Heves ve hayal kırıklığı

Kendisi buluşmak için çok ısrar ediyor şimdi, sevgisine gerçekten inanıyorum yaptıklarını da anlıyorum bir nebze ama içimde hala soru işaretleri var

Bu olayı açıklamadan önceki hislerim ve şuan hissettiklerim aynı,ama içimde tuhaf bir his var kandırılmışlık yalan bu tarz

Yani o da korkmakta haklı
Sen Ferrari o Şahinken nasıl çıksın doğruyu söylesin
Karakteri kafa yapısı benim hayal ettiğim gibi,bunu o da biliyor.Dış görünüşünü bu kadar zaman saklamış olması,bu yüzden buluşamamak için bahaneler uydurmasını öğrenince direkt yol vereceğimi düşünmüş,ben öyle yapmadım oturdum düşündüm hislerimi tarttım evet karakteri hala aynı ama keşke böyle olmasaydı diye içimden geçirmeden de yapamıyorum doğrusu

Kendisi buluşmak için çok ısrar ediyor şimdi, sevgisine gerçekten inanıyorum yaptıklarını da anlıyorum bir nebze ama içimde hala soru işaretleri var

Bana kalırsa bir kere buluş sonta otut bak, iyice ölç biç tart. Daha da sindiremezsen, soru işaretlerin gitmezse o zaman yapacak bir şey yok.

bunu ben de bazen yapıyorum
çünkü diyorki mesela bir çocuk yok kahve içelim yok diyorum anlamıyor o zaman sinemaya gidelim hayır diyorum ben ısmarlarım vs vs en son pes edip tamam diyorum
sonra da buluşma vaktine yakın türlü bahane çıkarıyorum bunlar hep yumuşak yüzlülükten
ama seninki öyle değildir tabi bence sadece mesajlaşmak istiyor ama sevgili istemiyor öyle bik bik telefonda muhabbet etsin amacı o sadece ondan bence

E hani bu yakın arkadaşının, arkadaşıydı. Seni böyle kandırıp arkandan iyi gülmüşlerdir emin ol. Gerçekten hala böyle saf kızlar var mı

Seni çok sevdiğimi bil ne ya

Allah iyiliğinizi versin ne diyim. Saf olma gözünü aç. Nette herkese güven olmaz. Yakın arkadaşına da tekmeyi bas.

oo yeni okudum ben bunları
bu kadar yalan dolan..

Sadece tipi değil karakteri de olmamış. Ozguvensiz yalancı bir de yalanını bastırmak için mükemmel arkadaş pozları kesmiş seni de ezmeye çalıştı. Ayrılırken bile sorun sende değil bende kusura bakma diyemedi. Bırak Allah aşkına. Gitsin kendine küçük kumeden bı takım bulsun.

Ayrıca 2 ayda ne askiymis bu görmeden etmeden hıçkırıklarla ağlamak falan. Ahaha resmen fake hesapla kız düşürmeye çalışan iticiligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…