Hesaplaşmakmi. .Allah'a havale etmekmi?

Zaten
Allah'a havale edip onun başına gelecekleri izleyeceksin güzelim
Öyle yaptım canım.diger kızla yuzgoz bile olmadım bizim okuldan istesem çok kolay ulasirdim ama gururuma yediremedim.ondanda ayrılmış şimdi ama çıktılar mutlu oldular .ben hala üzülüyorum burda kimsenin ruhu duymazken.Rabbim yanlis insan oldugunu hep gosterdi.birde pisman oldugunu caninin acidigini gösterse belki rahatlicam biraz.buda ego için değil beni uzudugnu anlamasıni istiyorum sadece

Ben de birinin canını yaktım zamanında. Hala da yanıyor bana çok aşık. O da benim canımı acıttı ama çok değil, üstesinden kolaylıkla gelinebilecek şeylerdi, küçük şeyleri bahane ettim, onu çok kırdım, çok üzdüm. Haketmediği kadar acı çekmesine sebep oldum.
Şimdi yalnızım, gerçekten yalnızım. Başımı omzuna yaslayabileceğim, içimi dökebileceğim, elini tutabileceğim kimse yok. Uzun zaman oldu, içimde bir boşluk var, o kadar hissizleştim ki. Aklıma o geliyor, bu durum beni her üzdüğünde o aklımda.
Yani hayatına mutlu mesut devam ediyor 'görünse' bile canı yandığında aklında olcaksın merak etme.

Benimde 2 yıllık emeğim vardı ve kızla yüzleşip işini dahi bozmadım sessizce ayrıldım. Ama hiç pişman olmamıştki oyun yapmaya calisti.bir insan nasıl bu kadar vicdansiz olabilir.isteyenler, okulda görüşmek isteyenler oluyor elbet.ama inan kimseye güveniyorum kimseyle konuşmak bişey yapmak içimden gelmiyor. İçimden aldığı yaşama sevincimin hirsi belkide bendeki canım. Arkadaşının sevgilisi pişman oldumu peki şimdi ne durumdalar

salla gitsin canım ya.inan zaten fazla temiz kalpli birisi olduğun için böyle takıyorsun.epeyce görüştüğün birileri olsaydı bunu takmazdın bile kafana.tek bu kişi olunca işte düşündükçe dahada yerleşiyor içine.senin iyi niyetini bildiği için kullanmaya çalışıyor seni.cevap dahi verme hattını değiş ulaşamazsın sana.

Anliyorum aci bir durum ama neyin hesaplasmasini yapacaksin? Aldattigi halde piskin piskin yalan soyleyen adamdan neyin hesabini sorabilirsin? Herkes yaptigini bulur Allah buyuk de unut
Unutmaya çalışıyorum inan gün içinde dinlenmeye vakit bulamıyorum ama o hep aklımda. kimseye güveniyorum sadece sevgili değil arkadaş olarakda. Ben ona hicbirsey yapmamistim.acaba sadece banamı bunu reva gördü yoksa herkes aynı şeyi yapıcakmi cok merak ediyorum.

yoo neden herkes aynı şeyi yaptı. bunu neden bana yaptı diye tribe girme bence. karakter meselesi. benimde mükemmel bir aşk hayatım hiç bir zaman olmadı ama hiç bir zamanda ümitsizliğe kapılmadım. 1 erkek için diğer 5 milyar erkeğe resti çekeeemiceeemmm.

Samimi cevabın için teşekkür ederim canım sende cekmissin acini sonucta insallah cok mutlu olursun unutursun bu günleri sende.vicdanliymissinki aklına geliyor.o hep kendisini haklı cikarirdi sanmıyorum hatirlayacagini.bir de erkeklerle kadınların vicdani duygusu değişiyor sanırım

Gulumsettin beni canım :))bende güçlü bir insanım aslan burcuyum ama bu olay beni yaşamaktan insanlardan soguttu...ayrılmak başka da üst üste kazık atmaya çalışınca biri kabuğuma cekildim ve çıkamıyorum saniyorum

Evet safligimi kullanmaya çalıştı işte. Salla gitsin diyorum ama en gec birkaç saat sonra yine aklimda.hafiza sildirme olsa gidip yaptiricam yemin ediyorum.nasil Hera aklımda olabilir kardeşlerim annem babam bu kadar gelmiyor gün içinde aklima.yazarsa sizce cevap vermemelimiyim yoksa icimdekileri soylemelimiyim

Çok samimi olduğum kız arkadaşlarım var. Hep konuşuruz acaba sadece bizim hayatımıza mı giriyor bu pamuktan hafif erkekler diye. Ama sadece kendimize olmuyormuş, herkesin yaşadığı bir şeymiş. Her yaşanılan seni güçlendirsin, hepsi birer tecrübe.

