Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

balkon karşı karşıyaysa diğer binalarla dikkatli olunması şart bence :) bende aynı rahatsızlıkları çok yaşadım çünkü

arkadaşımızın karşı apartmanında burun buruna göğüm bilmem kaçıncı katında perdeler açık sevişen 2 tane cici bey oturuyor, kimsede sesini çıkaramıyor valla .. Halinize şükredin valla :)

Arkadaşlar ya biraz rahat olun.. Yıl olmuş 2012 konuştuğumuz konulara bak.. :) Adam bornozla da çıkabilir o onun bağımsız bölümü:)) balkon evin parçasıdır :)))) rahatsız olan gider :)

ciddi misiniz anlayamadım belkide geyiğine yazdınız bilmiyorum ama;

hıımmm.. peki yıl 2012 adam balkona bornozlada çıksın bakalım. peki ya kadın kadın çıkarsa ne olur? ben anlamıyorum ya aslında şurada balkona donla çıkan bi kadından bahsediyo olsaydık bahse girerim hepimiz tüüü yazıklar olsun kötü kaka kadın falan derdik. kadın oldugumuz halde hemde. sonrada neden erkek egemen toplum diyoruz. edebi hayayı geçtim kıroluktan, maçoluktan başka bişey değil ki bu tarz davranışlar. yıl 2012 yani.

İşiniz gücünüz yok mu derken demek istediğim gayet açık...
Ölçüt dediğiniz ne? Kime göre neyin ölçütü? Bizim ülkemizin kaldıramadığı ne? Burası amerika yada avrupa değil derken haklısınız evet, burası türkiye cumhuriyeti.. O halde??
Konu komşunun "don" la balkona çıkmasıyla başlamış sokakta ki kadının mini eteğine söylenen iğrenç üsluplara kadar gitmiş..Neler konuşulduğuna değinmeme gerek yok sanırım..
Tecavüzle konunun alakası ne pek çözemedim! Rica etsem açıklarmısın bu konuyla bağlantısını..

ben izmirde yaşıyorum yaşadığım çevrede erkekler de bayanlarda rahat giyinir kimse kimseye karışmaz
benim giyimim tavrım kendimi ilgilendirir kimse bana laf diyemez bende kimse açıkmış kapalıymış demem
böyle durumlar bana göre değil açıkça bana karşı yapılan yoksa olduğu tarafa bakmam yanii rahatsız etmez perdemi çekerim.herkes hayatı istediği gibi yaşar.

şu anda şükrettim canım :))
arkadaşın yerinde olmayı istemezdim

Kadında balkona bornozla çıkabilir bir yeri görünmüyo sonuçta.. Erkek, kadın eşittir muhabbetine girmeyelim zaten çıkamayızz, ama o hırttaa keşke boxer giyeymiş slip biraz bozmuş işi :))

haklısın bende dısarıda mini giyerim fakat millet baksın diye giymem öyle rahat ederim çünkü biri bakıncada cok kıl olurum evet haksızım herkes o zaman o kadar kısa giymeseydin diyorda simdi kilolu bir insanin mi giymesi güzel zayıf mı herneyse konu bu degil sonucta kilot farklı birsey mini sort farklı birsey herkesin fikri farklıdır ama tabiki insan kendi evinde rahat etmeli zaten kendi evinin amacida budur ama kafanı dısarı cıkardıgında öyle bir manzarayla karsılasmak istemez hicbir insan perdesini örtebilir zaten burda bu anlatılmak isteniyor

hahahaaaa temiz mahalle değilmiş canım ya sizinki..
Konu sahibi öyle yazmıştı di mi ben en çok ona takıldım.Bizim semtte de herkes istediğini giyer,havuzdan çıkarız üstümüzde pareomuzla
markete gideriz.Kimse de kafasını çevirip bakmaz.Baksa da beni ilgilendirmez.İki hanım rahatsız olacak diye eşini kıskanacak diye de özgürlüğümden vazgeçmem.O nedenle bu semtte oturup,oğlumu da burada yetiştiriyorum.Ha boxer,ha don,ha şort.Amannn kafamı çevirir kendi işime bakarım.Yanındaki kadın rahatsız olmuyorsa ben hiç olmam valla

