Hey allahım yarabbim konumu neden hep kapatıyorsunuz anlamıyorumki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sanane arkadaşım ister biter ister geri gelirim sanane; hem ben hani başbakanımız benim için bundan sonra davos bitmiştir dediya bende espiri patlattım neyse anlayan anlar anlamayanda kendi bilir, geri geldim ne oldu

benimle dogru konuş madem bize de neden gelip burda konuş açıyorsun bunları söylüyorsun ?
sen önce konuşmasını ögren bu sekilde birak bizi sana kimse dayanamaz. su uslubuna bir bak ne kadar kabaca sen bir bayan olarak bunu kendine yakıştırıyorsan söyleyecek söz bulamıyorum sana.
ister gel ister gelme napyımm ? böyle diyip de gelme nedenini sordum ben sana adam akıllı cevap ver o zaman madem geldin
dertlisin tamam derdini paylaşmak istiyorsun o zaman kelimelerine sözlerine dikkat edeceksin k. bkma

Ben demek istedim ki sen iyi davranirsan onlar sana iyiligine karsi nasil kotu cevap verebilirler ki..
İnsanlarsa eger iyiligi iyilikle karsilarlar.
Ve beni yolma...

görümcem yok ama ilerde beni çok yorucak bir kaynanam var Allah yardımcın olsun

herkes birseyler söylüyor Natlusa
Natlusda diegr hanimlar gibi sorunlarini yaziyor
begenmeyen bakmasin okumasin yazmasin bence
Natlusun tarzi bu
ben sahsen seviyorum
ama Natlus senden baska birsey var
cözemedim

kimseyi sevmek zournda değilsin ama saygı göstermeyi bilmelisin sonuçta eşinin kardeşi o senin kardeşine böyle davransa ne olurdu...eşini işyerinde tel açtığına göre senle beraberken açtığında sorun çıkarmışsındır ondan...

derdiniz oldugunda elbette konu acabılırsınız ama sizin konularınından baska konu göremiyoruz malesef.sizin durumunuz yalancı cobana masalına dönecek. yazdıklarınızın dert olmamasından dolayı birgün gercektende derdınız oldugunda önemsenmeyecek kkda..hep acaba ne oldu dıye konunuzu okuyoruz ve herdefasında cokta üstünde durulmayacak mevzuları gündeme getırıyorsunuz.böyle giderse benımde artık yapacagım gıbı adınızı okuyan kımse donup cvp dahı yazmayacak..

Obsesif kompulsif ile alakalı doktora gitmeyi düşündün mü Natlus? :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

Uslubuna biraz dikkat etsen bu kadar tepki almazsın bence,kayınvalidene görümcene çingene,görgüsüz vs diye hitap edince yerden göğe kadarda haklı olsan tepki alırsın,ağız dalaşı başlar,konun da kapatılr.

çok ayıp ama hiç yakışmıyor bir hanımefendiye bu tarz konuşmalar..bir söz vardır derler ki ''kaynana,görümce pamuk tanesi olsa ve gelinin başına düşse gelinin başı yarılırmış''seninkide aynen bu durum.ne yapsalar batıyor sana diğer konularını da okudum malesef natlus sorun onlarda değil sende! hiç empati yapmıyorsun kendini hiç onların yerine koymuyorsun yarın seninde çocuğun olunca gelinin sana böyle davransa kendinin nasıl hissedersin,etme bulma dünyası unutma ilahi adalet diye birşey var..

Ayy canım annem görümcesinden o kadar çekmiş ki..
Şuan konuşmuyorlar iki aile.

Ben 5 yaşından beri küsler. Kafası rahat kadıncağızın.
Bundan 20 yıl önce saç baş pataklamış annemi

Ama annem babama hiç şikayet etmezmiş, hep ablan iyidir bişey yok dermiş, oda ortam onun sanmış ve anneme saldırınca babam da demiş heee demek ki karım masummuş!!!

Şimdi ki gelinler daha akıllı çok şükür

natlus bak yine söylüyorum sana...
bu konuları çok çok yakından biliyorum yaşadım çünkü...
tek çözümü bu konuda KO NUŞ MA MAK.....
bu kadar basit yani...
sen tepkisiz kaldıkça eşin de zamanla bu konuyu açmamaya başlayacak..
bi dene lütfen....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…