bencede gitmeyin balkona donla çıkıyorsa evin içinde düşünmek bile istemiyorum
tövbe Ya Rabbim!
adam sınırsız özgürlükten yana demek ki
balkonlara kıyafet serbestliği istiyor belli
Daha neler görücezzz....kızlar bi anı anlatayım üniversitedeyiz dolmuşa bindik önümüzde okuldan bi kız az biraz o kaşarlaşmış dediklerimizden para vermek için bir eğildi o tanga ta belinde popo kabakkk gibi, ayrımı serildi gözler önüne ve öyle bir eğildi ki dersiniz gözümüze zorla sokuyo... parayı bozar mısınız dedi şöföre... arkadan bizim zıpkın arkadaş yapıştırdı cevabı:) ablaa boşver parayı seni bozmasınlar:)) utancımdan yerin dibine girmiştimmm ama hak etti ne demeli midem kalktı görüntüden hiç abartmıyorum...
benımde böyle bı anım var..bızımde unıde bı kız vardı azıcık kasarlasmıs dedıklerı turden dolmusta gıdıyoruz şoför arkadan vermeyen var mı dedı bu kız ben hergun verıyorum dedı..acık acık evet herkes sasırdı bırbırıne baktı falan
evet yakışana çok yakışıyo yakışmayana da hiiiiç yakışmıyor, bu akşam eşimle kızılaya gittik bende mini elbiseli bi hatun gördüm:) azcık eğilse hafiçe sadece heryerini görürdükk eşimi sıkı sıkı tuttum elinden çektim görmesinn diye:)))
İnsanlar kendi evlerinde ister donla gezerler ister atletle.. İnsanlar yine kendi evlerinde ister rakı içerler isterlerse şarap ve yine insanlar kendi evlerinde ister sandalye de ayaklarını uzatarak otururlar isterlerse yere kocalarının dizlerinin dibine otururlar..
Ayrıca insanların sokakta giydikleri şortların, eteklerin ne kadar kısa olup olmayacağı da yine kendilerinin vereceği bir karardır..
Hayır yani susayım diyorum susamıyorum. Yok mu sizin işiniz gücünüz?
İnsanlar kendi evlerinde ister donla gezerler ister atletle.. İnsanlar yine kendi evlerinde ister rakı içerler isterlerse şarap ve yine insanlar kendi evlerinde ister sandalye de ayaklarını uzatarak otururlar isterlerse yere kocalarının dizlerinin dibine otururlar..
Ayrıca insanların sokakta giydikleri şortların, eteklerin ne kadar kısa olup olmayacağı da yine kendilerinin vereceği bir karardır..
Hayır yani susayım diyorum susamıyorum. Yok mu sizin işiniz gücünüz?
evet yakışana çok yakışıyo yakışmayana da hiiiiç yakışmıyor, bu akşam eşimle kızılaya gittik bende mini elbiseli bi hatun gördüm:) azcık eğilse hafiçe sadece heryerini görürdükk eşimi sıkı sıkı tuttum elinden çektim görmesinn diye:)))
Arkadaşlar ya biraz rahat olun.. Yıl olmuş 2012 konuştuğumuz konulara bak.. :) Adam bornozla da çıkabilir o onun bağımsız bölümü:)) balkon evin parçasıdır :)))) rahatsız olan gider :)
Kimsenin özeli beni ilgilendirmez,içerde napıyolarsa yapsınlar ,ama boxer bile değil bariz beyaz slip don.hemde ulu orta.alt katımdakilerde balkondaydı onlarda girdi içeri.
Arkadaşlar ya biraz rahat olun.. Yıl olmuş 2012 konuştuğumuz konulara bak.. :) Adam bornozla da çıkabilir o onun bağımsız bölümü:)) balkon evin parçasıdır :)))) rahatsız olan gider :)
ben de bişey sandım yaa meğer slip donmuşya şaka bi yana hakikaten yuhhh edep ahlak pantolonunun cebinde kalmış onun. evlendikten sonra onu da giymeyi unutmasa bari. olmazsa ev sahibine çıtlatılabilir. ben atletli adamlara kızarken bunu da duydum ya daha ne diyim inşallah eşiniz görmeden hallolur mevzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?