Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

Tatlım magnetlerin süper olmuş. Bide benim böyle bişey yapmam lazım ama ben senin kadar becerikli değilim bi çözüm bulmam lazım. Hımm tabi büyüklere kağıt tabak olmaz benimde biraz onlardan biraz da büyükler için ayarlamam lazım senin az kalmış bizim daha doğum gününe baya var 31 mart olunca :) Allah sana kolaylık versin bebişler hasta olunca herşey çok daha zor oluyor.

saol canım. ben anlatırım size doğumgünü partimizi tüyolar veririm. beni ne hazırlığı ne kızımın mızmızlığ değil böyle kalabalık ortamlarda kayınvalidemin kaprisleri tutuyor benim gözümü o korkutuyor :)) olmadık bi densizlik yapacak mutlaka. moralimi bozacak

cok güzel olmuslar arzuco güzel fikirler gercekten,sen hele bir atlat dogum günü faslini bize anlatirsin canim oldumu ilk dogum günleri oldugu icin insan özenle hazirlanmak istiyor

kızlar bişey sorucam benim kızım son günlerde acayip sinirli hem ağlıyor hem kafasını vuruyor biyerlere. sonra canı acıdığı için ağlıyor sonra ağladı diye sinirlenip tekrar kafa atıyor.. böyle 1 saat uğraşıyoruz. bu normal mi acaba

Valla bu ara benimkide sinirleniyor sinirlendiği zamanda ellerini kendine vuruyor ve cırlıyor :) hatta yemek yerken hosuna giden bisey olursa neden vermiyorsun cabuk cabuk diye aynı şeyi yapıyor bağıyor. Hiç dert etme demek ki bu dönemde böyleler :)

Bu aralar kızım hasta antibiyotik kullanıyoruz bahsettiğiniz bu sinirli durum benim kızımdada var ne ben ne babası çok sesli değiliz evimizde tartışma ortamı yok sakin sessiz çekirdek bir aileyiz hatta dahada dikkatlityiz kızımız için ama gel görki o sinirli asabi bir çocuk gibi aynen başını vereyor saçını çekiyor dr a da sormadım ya bu bende merak ediyorum

:) Evet şimdi daha iyi anladım ki demek ki bu dönem çocuklar aynı :) Dediğiniz gibi bizde evde çok sakiniz hiç sesimiz bile yükselmez birbirimize karşı, kızıda sinirlendirecek bişey yapmıyoruz ama diyorum ya yemek yedirirken bile neden ağzındaki hemen bitince vermiyorum diye ağlamıyor ama bağırıyor sinirli sinirli. Elbet bu zamanlarıda geçicek dert etmiyorum sağlıklı sıhhatli olsunlarda.
Senin bebişinede geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum..

iyi madem sizlerdede varmış rahatladım biraz. aynen bizde sizin gibiyiz gayet sakin kavgasız bi aileyiz bende babasıda acayip düşkünüz. eğer kızımı bakıcıya vermiş olsam diyecemki gündüz bişeylerden korkuyor akşam böyle hırçınlaşıyor ama resmen gözümden sakınıyorum.

Arkadaşlar neyse kızımın d.günü için bende şu magnet olayını araştıra araştıra çözdüm ben şu hani tüpçüler falan buzdolabımıza yapıştıralım diye müşteri nosu artı üzerinde kendi reklamları olan magnetlerden veriyorlar ya onlardan yola çıkarak, onlar gibi üzerinde kızımın fotosu olur diye düşünmüştüm normal kartvizit boyutunda, onları reklam firmaları yapıyor aradım sordum adamlar en az 1000 tane olur dediler önce dedim bana çok ne yapıcam 1000 taneyi bana 30-40 tane yeter neyse tamam olur yaparız ama 1000 taneyi 60 tl ye yapıyorsak 30-40 taneyi 50 ytl ye yaparız dediler bu konuyu eşimle konuştum eşim işyerindeki reklamcı arkadaşlarıyla görüşmüş, onlarda fikir vermişler evet onlar 1000 tane 1000 tane basılıyor en iyisi o magnetleri boş alalım, fotoyu süsleyip püsleyip bastıralım kendimiz yapalım zaten benim eşimde yazılımcı saolsun oda yardımcı oldu bu konuda şimdi kızımın güzel bir resmini çekip onu programla güzel bişey yapıcak ve saolsun arkadaslarıda onu magnete yapıstıracaklar. Çok mutlu oldum :)

çok iyi olmuş çok sevindim canım :) resimlerini eklersin
bende şimdi kek börek tarifleri arıyorum ikramlık ne yapacağıma halen karar veremedim :))

ya bizim doğum günümüzde yakın 10 martta ama kızım hasta diş çıkarıyor ishal huzursuz ne yapsam bilmiyorum ya düzelse o zamana kadar kucagımdan düşmüyor elbisesini bile aldım bu magnet çok hoşuma gitti ya harikasınız kızlar bende yapacagım eşimle konuştum araştıracak bakalım nerede yaptırabiliriz ya da kendimiz yaparız

Bir hazırlansın resimlerini eklerim tabikide. Bir yük kalktı üstümden :) şimdi digerlerini düşünmekte sıra.

