balkon karşı karşıyaysa diğer binalarla dikkatli olunması şart bence :) bende aynı rahatsızlıkları çok yaşadım çünkü
Arkadaşlar ya biraz rahat olun.. Yıl olmuş 2012 konuştuğumuz konulara bak.. :) Adam bornozla da çıkabilir o onun bağımsız bölümü:)) balkon evin parçasıdır :)))) rahatsız olan gider :)
Arkadaşım sen niye celallendin ki evet insanlar herşeyi yapabilirler ama belirli bi ölçü var burası amerika değil avrupa değil burada bazı gerçekler var tecavüz ve taciz gibi gazete falan okuyorsan eğer görüyorsundur zaten, sonraa bizim ülkemiz maalesef kaldırmıyo, donsuzda gezer beni bağlamaz tabiiki ama çoluk çocuk var bizim bi kültürümüz var, Herkes ne giyeceğinden kendi sorumlu biz tutupta niye giydin vay terbiyesiz demedik ki, farklı düşünüyo olabilirsin ama üslubun kırıcı olmuş yok mu işiniz gücünüz gibi... Senin bu forumda ne işin gücün varsa bizde onun için buradayız, kusura bakma...
arkadaşımızın karşı apartmanında burun buruna göğüm bilmem kaçıncı katında perdeler açık sevişen 2 tane cici bey oturuyor, kimsede sesini çıkaramıyor valla .. Halinize şükredin valla :)
İnsanlar kendi evlerinde ister donla gezerler ister atletle.. İnsanlar yine kendi evlerinde ister rakı içerler isterlerse şarap ve yine insanlar kendi evlerinde ister sandalye de ayaklarını uzatarak otururlar isterlerse yere kocalarının dizlerinin dibine otururlar..
Ayrıca insanların sokakta giydikleri şortların, eteklerin ne kadar kısa olup olmayacağı da yine kendilerinin vereceği bir karardır..
Hayır yani susayım diyorum susamıyorum. Yok mu sizin işiniz gücünüz?
arkadaşımızın karşı apartmanında burun buruna göğüm bilmem kaçıncı katında perdeler açık sevişen 2 tane cici bey oturuyor, kimsede sesini çıkaramıyor valla .. Halinize şükredin valla :)
haklısın bende dısarıda mini giyerim fakat millet baksın diye giymem öyle rahat ederim çünkü biri bakıncada cok kıl olurum evet haksızım herkes o zaman o kadar kısa giymeseydin diyorda simdi kilolu bir insanin mi giymesi güzel zayıf mı herneyse konu bu degil sonucta kilot farklı birsey mini sort farklı birsey herkesin fikri farklıdır ama tabiki insan kendi evinde rahat etmeli zaten kendi evinin amacida budur ama kafanı dısarı cıkardıgında öyle bir manzarayla karsılasmak istemez hicbir insan perdesini örtebilir zaten burda bu anlatılmak isteniyor
hahahaaaa temiz mahalle değilmiş canım ya sizinki..
Konu sahibi öyle yazmıştı di mi ben en çok ona takıldım.Bizim semtte de herkes istediğini giyer,havuzdan çıkarız üstümüzde pareomuzla
markete gideriz.Kimse de kafasını çevirip bakmaz.Baksa da beni ilgilendirmez.İki hanım rahatsız olacak diye eşini kıskanacak diye de özgürlüğümden vazgeçmem.O nedenle bu semtte oturup,oğlumu da burada yetiştiriyorum.Ha boxer,ha don,ha şort.Amannn kafamı çevirir kendi işime bakarım.Yanındaki kadın rahatsız olmuyorsa ben hiç olmam valla
İşiniz gücünüz yok mu derken demek istediğim gayet açık...
Ölçüt dediğiniz ne? Kime göre neyin ölçütü? Bizim ülkemizin kaldıramadığı ne? Burası amerika yada avrupa değil derken haklısınız evet, burası türkiye cumhuriyeti.. O halde??
Konu komşunun "don" la balkona çıkmasıyla başlamış sokakta ki kadının mini eteğine söylenen iğrenç üsluplara kadar gitmiş..Neler konuşulduğuna değinmeme gerek yok sanırım..
Tecavüzle konunun alakası ne pek çözemedim! Rica etsem açıklarmısın bu konuyla bağlantısını..
Benim tepkim adamın giyimine söyledikleri değil aslında orada bahsedilen bir hayat biçimine söylenmiş şeyler var.Daha düğünleri olmamış ama adam ve kız don atlet evdelermiş!!!! Ayrıca bide içki sofrası kurmuşlar.. Bak sen şu terbiyesizlere!!!!!
Benim tepkim adamın giyimine söyledikleri değil aslında orada bahsedilen bir hayat biçimine söylenmiş şeyler var.Daha düğünleri olmamış ama adam ve kız don atlet evdelermiş!!!! Ayrıca bide içki sofrası kurmuşlar.. Bak sen şu terbiyesizlere!!!!!
acabaaynı yerde mi oturuyoruz acabaa :))
hahahaaaa temiz mahalle değilmiş canım ya sizinki..
Konu sahibi öyle yazmıştı di mi ben en çok ona takıldım.Bizim semtte de herkes istediğini giyer,havuzdan çıkarız üstümüzde pareomuzla
markete gideriz.Kimse de kafasını çevirip bakmaz.Baksa da beni ilgilendirmez.İki hanım rahatsız olacak diye eşini kıskanacak diye de özgürlüğümden vazgeçmem.O nedenle bu semtte oturup,oğlumu da burada yetiştiriyorum.Ha boxer,ha don,ha şort.Amannn kafamı çevirir kendi işime bakarım.Yanındaki kadın rahatsız olmuyorsa ben hiç olmam valla
bence bu giyim kuşam çevreye göre değişir eğer çevrenizde normalse sorun yok
çevreniz hiç böyle değilken teşhirciliğe varan bi giyim kuşamları eleştiriyorum ben yani mini de giyersin başka birşeyde ama taşıyabiliyosan giy yani mini giyip te çamaşırın ortada geziyosan herkes görüyosa hiç giyme daha iyi ben böyle düşünüyorum ama giyenede birşey demem yüzüne beni ilgilendirmez
yoksa bende yazın öyle dolaşıyorum ama kışın oturduğum yerde öyle bi durum söz konusu olamaz
ama yine de mayo bikiniyle gezmek başka donla boxerla gezmek başka hatta abartı yani iksi aynı şey değil
adam donu taşımış iştee, yakıştırmış çıkmış dışarı :)))
adam donu taşımış iştee, yakıştırmış çıkmış dışarı :)))
Kadında balkona bornozla çıkabilir bir yeri görünmüyo sonuçta.. Erkek, kadın eşittir muhabbetine girmeyelim zaten çıkamayızz, ama o hırttaa keşke boxer giyeymiş slip biraz bozmuş işi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?