Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

bencede gitmeyin balkona donla çıkıyorsa evin içinde düşünmek bile istemiyorum

hahahaha açıyomuş kapıyı,hoşgeldinniiiizzzz bende duştaydım,ay kusura bakmayın çıplak açıyorum ama,hanım içerde ağda yapıyor geçin geçin :)

Daha neler görücezzz....kızlar bi anı anlatayım üniversitedeyiz dolmuşa bindik önümüzde okuldan bi kız az biraz o kaşarlaşmış dediklerimizden para vermek için bir eğildi o tanga ta belinde popo kabakkk gibi, ayrımı serildi gözler önüne ve öyle bir eğildi ki dersiniz gözümüze zorla sokuyo... parayı bozar mısınız dedi şöföre... arkadan bizim zıpkın arkadaş yapıştırdı cevabı:) ablaa boşver parayı seni bozmasınlar:)) utancımdan yerin dibine girmiştimmm ama hak etti ne demeli midem kalktı görüntüden hiç abartmıyorum...

benımde böyle bı anım var..bızımde unıde bı kız vardı azıcık kasarlasmıs dedıklerı turden dolmusta gıdıyoruz şoför arkadan vermeyen var mı dedı bu kız ben hergun verıyorum dedı..acık acık evet herkes sasırdı bırbırıne baktı falan

ooohaaaaaa demek istiyorum ayıp olmazsa.. yuhhh yani gerçekten var böyle tipler bütün çabaları ilgi çekmek, gerçekten kimsenin kılığını kıyafetini eleştirmek haddim değil beni ilgilendirmez ama bu bahsettiğim kız hafif balık etliydi ben hayatımda o kadar açık giyinene rastlamadım bi elbise giymişti tunik gibi aman allahım ne üst var ne alt erkekleri geçtim kızlar bile bakıyodu ne yalan söyleyeyim bende bakıyodum...

Şu mini şort giyme olayını abartanlarda var yalnız,
dün bende bir kız gördüm,o kadar mini ki,
poposunun tombul yerleri fırlamış hop bi o yana bi bu yana sallanıyo,
birde selülit aman allahım,boğum boğum olmuş etleri nasıl giyerler bu halde anlamam,
yakışana yakışıyor ama yani allahı var şimdi.

evet yakışana çok yakışıyo yakışmayana da hiiiiç yakışmıyor, bu akşam eşimle kızılaya gittik bende mini elbiseli bi hatun gördüm:) azcık eğilse hafiçe sadece heryerini görürdükk eşimi sıkı sıkı tuttum elinden çektim görmesinn diye:)))

İnsanlar kendi evlerinde ister donla gezerler ister atletle.. İnsanlar yine kendi evlerinde ister rakı içerler isterlerse şarap ve yine insanlar kendi evlerinde ister sandalye de ayaklarını uzatarak otururlar isterlerse yere kocalarının dizlerinin dibine otururlar..
Ayrıca insanların sokakta giydikleri şortların, eteklerin ne kadar kısa olup olmayacağı da yine kendilerinin vereceği bir karardır..
Hayır yani susayım diyorum susamıyorum. Yok mu sizin işiniz gücünüz?

canım artık kızlar açıldıkça açılıyo ben alıştım görmeye
öyle şeyler giyiyolar ki onların giydiğini ben anca gece yatağa girerken giyerim ya bi mini elbise giyiyo bi arkadaşım resmen tam şeyinin üstünde biz bile görüp bakıyoruz erkekler napsın

insanlar 'evlerinde' istedigini yapabilirler.fakat balkonda yapamazlar bana gore.balkonda opusup sevisemezler mesela.o yuzden bende hos goremedım bu durumu donla gezmek falan sonra coluk cocuk goruyo aa anne bu ne amcanın burasında ne var falan gibi olaylarla karsılasıyoruz herseyın bi yeri ve adabı vardır..

