- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi dipsizucurum
-
Oo bu da gecenin bombası olsun,vay be,arkadaşa bak,Allah herkesi korusun,çabuk uyanmşsın bravo sana.2 yıl önce üniversiteden bir arkadaşımın fotoğrafında birini gördüm bu kim dedim söyledi. Sonra aradan günler geçti o arkadaşım seninle görüşmek istiyor dedi. Olur dedim tamam bir konuşalım. Neyse adamla bir iki gün yazıştık baktım adam çok çelişkili. Sadece mesaj yazabiliyor. Sonra öğrendim ki ne adı ne sanı doğru değil ve evliymiş. ve bunu bana yapan en yakın olduğum arkadaşımdı. Kimseye güvenmemek gerekiyor hayatta. Kırk yıl düşünsem kaç yıllık arkadaşımın evli bir adamın bilgilerini bana değişik göstermesine göz yumacağı aklıma gelmezdi. İkisinide engelledim geçtim. Artık daha temkinli davranıyorum tabi.
Takiplestıgı k arasındaydı sorduğumda tanıyorum ya demişti ama muhabbet etmıslıg yok
Ben yemem de işte böyle küçük kızları çabuk kandırıyorlar :) en yakının bile kazık atarken görüşmeye gelmeyen adamı 2.5 ay beklemeyecen konu sahibi.Oo bu da gecenin bombası olsun,vay be,arkadaşa bak,Allah herkesi korusun,çabuk uyanmşsın bravo sana.
işte kilit nokta bu tatlım.ortalıkta bi dünya fake hesap var hergün banada geliyor istekler.kimi insan hemen takipleşmeyi tercih ediyor.muhtemelen arkadaşında öyle yapmış.gençlik işte sohbet etmediği adamı nasıl tanıyormuş?bu şahıs muhtemelen bir sürü kızı eklemiştir böyle mesajda atmıştır.sen karşılık verince devam etmiş.başkalarıda vardır muhtemelen.yaşını sana kaç söyledi bilmiyorum ama senden baya büyük biri muhtemelen 25 üstü yaşlarda.Fiziksel olarakta kendine güveni yok,fake resim kullanmış,sanal ilişki yaşayarak içindeki boşluğu doldurmuş.bugünkü ayrılık konuşmasıda seni suçlayarak senin özür dilemen ,sonradan mesaj atman ,devam etmen için yapılmış bir konuşma.sakın iletişime geçme, mesaj yazarsada sakın cevap verme.Önümüzdeki günlerde ajitasyon dolu mesajlar gelecek muhtemelen, neden böyle davrandın be vicdansızın kızı oysa ben seni şöyle sevmiştim ama aen böyle yaptın ayaklarına yatacak :) bu adam yalan tek seferde sil at ,aşkıda şahsen tanıdığın bildiğin insanlarda ara sanal alemden hayır gelmezTakiplestıgı k arasındaydı sorduğumda tanıyorum ya demişti ama muhabbet etmıslıg yok
Yuhh arkadaş türk filmlerindeki kötü adamlar gibiymiş.kimseye güven olmaz bu devirde2 yıl önce üniversiteden bir arkadaşımın fotoğrafında birini gördüm bu kim dedim söyledi. Sonra aradan günler geçti o arkadaşım seninle görüşmek istiyor dedi. Olur dedim tamam bir konuşalım. Neyse adamla bir iki gün yazıştık baktım adam çok çelişkili. Sadece mesaj yazabiliyor. Sonra öğrendim ki ne adı ne sanı doğru değil ve evliymiş. ve bunu bana yapan en yakın olduğum arkadaşımdı. Kimseye güvenmemek gerekiyor hayatta. Kırk yıl düşünsem kaç yıllık arkadaşımın evli bir adamın bilgilerini bana değişik göstermesine göz yumacağı aklıma gelmezdi. İkisinide engelledim geçtim. Artık daha temkinli davranıyorum tabi.
ya çok saçma değilmi senin yakın arkadaşının arkadaşıysa bu çocuk yakın arkadaşın tanıyordur dimi o sana söyler kim olduğunu o da mı yalancı yaniBenim de bu konuda şüphem yoktu ama içime şu an kurt düştü umarım düşündüğümüz çıkmaz döktüğüm yaşlara yazık
Ya çok
ya çok saçma değilmi senin yakın arkadaşının arkadaşıysa bu çocuk yakın arkadaşın tanıyordur dimi o sana söyler kim olduğunu o da mı yalancı yani
Ne kadar saçma
Kalkıp iki akbil basıp da parkta buluşmaya da mı gelemiyor?