Benim tepkim adamın giyimine söyledikleri değil aslında orada bahsedilen bir hayat biçimine söylenmiş şeyler var.Daha düğünleri olmamış ama adam ve kız don atlet evdelermiş!!!! Ayrıca bide içki sofrası kurmuşlar.. Bak sen şu terbiyesizlere!!!!!

aynı yerde mi oturuyoruz acabaa :))

Alakası çook ama çok açık aslında siz hiç türkiyeye gezmeye gelipte sırf mini etekleri yüzünden taciz edilen turistleri duymadınız mı? Saçmalayamayın allah aşkına burda kimse kimseye kötü söz söylemedi, kimse kimseyide incitmedi derdiniz tartışma çıkarmaksa ben oralı değilim:) Evet burası türkiye..3 yaşında ki bir bebeğe tecavüz eden hatta ve hatta ördeğe bile tecavüz eden ayılarla dolu bu TÜRKİYE CUMHURİYETİ..o kadar ilerlemiş bi kültürümüz olduğunu sanıyorsanız sizi 3. sayfa haberlerini okumaya davet ediyorum bol bol ilham alabilirsiniz.. Avrupalaşamadık asla da olmaz bu, bu haberlerle....dünya barışını temsilen bisikletiyle dünyayı dolaşan turist türkiyede tecavüz edilip öldürülmüştü:) trajik değil mi?? İşte kaldıramadığımız bunlar haa bu arada siz donla gezersiniz istediğinizi giyersiniz o beni ne bağlar ne dağlar bana ne?? Burada tartışılan konu başka hoş benim midem kaldırmıyor diyede size hesap verecek değilim..

yaaa inanamıyorummm nasıl böyle bişey yapabilirler, ar damarı çatlamış bunların nereye gidiyoruzzz yaaa ...

anlıyorum ben devamını okumadim ama özgür milletiz herkes istedigini yapar bende komsu neder o bu ne der?? gibi büyütüldüm öyle bir anneannem vardı fakat bende boyle seyleri cok fazla takmam hatta kendimde yaparim insanin içinden gelen birsey degistirilmiyor malesef,

Bunlar nasıl insan,tü ka kaa.bak sen şunlara.İçki mii hem de balkonda herkesin önünde,hem de daha evlenmeden..Temiz mahalleyi kirletmeye ne hakları var

aynı yerde mi oturuyoruz acabaa :))
acaba

bence bu giyim kuşam çevreye göre değişir eğer çevrenizde normalse sorun yok

çevreniz hiç böyle değilken teşhirciliğe varan bi giyim kuşamları eleştiriyorum ben yani mini de giyersin başka birşeyde ama taşıyabiliyosan giy yani mini giyip te çamaşırın ortada geziyosan herkes görüyosa hiç giyme daha iyi ben böyle düşünüyorum ama giyenede birşey demem yüzüne beni ilgilendirmez

yoksa bende yazın öyle dolaşıyorum ama kışın oturduğum yerde öyle bi durum söz konusu olamaz

ama yine de mayo bikiniyle gezmek başka donla boxerla gezmek başka hatta abartı yani iksi aynı şey değil

adam donu taşımış iştee, yakıştırmış çıkmış dışarı :)))

Yıl kaç olur ise olsun balkonda yani diğer insanların görüş alanının içerisindeysen eğer saygından dolayı iç çamaşırı ile çıkamazsın. Bir arkadaş isterse bornoz ile çıksın demiş biz bayan olarak çıkalım bakalım adımızda neye çıkar ?

Ünv.anısını anlatmış bazı arkadaşlar o kadar geriye gitmiyeyim. Taksim metrosunu akşamları görün kızlar kıyafet giyiyormu ?

Kadında balkona bornozla çıkabilir bir yeri görünmüyo sonuçta.. Erkek, kadın eşittir muhabbetine girmeyelim zaten çıkamayızz, ama o hırttaa keşke boxer giyeymiş slip biraz bozmuş işi :))

evet ya neyse kim naparsa yapsın orası öyle ben de çok takılmam sadece tasvip etmiyorum, yanlız şunu unutmayalım sınırlamaların sonu olmadığı gibi esnekliğinde bir sonu yok. yıl 2012 deyip balkonuda evin bi bölümü sayıp don dolak dolaşanlara aman ne var canım deyip çocuklarımıza böyle örnek olursak 2022 leri düşünemiyorum bile. zaten son derece large bi gençlik var. dahası nasıl olur bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…