Ya sanane arkadaşım ister biter ister geri gelirim sanane; hem ben hani başbakanımız benim için bundan sonra davos bitmiştir dediya bende espiri patlattım neyse anlayan anlar anlamayanda kendi bilir, geri geldim ne oldu
Anam dert yanıyoruz herkes ağzına geleni söylüyor biz söyleyince batıyor anlamadım gitti,bakın görümcesi yüzünden kavga eden bir ben değilim, nefret ediyorum bana bişey yapmasa bile sevemiyorum içimden gelmiyor, görünce saç tellerim tiken tiken oluyor nasıl yenicem ben bu nefreti, allahım ayrın birgün çocuk sahibi olucam inşallah, ozaman nasıl çekicem bunun yüzünü ben, mecbur gelecek hala olunca, ay allahım düşünemiyorum.
allahtan iyi şeyler dilemelisin bence, dere görmeden paça sıvama...
herkes birseyler söylüyor Natlusa
Natlusda diegr hanimlar gibi sorunlarini yaziyor
begenmeyen bakmasin okumasin yazmasin bence
Natlusun tarzi bu
ben sahsen seviyorum
ama Natlus senden baska birsey var
cözemedim
Anam dert yanıyoruz herkes ağzına geleni söylüyor biz söyleyince batıyor anlamadım gitti,bakın görümcesi yüzünden kavga eden bir ben değilim, nefret ediyorum bana bişey yapmasa bile sevemiyorum içimden gelmiyor, görünce saç tellerim tiken tiken oluyor nasıl yenicem ben bu nefreti, allahım ayrın birgün çocuk sahibi olucam inşallah, ozaman nasıl çekicem bunun yüzünü ben, mecbur gelecek hala olunca, ay allahım düşünemiyorum.[/QUOTE
sebep ne peki ? yani daha önce ne yasandı da bukadar nefret ediyorsun
Anam dert yanıyoruz herkes ağzına geleni söylüyor biz söyleyince batıyor anlamadım gitti,bakın görümcesi yüzünden kavga eden bir ben değilim, nefret ediyorum bana bişey yapmasa bile sevemiyorum içimden gelmiyor, görünce saç tellerim tiken tiken oluyor nasıl yenicem ben bu nefreti, allahım ayrın birgün çocuk sahibi olucam inşallah, ozaman nasıl çekicem bunun yüzünü ben, mecbur gelecek hala olunca, ay allahım düşünemiyorum.
Eee hani kk senin için bitmişti, bi daha gelmeyecektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?