2 liralık poğaça da mı yiyemiyorsunuz?
Veya kapının önünde de mi oturamıyorsunuz?
Ben hiç iyi kokular almıyorum bu adamdan.
Sırf bahane.
Her şey ortaya çıktı dünNe kadar saçma
Kalkıp iki akbil basıp da parkta buluşmaya da mı gelemiyor?
2 liralık poğaça da mı yiyemiyorsunuz?
Veya kapının önünde de mi oturamıyorsunuz?
Ben hiç iyi kokular almıyorum bu adamdan.
Sırf bahane.
Neymiş,adam gerçekmiymiş,dokununca kaybolmadı mı?Günahını mı aldık?Her şey ortaya çıktı dün
Dün akşam aradı konuştuk neden dedim engeller var dedi ne engeli var allah aşkına söyle mantıklı tek bir şey de bana,beni neden sevdin yakışıklı olduğum için dimi git dışarda co daha yakışıklıları va dedi ne alakası var dedim anlatmaya başladı hıçkıra hıçkıra ağlayarak,benden önceki 2,5 yıllık ilişkisinde kız bunu aldatmıştı instagram hesabını o yüzden açmış kızdan intikam almak için,benimle tanışıp bana duyguları oluşunca kıza itiraf etmiş her şeyi konuşmayı kesmiş peki neden bu kadar süre bana söylemedin dedim çok istedim her allahın günü kafayı yedim senden ayrılmak için sudan her sebepte kavga çıkardım ama o kadar seviyodum ki uzak kalamadım,sen mükemmel bir kadınsın kalbinin güzelliği yetti bana biliyorum çok saçma daha dokunmadığım birine başka bir amaç için uğraşırken böyle aşık olmam vb. saatlerce her şeyi en başından anlattı ağlayarak o ağladıkça ben kırılan güvenime ağladım biliyorum sevgisini ama nasıl yenilir yutulur bu onu bilmiyorumyalan söylüyor.buluşmak istemediği için bahaneler bulmuş hep.siz niye katlanıyorsunuz ki?çocuk mu kandırıyorsun demedinizmi ,bence deyin
Hayır ablacım,fake profil açtığını o sırada benimle tanışınca duygularının yoğunlaştığını hesabı kapatıp whatsaptan telefondan konuşunca devam ettirdiğini,cevresındekı herkesin bir an önce bana söylemesi gerektiğini anlattı saatlerce ağlayarak,çıkan bütün işlerin de o yüzdendı dimi dedim evet dedi, sana her gün yüzlerce yalan söylemek zorunda kaldım allah benim belamı versin ama aşığım istersen her yerden engelle hakkındır asla ulaşmam sana ama seni çok sevdiğimi bil dediEe neymiş işin doğrusu canım?Buluştunuzmu?
Hayır ablacım,fake profil açtığını o sırada benimle tanışınca duygularının yoğunlaştığını hesabı kapatıp whatsaptan telefondan konuşunca devam ettirdiğini,cevresındekı herkesin bir an önce bana söylemesi gerektiğini anlattı saatlerce ağlayarak,çıkan bütün işlerin de o yüzdendı dimi dedim evet dedi, sana her gün yüzlerce yalan söylemek zorunda kaldım allah benim belamı versin ama aşığım istersen her yerden engelle hakkındır asla ulaşmam sana ama seni çok sevdiğimi bil dedi
Evlilik durumu yok,kullandıgı ben diye attığı fotoğraflar ona ait değilmiş bunları açıkladıValla canımcım şunu bilir derim ki bunlar palavra
Seven istediğiyle oluyor zaten insanlar çocuklu eşlerinden boşanıyor
Seninki de isteseydi ayrılıp pekala gelirdi
Boşuna kendini acındırıyor
Evli olmaya? Evli olabilir gibime de geldi
Neyse ne ben olsam her yerden engellerdim.
Bir bityeniği olduğu belliydi ama bu kadar ruh hastalığı beklemiyordum açıkçası
Evlilik durumu yok,kullandıgı ben diye attığı fotoğraflar ona ait değilmiş bunları açıkladı
Kullandığı fotoğraflar ona ait değil,benım bunu öğrenince ayrılıp gideceğimi düşünüyormuş ben de seninle sadece dış görünüşün için mi konuşuyordum dedimE yine hiçbir şeyi açıklamamış ki?
Tamam başkası varmış, sana aşık olmuş diyelim.
Öbürünü bırakmış falan.
Nesi buluşmaya engel bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?