usulü dahi çıkmıyor çıksa da herkese içim akmaz....
Asıl hazmedenediğim bu aslında.o haketmezken mutlu ben artık hakederken yalnız olacağım.
Çalışıyorum ama olmuyorAllah'a havale edip yolunuza bakın.
Haklisin canim ama konusmadikca ben kendi kendime aglıyorum atamiyorum icimdencanım daha muhatap olma onunla emın ol oylesı daha çok şaşırtır onu.karsında kendini haklı cıkarmaya uğraşan bir adam var.ne dersen de ne kadar içindekileri söyleyip rahatlamayı düşünsen de konuşunca daha da sinir olacaksın.çünkü seni anlayıp ona göre konuşmayacak.üste çıkmaya çalışıp seni iyice sinir edecek.o yüzden hiç konuşma şaşırsın.
Ne durumda olcaklar kiz agladigi hergun icin kiziyor kendine ve o kadar mutlu ki canim okuldakileri bosver seni gercekten kazanacak birine saril kiymetini bilmeyenle daha nisan bile yapilmadan azar ceken adamla beraber olunmaz. Bosuna canini sikiyorsun degmez ki .. adamda memleketine gitti aldattigi kizin yanina ondan ayrildilar simdi belki beraberlerdir zaten kizin fotosundan ne m*l oldugu anlasiliyor. Allah kisinin karsisina kendisi gibi birini cikarir zaten hic canini sıkma sen ummadigin anda verir kalbindeki huzuru bi bakmissin coluk cocuga karismissin sirayla bunlar demekki zamani degil sabir....zaman....tevekkul.Benimde 2 yıllık emeğim vardı ve kızla yüzleşip işini dahi bozmadım sessizce ayrıldım. Ama hiç pişman olmamıştki oyun yapmaya calisti.bir insan nasıl bu kadar vicdansiz olabilir.isteyenler, okulda görüşmek isteyenler oluyor elbet.ama inan kimseye güveniyorum kimseyle konuşmak bişey yapmak içimden gelmiyor. İçimden aldığı yaşama sevincimin hirsi belkide bendeki canım. Arkadaşının sevgilisi pişman oldumu peki şimdi ne durumdalar
Amin canim inşallah bende birgün mutlu olurum ve bunları hatirlamam bile.o kadar çok istiyorum ki hafizamdan silebilmeyiNe durumda olcaklar
Ne durumda olcaklar kiz agladigi hergun icin kiziyor kendine ve o kadar mutlu ki canim okuldakileri bosver seni gercekten kazanacak birine saril kiymetini bilmeyenle daha nisan bile yapilmadan azar ceken adamla beraber olunmaz. Bosuna canini sikiyorsun degmez ki .. adamda memleketine gitti aldattigi kizin yanina ondan ayrildilar simdi belki beraberlerdir zaten kizin fotosundan ne m*l oldugu anlasiliyor. Allah kisinin karsisina kendisi gibi birini cikarir zaten hic canini sıkma sen ummadigin anda verir kalbindeki huzuru bi bakmissin coluk cocuga karismissin sirayla bunlar demekki zamani degil sabir....zaman....tevekkul.
Canim Askin gozyaslari kitabini oku lutfen oku insanin ne kadar ahmak ayni zamanda ne kadar akilli oldugunu anlatan gercek aski anlatan bi kitap oku huzur bulursun belki bi nebzeAmin canim inşallah bende birgün mutlu olurum ve bunları hatirlamam bile.o kadar çok istiyorum ki hafizamdan silebilmeyi
En kisa zamanda okuyacagim canım. Ben tez yazarkende sokakda yurukende ne kadar meşgul olsamda cikmiyor .güzel zamanlari düşününce seviyorum gibi geliyor ama nefretle ediyorum bana bunları yasattigi için. Yarimi buldum falan derler ya galiba yarım olmuş.bu kadar içime islemiski silemiyorum apt.l kafamdanCanim Askin gozyaslari kitabini oku lutfen oku insanin ne kadar ahmak ayni zamanda ne kadar akilli oldugunu anlatan gercek aski anlatan bi kitap oku huzur bulursun belki bi nebze
En kisa zamanda okuyacagim canım. Ben tez yazarkende sokakda yurukende ne kadar meşgul olsamda cikmiyor .güzel zamanlari düşününce seviyorum gibi geliyor ama nefretle ediyorum bana bunları yasattigi için. Yarimi buldum falan derler ya galiba yarım olmuş.bu kadar içime islemiski silemiyorum apt.l kafamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?