Sizce yazarsa sessizmi kalmaliyim yoksa icimdekileri dokmelimiyim?arkadaşlarıma sormuş çünkü ne yapıyor diye.hangisi daha çok koyar

Evet bende kk da görünce başkalarıda varmış diyorum.guclu olmak yerine pes ettim galiba en büyük hatam bu oldu.ortak arkadaşımıza sormuş beni.Sizce yazarsa sessizmi kalmaliyim

Evet bende kk da görünce başkalarıda varmış diyorum.guclu olmak yerine pes ettim galiba en büyük hatam bu oldu.ortak arkadaşımıza sormuş beni.Sizce yazarsa sessizmi kalmaliyim

dibine kadar sessiz kalmalısın. bir erkeği affedersen bir daha hep affetmek zorunda kalırsın. hele aldatıldığın halde affedersen hep aldatır. çünkü sana karşı sorumlu hissetmez ve nasıl olsa affediyor diye tekrar tekrar aldatır. bu maalesef böyle. rengini belli derim. annem bir kere bir laf kullandı onu hiç unutamıyorum. ''seni bir kere üzeni bırak'' çok kısa bir cümle ama benim için çok önemli. Beni üzen olduğunda annem bana bunu demişti diye aklımdan geçiriyorum. Çünkü annem benim kötülüğümü isteyecek sen insan bile değildi. Herhalde bunu söylüyorsa bir bildiği vardı. Yanılmadı da. Sen de öyle yap. Seni üzenlerin üstünü çizz.

Amacım barışmak değil zaten asla.sadece dibine kadar pişman etmek.birde kafamdan bunları silebilmek. Yüzüne söylersem rahatlarmiyim bilmiyorum ama iletişime gecmemekmi daha çok koyar ona

Amacım barışmak değil zaten asla.sadece dibine kadar pişman etmek.birde kafamdan bunları silebilmek. Yüzüne söylersem rahatlarmiyim bilmiyorum ama iletişime gecmemekmi daha çok koyar ona

aldatan adamla konuşup konuşmamak ona koymaz. sen görmesen de bilmesen de ilahi adalet senin intikamını alır. booşver için rahat olsun.

aldatan adamla konuşup konuşmamak ona koymaz. sen görmesen de bilmesen de ilahi adalet senin intikamını alır. booşver için rahat olsun.
Cok haklisin, İlahi adalete inancım sonsuz zaten canım.ama neden silemiyorum aklımdan onu bilmiyorum yüzüne vurursam rahatlayacagim sanirim

Ona en çok ne koyar şöyle yapmam mı böyle yapmam mı diye düşünmemekle başlayın önce işe. Yaptığınız herhangi bir şeyin sizi aldatmış, size küfretmiş bir adama koyabileceğini sanmaktan vazgeçin. Size hala ulaşmaya çalışmasının sebebi de arsızlık ve can sıkıntısının birleşimi. Sizi saf bulduğunu zaten söylemiş belli ki hala çantada keklik görüyor.

Kendi tecrübelerimden yola çıkarak tekrar barışmamak ve affetmemek şartıyla aklınıza takılan içinize oturan her ne varsa bir şekilde paylaşmanız. Büyük ihtimalle sizin anlattıklatınızın ancak çeyreği onun algı süzgecinden geçip ona işleyecektir ama önemli olan sizin rahatlamanız, söyleyemediklerinizi söyleyip içinizi boşaltıp yolunuza devam etmeniz. Herkesin hakkı cebine konmalı. Susmanın asaletini anlayacak erkek maalesef yok.

Teşekkür ederim yorumunuz için ihtiyacım olan sözlerdi gözümü açmak için.suan hayatımda biri olmadığını biliyor zaten ortak arkadaslardan. onu sevdiğimi düşünüyor ve merak edip arayacagini sanmıyorum ama bilemiyorum.Bu kadar sevgisiz kişiliksizir biri olduğunu görünce giden 2 yılıma ve gozyaslarima aciyorum.hic sevmemismi yani?bunu hicbir zaman bilemicem.bana bu yalani yaşattığı için daha çok kinleniyorum ona.ama hiçbişey hissetmemem gerek iyileşmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…