Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
44
Dert değil ama çok sinirlendiğim birşeyi paylaşmak istedim kızlar
karşı apartmana geçen hafta çeyiz geldi,bu haftada gelin gelmesi bekleniyorduki genelde düğünler hafta sonu olur ya,
bizde komşumla balkonda oturuyorduk,öylesine konuşuyorduk yarın yada pazar gelir yeni gelin diye ,
aaa bi baktık evin ışığı yandı,
bir konu vardı hani,nişanlı çift 1 hafta var düğünlerine,damat eve başka kız getirdi de basıldılar filan,ay öyle sandım birden ,gerçi bu evdekileri de tanımıyorum ama bi baktım don atlet genç bir adam,çıktı balkona perdeyi sonuna kadar açtı balkonun ışığını da yaktı ,kız geldi arkasından eşofmanla,masaya kola ve içki şişesi koydular,başladılar sohbete,
ay komşumla ben balkonda bakakaldık,ayrıca ikiside sürekli bize bakıyolardı,
hiç rahatsızda olmadılar,vallahi biz huylandık ,utandık girdik içeri,
bu ne edepsizlik yahu,burası temiz bir mahalle,insanların göz zevkini bozmaya ne hakları var
mecburmu milet dal t.....ak herif görmeye.
Kocam görürse yandık vallahi,asabidir,daha beni çıkarmaz valla cama balkona.
Edep denen bişey var,benim eşim bırakın kilotu atletle bile çıkmaz balkona cama.miletin karısı kızı var.ay çok sinirlendim ya.

edebi eepsizlerden ögrenın demıs sair :)
terbıye aıleden gelır. ne aldıysan onu uygularsın

ne geniş insanlar var, yanındaki kadına şaştım

adam tamam odun sizi gördüğü halde devam ediyor kadına ne demeli kimsede kalmamış mahrem diye bir kelime

Kimsenin özeli beni ilgilendirmez,içerde napıyolarsa yapsınlar ,ama boxer bile değil bariz beyaz slip don.hemde ulu orta.alt katımdakilerde balkondaydı onlarda girdi içeri.

Bu tür insanları anlamıyorum. Sen toplumda yaşıyorsun, dışarda öyle mi dolaşıyorsun ki balkona öyle çıkıyorsun ?
Çoluk var çocuk var, yaşlılar var.
Eğer sen toplu bir yerde yaşıyorsan insanları rahatsız etmeyecek biçimde yaşayacaksın.
Senin rahat olmaya hakkın varsa, onların da var.

Bizim de çaprazımızdaki apartmanda bi adam var. Üstüne hiç bir şey giymeden çıktığını (üst bazında ) biliriz ama laf anlatmak o kadar zor ki..

Son düzenleme:
Rica ediyorum arkadaşım seni oldukça bağnaz gördüm!!!
İnsanlar istedikleri gibi yaşamakta giyinmekte özgürdür kimseyi kısıtlayamazsınız lütfen amaa!!!

Sanırım henüz evlenmediler,belki evde bir eksik varmı filan diye son kez bi bakmaya geldilerde,fantazilerinizi içerde yaşayın yani,kanınız kaynıyodurda bunu cümle aleme yaymaya ne lüzum var.hala oturuyorlar ,çamaşırları toplıyım dedim,kız yere oturmuş herif sandalyede,bacağınıda atmış balkon duvarına töbe yarabbim.

don atlet ha iimiş o zahmat edip hiç giymeseymiş onlarıda...hey allahım ne insanlar var ya benim karşı komsumda öyle üstsüz çıkar balkonlara ben onların yüzünden balkonumu kullanamıyorum hep perdem çekili duruyo malesef...insanlarda edep denen bişey kalmamış valla ne diyelim bilmem

Rica ediyorum arkadaşım seni oldukça bağnaz gördüm!!!
İnsanlar istedikleri gibi yaşamakta giyinmekte özgürdür kimseyi kısıtlayamazsınız lütfen amaa!!!

anacım millet nasıl giyinirse giyinsin ne karışıcam,ama kilot bu yani,siz çıkarmısınız kilotla balkona,sokağa.bu da o hesap bağnazlıkla ne ilgisi var,ben milietin kocasının beyaz donunu görmek zorundamıyım.

Canım elbette ben de ona karşıyım sadece okadar rahat olan insanların fikirlerini yazdım sana
Bir söz var ya hani, "kişinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter"..
Siz mecbur değilsiniz ki onlar yüzünden balkon sefasını bitirip içeri geçmeye..
Resmen terbiyesizlik atlet don ne demek yaaa...

hadi atleti bir nebze anlıyorum yine karşı apartmanda bi amca var ona alıştık artık arada atletle çıkar karanlıkta bi sigara içer girer,bunlar şu an alem yapıyolar.rakının dibi göründü valla.

yenı komşularınız hayırlı olsun pek hayırlı görunmuyor ama yınede şanslısın önümüz kış donla dolamaşamaz donar mazallah artık yaza ne olur bılmem bizimde bır komşumuz var arka bahçe komşusu kendı bahçesi de görünüyor bahçesine i.......ş kayınvalıdem görmüş arka bahçeye koca bı dvar ördük artık ne yaparsa yapsın görmuyoruz

Son düzenleme:
boxer olsa hadi onların balkonudur diyeyim. beyaz sliple çıkan adamı da anlarım da. o kadın nasıl musaade ediyor bu duruma. cinayet sebebi yahu bu benim için

bizim karşı apartmana da geçen kış bir dr ve eşi taşındı..
arkadaşım, hiç mi hiç güneşliği çekmezler !
ya onların yüzünden balkona çıkamıyorum. birde ana cadde.
eskiden zırt pırt balkondan biraz dışarıyı izler içeri girerdim, şimdi çıkamıyorum çünkü çıkınca bunların evinde olup biten ortada
sanki mahsus onları izlemeye çıkıyorum diye düşünürler diyorum
içeri gidiyorum haftalarca çıkmadığım oluyo.
ne diye yaparlar anlamıyorum ki.

Vallahi hayırlı olsun komşularımız,daha taşınmadan tanıdım vallahi,birde gelin gelirse hayırlı olsuna gidecektik bikaç arkadaş.yok anacım kalsın,adam donla filan açar kapıyı mazallah :)

Vallahi hayırlı olsun komşularımız,daha taşınmadan tanıdım vallahi,birde gelin gelirse hayırlı olsuna gidecektik bikaç arkadaş.yok anacım kalsın,adam donla filan açar kapıyı mazallah :)

bencede gitmeyin balkona donla çıkıyorsa evin içinde düşünmek bile istemiyorum

tövbe Ya Rabbim!

adam sınırsız özgürlükten yana demek ki

balkonlara kıyafet serbestliği istiyor belli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…