Son düzenleme:

Canım öncelikle geçmiş olsun allah acil şifalar versin kızına inşallah o güne düzelir sıkma canını tek derdi diş olsun başka bişey olmasın. Allah yardımcın olsun tatlım. Magnetleri ben o şekilde yaptım ama dediğim gibi reklam firmaları bu işi yapıyor eğer maliyetli olur dersen boş magnet bulursan kendide yapabilirsin. Kolay gelsin.

benim oğlum da geceleyin sık kalkıyor,bazen uykusuz bıraktığı da oluyor .ben duymuştum,canım.emzirmeyince süt kesiliyormuş.doğum günüyle ilgili olarak da sizler baya bir hazırlık içerisindesiniz.ilk doğumgünü olduğu için tabiki çok heyecan verici.keşke benim de bol vaktim olsaydı,bu şekilde hazırlanabilseydim.eklediğiz resimlere bayıldım,çocukların çok hoşlarına gidecek renkli cıvıl cıvıl.

Arkadaşlar kimsenin sesi soluğu çıkmıyor gene bebişleriniz nasıl, yeni haberler yokmu konuşmaları, yürümeleri falan.... Valla benim kızım yaşına girecek hala emeklememekte direniyor yürüme eyilimi daha fazla çene deseniz açıldı :) çok komik eğer ondan bahsediyorsak veya ona soru soruyorsak hapı yuttuk anlatıyorda anlatıyor tabi hangi dil onu hala çözemedik arada anladığımız kelimeleri gel, git, ver, baba, abla :) hep tatlıydılar ama bu ara çok sevimliler değilmi :)

Evet canım çok tatlılar ama çok karıştırıyor bizimki herşeyi döküyor elliyor inanılmaz zor günler geçiriyoruz kızım yürüyor sayılır ama düşüyor çok dizi morardı şimdiden ama hiç umurunda değil koşturup duruyor hasta oldu bir ara kızım iştah gitti hala gelmedi akşama kadar aç aç geziyor kızım ne olacak bilmem

Öncelikle geçmiş olsun kızına inşallah bir daha hasta olmaz. Evet çok meraklılar benimkinede oyuncak sepetini veriyorum içindeki herşeyi dışarı çıkarıyor tek tek ve herşeye ellemek istiyor oda yetmiyor hop ağzına :) ne yapalım her dönemim ayrı zorlukları bi okadarda güzellikleri var.

benin kızım pek konuşmuyor kızlar yaaa. arasıra mama baba enne diyor ama öyle sizinki gibi çok değil gerçi bende babasıda pek konuşmayı sevmeyiz çocuk kelime öğrenemeyecek bizim yüzümüzden :)
bu aralar acayip pişik var kızımda şimdiye kadar hiş olmamıştı içim eriyor gördükçe ilaç fln kullanıyorum. doğumgünümüze kaldı 3 güüüünnn :))

Valla benimkide işte sürekli bizim tekrarladığımız kelimeleri söylüyor merak etme bizimkide zaten tamamen bilerek söylemiyordur eminim dert edecek bişey değil yani daha erken zaten konuşmaları için asıl benimkide nedemeli emekleme yok yürüme yok. Canım ya allah kolaylık versin pişik olayı çok zor bi ara bizde çok çektik ondan ben artık en sonunda doktora götürmüştüm doktor 2 pomat vermişti çok iyi grlmişti gece ve sabah 1 kere sürüyordum ikisini karıştırıpta aralarda altını açtığımda da saf zeytinyağı sürmemi söylemişti sende istersen zeytinyağını dene çok iyi geliyor sonuçta bir zararı yok. İnşallah tez zamanda iyileşir acil şifalar diliyorum canım.

Gülce epey birşeyler söylüyor ama bilinçli mi söylüyor bilmiyorum anne baba dede hadi vb şeyler ama daha çok çığlıgı tercih ediyor ben baby eınstein ve teletubies açıyorum yetişemiyorum ona çünkü sandalyesine oturtup yarım saat falan izliyor belki etkisi oluyordur farklı sesler tepkiler veriyor mesela şaşırınca aa diyor değişik sesler çıkarıyor ya zararlı diyor bazı drlar ama ben seyrettiriyorum baş edemiyorum çünkü tek başıma.pişik olayı çok fena ya geçmiş olsun canım bizdede 9 aylıkken oldu ilk pişik 15 günde zor toparladık hametan dermo troysd mustela hepsini denedik en son burada bir arkadaşımız desitin i önerdi hakikaten 1 günde düzeldi kızım mucize gibi bir krem belki sizede iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…