Son düzenleme:

canım kendilerini ilgilendirir de biz de bakınca rahatsız oluyoruz yani bu insanlar sırf sokakta gezmiyo okula da saçma sapan giyinip geliyo
benim göz zevkimi bozuyo yani her şeyin bi adabı var mesela mini giysin ama iç çamaşırınıda göstermesin giyiyosa

konu sahibinin de rahatsız olması doğal sonuçta yadırganan birşey ben de istemem ben balkonda otururken karşımda bi adam iç çamaşırıyla çıksın otursun. şort atlet oolabilir ona birşey demem ama sanırım arkadaş iç çamaşırıyla çıktığı için rahatsız olmuş

Arkadaşım sen niye celallendin ki evet insanlar herşeyi yapabilirler ama belirli bi ölçü var burası amerika değil avrupa değil burada bazı gerçekler var tecavüz ve taciz gibi gazete falan okuyorsan eğer görüyorsundur zaten, sonraa bizim ülkemiz maalesef kaldırmıyo, donsuzda gezer beni bağlamaz tabiiki ama çoluk çocuk var bizim bi kültürümüz var, Herkes ne giyeceğinden kendi sorumlu biz tutupta niye giydin vay terbiyesiz demedik ki, farklı düşünüyo olabilirsin ama üslubun kırıcı olmuş yok mu işiniz gücünüz gibi... Senin bu forumda ne işin gücün varsa bizde onun için buradayız, kusura bakma...

ben de sinir oluyorum böyle insanlara bazen atlet giymeden çıkıyolar adamlar balkona sinir oluyorum benim eşim olsun kardeşim olsun atletle bile çıkmaz dışarı. neyse ki beterin beteri var bizim arka tarafta teşhirci bi adam vardı çırılçıplak balkona çıkıyordu. perdeleri açıp çırılçıplak yatıyodu yatakta pööfff. akli dengesi yerindeydi bi de neyse ki defoldu gitti.

ankara da ne derece bilmiyorum ama izmir de yaşasaydınız eşinizi sokağa çıkarmak istemezdiniz herhalde

Arkadaşlar ya biraz rahat olun.. Yıl olmuş 2012 konuştuğumuz konulara bak.. :) Adam bornozla da çıkabilir o onun bağımsız bölümü:)) balkon evin parçasıdır :)))) rahatsız olan gider :)

Arkadaşlar ya biraz rahat olun.. Yıl olmuş 2012 konuştuğumuz konulara bak.. :) Adam bornozla da çıkabilir o onun bağımsız bölümü:)) balkon evin parçasıdır :)))) rahatsız olan gider :)

şahsen ben de rahatsız olmam..bu kısıtlamaların sonu sahil yolu paravana kadar uzanır sonra

Kimsenin özeli beni ilgilendirmez,içerde napıyolarsa yapsınlar ,ama boxer bile değil bariz beyaz slip don.hemde ulu orta.alt katımdakilerde balkondaydı onlarda girdi içeri.

ben de bişey sandım yaa meğer slip donmuş ya şaka bi yana hakikaten yuhhh edep ahlak pantolonunun cebinde kalmış onun. evlendikten sonra onu da giymeyi unutmasa bari. olmazsa ev sahibine çıtlatılabilir. ben atletli adamlara kızarken bunu da duydum ya daha ne diyim inşallah eşiniz görmeden hallolur mevzu

balkon karşı karşıyaysa diğer binalarla dikkatli olunması şart bence :) bende aynı rahatsızlıkları çok yaşadım çünkü

bari boxer giyseymiş :) beyaz slip don ne ya gece gece güldüm valla

haha canim bizimde karsı apartmanda cıkısta bir adam oturuyor ne zaman dısarı cıksam adam camın üzerinde üstü soyunuk töbe töbe birde tip tip bakıyor allah bilir altınada birsey giymiyordurda allahtan göremiyoruz kışın bile boyle dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…