- 17 Mayıs 2017
- 92
- 38
- 3
- 27
- Konu Sahibi dipsizucurum
-
Çalışıyordu 1 ay önce çıktı iş yerinden,bahsettiğim yakın arkadaşına yüklü bir miktar borç vermişti 3 hafta önce o yüzden görüşemedik bana bunu söyledi açık bir şekilde ama geri aldı şu an öyle bir sıkıntısı yokbence seninle buluşmayı istiyor ama parası yok
bu yüzden sana bunu açıkça söyleyemediği için böyle bahanelere başvuruyor
benim aklıma bu geldi
he bu arada çalışıyor mu bu arkadaş
Ben de aynı şeyi düşündüm hatta şu an babası vefat eden arkadaşının yanında gidip destek olmak isterim ama ona bunu söyleyemiyorum yine bahane tarzı bir şey söyler ya da olmaz falan derse diye bilmiyorum ya ne diyeceğimiSiz gidin onun olduğu yere ?
Ben de aynı şeyi düşündüm hatta şu an babası vefat eden arkadaşının yanında gidip destek olmak isterim ama ona bunu söyleyemiyorum yine bahane tarzı bir şey söyler ya da olmaz falan derse diye bilmiyorum ya ne diyeceğimi
o zaman tek diyeceğim seni oyalıyor.Çalışıyordu 1 ay önce çıktı iş yerinden,bahsettiğim yakın arkadaşına yüklü bir miktar borç vermişti 3 hafta önce o yüzden görüşemedik bana bunu söyledi açık bir şekilde ama geri aldı şu an öyle bir sıkıntısı yok
Ne kadar saçma
Kalkıp iki akbil basıp da parkta buluşmaya da mı gelemiyor?
2 liralık poğaça da mı yiyemiyorsunuz?
Veya kapının önünde de mi oturamıyorsunuz?
Ben hiç iyi kokular almıyorum bu adamdan.
Sırf bahane.
Akbil basmalık bir durum bile yok o derece yakın olduğumuz halde böyle olması canımı sıkıyor zaten her defasında mı bir şey çıkar ben defalarca dile getirdim hiçbir beklentim yok amacım onu pahalı mekanlara götürüp parasını yemek de olmadı olmaz hiçbir zamangörüşmek istemediğini neden düşünmedin hiç?
sadece mesajlaşıp vakit geçirmek amacı bence.
görüşmek istemediğini neden düşünmedin hiç?
sadece mesajlaşıp vakit geçirmek amacı bence.
A
Akbil basmalık bir durum bile yok o derece yakın olduğumuz halde böyle olması canımı sıkıyor zaten her defasında mı bir şey çıkar ben defalarca dile getirdim hiçbir beklentim yok amacım onu pahalı mekanlara götürüp parasını yemek de olmadı olmaz hiçbir zaman
şimdi olmaz. Arkadaşının yanında olması lazım. Sizinle uğraşmaz. Başka bir gün yapin.Ben de aynı şeyi düşündüm hatta şu an babası vefat eden arkadaşının yanında gidip destek olmak isterim ama ona bunu söyleyemiyorum yine bahane tarzı bir şey söyler ya da olmaz falan derse diye bilmiyorum ya ne diyeceğimi
O yüzden mi bu kadar bahtsızımKızım Allah seni kadir gecesi doğurmuş.. RUN!
Çok üzgünüm ama kesinlikle seni oyalıyor
Bence görüşme bile
Çok huylandım ben bu adamdan
Hiç iyi şeyler hissetmiyorum
İçinde olduğun için göremiyorsun belki ama gerçekten altından kötü şeyler çıkacağını düşünüyorum
Hiç normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?