- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
Valla bu ara benimkide sinirleniyor sinirlendiği zamanda ellerini kendine vuruyor ve cırlıyor :) hatta yemek yerken hosuna giden bisey olursa neden vermiyorsun cabuk cabuk diye aynı şeyi yapıyor bağıyor. Hiç dert etme demek ki bu dönemde böyleler :)kızlar bişey sorucam benim kızım son günlerde acayip sinirli hem ağlıyor hem kafasını vuruyor biyerlere. sonra canı acıdığı için ağlıyor sonra ağladı diye sinirlenip tekrar kafa atıyor.. böyle 1 saat uğraşıyoruz. bu normal mi acaba
ya bizim doğum günümüzde yakın 10 martta ama kızım hasta diş çıkarıyor ishal huzursuz ne yapsam bilmiyorum ya düzelse o zamana kadar kucagımdan düşmüyor elbisesini bile aldım bu magnet çok hoşuma gitti ya harikasınız kızlar bende yapacagım eşimle konuştum araştıracak bakalım nerede yaptırabiliriz ya da kendimiz yaparız
merhaba anneler nasilsiniz? benim sorum olacakti ben kizimi hala emziriyorum kizim 26 martta dogdu ama artik emzirmeden kesmek istiyorum yakinda yasina girecek,birde issiriyor yaramaz ama nasil biraktiricam emzirmeyi ve süt kendi kendine gidermi? birde gece cok sik uyaniyor kizim sizin bebisler nasil acaba? dogum günleride yaklasti neler yapmayi düsünüyorsunuz fikirlerinizi almak istedim tesekkürler.....
Evet canım çok tatlılar ama çok karıştırıyor bizimki herşeyi döküyor elliyor inanılmaz zor günler geçiriyoruz kızım yürüyor sayılır ama düşüyor çok dizi morardı şimdiden ama hiç umurunda değil koşturup duruyor hasta oldu bir ara kızım iştah gitti hala gelmedi akşama kadar aç aç geziyor kızım ne olacak bilmem
Valla benimkide işte sürekli bizim tekrarladığımız kelimeleri söylüyor merak etme bizimkide zaten tamamen bilerek söylemiyordur eminim dert edecek bişey değil yani daha erken zaten konuşmaları için asıl benimkide nedemeli emekleme yok yürüme yok. Canım ya allah kolaylık versin pişik olayı çok zor bi ara bizde çok çektik ondan ben artık en sonunda doktora götürmüştüm doktor 2 pomat vermişti çok iyi grlmişti gece ve sabah 1 kere sürüyordum ikisini karıştırıpta aralarda altını açtığımda da saf zeytinyağı sürmemi söylemişti sende istersen zeytinyağını dene çok iyi geliyor sonuçta bir zararı yok. İnşallah tez zamanda iyileşir acil şifalar diliyorum canım.benin kızım pek konuşmuyor kızlar yaaa. arasıra mama baba enne diyor ama öyle sizinki gibi çok değil gerçi bende babasıda pek konuşmayı sevmeyiz çocuk kelime öğrenemeyecek bizim yüzümüzden :)
bu aralar acayip pişik var kızımda şimdiye kadar hiş olmamıştı içim eriyor gördükçe ilaç fln kullanıyorum. doğumgünümüze kaldı 3 güüüünnn :))
benin kızım pek konuşmuyor kızlar yaaa. arasıra mama baba enne diyor ama öyle sizinki gibi çok değil gerçi bende babasıda pek konuşmayı sevmeyiz çocuk kelime öğrenemeyecek bizim yüzümüzden :)
bu aralar acayip pişik var kızımda şimdiye kadar hiş olmamıştı içim eriyor gördükçe ilaç fln kullanıyorum. doğumgünümüze kaldı 3 güüüünnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?