Hesaplaşmakmi. .Allah'a havale etmekmi?

Şükret kurtuldun diye. Geçer zamanla hatırlamazsın bile. Yalan söyleyen adamdan asla hayır gelmez.

Sevgi sandığım şey alamadığım hırs belkide haklısınız.cok uzuldum cunku, birbirine değer veren bir çift gördüğümde, ablamin nikahinda...niye bana bunu yaşattı diye.baskalarinada aynımı davranicak acaba yoksa ben mi bu kadar degersizdim sadece. safca sevdim diye aptal yerine koydu

Haklısınız.zaman geçtiği halde unutamadim. Keşke diğer kıza soyleseydim onlarda mutlu olmasaydı zaten şimdi ondan da ayrilmis.ilahi adalet elbet canı aciyacak onunda
Allah a havale ettiysen hiç karışma. Kiminle olursa olsun. Önemli olan sensin. İlerlese senin ve ailen için daha kötü olurdu. Düşünme onu

Allah a havale ettiysen hiç karışma. Kiminle olursa olsun. Önemli olan sensin. İlerlese senin ve ailen için daha kötü olurdu. Düşünme onu
Çok haklısınız ama aldatilinca sizi mutsuz edenlerin aglatanlarin yolunu açık bırakmak çok koyuyomus.keske oyununu bozsaydim diye düşünmekten geri duramiyorum.birgun elbet cani yandiginda aklına bile gelmem belkide

Gereğinden fazla değer vemişsin ve olaya takılıp üzülmüşsün. İşi yok çocuk gibi uğraştığı şeylere bak de geç. Hayat bunlar için üzülmeye değmez

Gereğinden fazla değer vemişsin ve olaya takılıp üzülmüşsün. İşi yok çocuk gibi uğraştığı şeylere bak de geç. Hayat bunlar için üzülmeye değmez

Bir adam nasıl eskiden bir damlada olsa sevdiğini başkasına verip vicdanı rahat gezebilir nası adamım diye ortada gezdin diye yüzüne vursam belki içim soğucak.

Kızlar bana bir yol gösterin.icimdeki bu üzüntüyü atmak yaşama sevincimi geri kazanmak için.Aklimdan silemiyorum.ben 2 yıl arkasında durdum okul cikisima gelirdi birçok animiz vardi.suan o sehirde olmadigim halde hep iyi anilarimiz aklıma geliyor hirslaniyorum.dönme şansım yok zaten bunu kendime yapamam.Bu kadar şeyden sonra yazıp hesap da sormam. Pişman etmenin icimi sogutmanin bir yolu yokmudur

ben 2 yıl arkasında durdum okul cikisima gelirdi birçok animiz vardi.suan o sehirde olmadigimhalde hep iyi anilarimiz aklıma geliyorhirslaniyorum.dönme şansım yok zaten bunu kendime yapamam.Bu kadar şeyden sonra yazıp hesap da sormam. Pişman etmenin icimi sogutmanin bir yolu yokmudur

içini soğıtmanın bi yolu var. o da hayatına bakıp mutlu olmak. o beni haketmedi diyerek onla zerre zaman harcamamak. zamanınıza yazık. Hesabı Allaha bırak. uğraşma. daha fazla yopranma öfkelenme kirletme düşüncelerini. unutmaya çalış. hesap sorsan ne olacak. utanmaz ise kendini rezil edeceksin unutamamış görünerek. senin canını yaktıgını görecek. belkı egosu okşanacak.
bütün öfkeni yaz bi kağıda. yak sonra o kağıdı. dua et. dua et. içinin atesi o kağıt gıbı sönsün.

Allah razı olsun yazınız içimi ferahlatti.zaten dualara sığınarak ferahlayabiliyorum.haklisiniz egosunu sisiricem sadece.Ahirete birakmistim hakkimi.Ama kendi kendime düşünüp aglamaktan bıktım ve başka bir yol arıyorum belkide acimi hafifleticek

Dediginiz y
Allah'a havale edin ve yolunuza bakin lutfen. Kendi hayatiniza odaklandiginizda her sey silinip gidiyor inanin.
Dediğinizi yapmaya çalışıyorum inanin.Cok yogunda bir hayatim var hem okuyup hem calisiyorum ama çıkmıyor aklimdan sanki hesaplasmadan hiç cikmicakmis gibi

Millet zaten sana gerekli cevabı vermiş neden illa git konuş desinler diye bi cevap bekliyorsun. Anlayamıyorum insanları gerçekten. İlla birisi senin gibi düşünüp destek verecek. Geri kalanlar ne dese boş...!
Düşündüğümü yapıcak olsam buraya fikir sormak için yazmazdım hanimefendi neden cikisicak yer ariyorsunuz

Anliyorum aci bir durum ama neyin hesaplasmasini yapacaksin? Aldattigi halde piskin piskin yalan soyleyen adamdan neyin hesabini sorabilirsin? Herkes yaptigini bulur Allah buyuk de unut

Iliski bi kere sarsilinca toparlayamazsin sinek kucuktur ama mide bulandirir. gozyaslarini dokme o adam kendisi gibi birini bulur. Ne ektiyse onu bicer elbet ilahi adalet var. Allaha havale et

Icindeki hesaplasma bitiremedigin icin bitmiyor iste yuzunu gorsen tukurursun son konusmayi yapmadin belki o yuzden boyle icinde sevgi kalmamistir bi gelsede suratina tukursem o degilde ben bitirsem diyosundur. Yeni biriyle tanis guvenecegin biriyle emin olki o seni sosyal medyadan surdan burdan takip ediyordur seni baskasiyla gorunce zaten icini sogutursun yani bi arkadasimi 2 yillik sevgilisi aldatti kiza bi kere prensesim demedi obur kiza neler soyledigini gordum kiz yikildi ama toparladi cunku anladi o insanin kapasitsinin adamliga yetmedigini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…