- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Kimseyi sevmek zorunda değilsiniz ama saygı göstermeniz gerekir,nihayetinde eşinizin kızkardeşi.[/QUO
Çok haklısınız ama inanın öyle insanlar varki saygı bile gösteremiyorsun. Bende sevmesem bile insanların kişiliklerine, duruşlarına, mertliklerine..... gibi şeylerine saygı gösteririm. O yüzden saygıyı bile insanlar haketmeli bence.
seni özledim kader
Görümcende sana bayılmıyordur canım rahat ol,sıkıntı yok...
Bukadar dert yandıgın ve memnun olmadıgın kocan ve ailesıyle neden hala bırlıktesın ve neden hala evlısın anlayamadım
sendekı bu zıhnıyet ve adabını bılmeme durumu devam ettıkce, öncekı konularında da yazdıgım gıbı on kere de evlensen
yıne mutlu olamazsın. on bırıncıye evlenır yıne baska bır aılenın ocagına mum dıkersın. hey Yarabbım yaa Allah senın gıbılerden
uzak tutsun. kk olarak artık senden "bıktık"
Bukadar dert yandıgın ve memnun olmadıgın kocan ve ailesıyle neden hala bırlıktesın ve neden hala evlısın anlayamadım
sendekı bu zıhnıyet ve adabını bılmeme durumu devam ettıkce, öncekı konularında da yazdıgım gıbı on kere de evlensen
yıne mutlu olamazsın. on bırıncıye evlenır yıne baska bır aılenın ocagına mum dıkersın. hey Yarabbım yaa Allah senın gıbılerden
uzak tutsun. kk olarak artık senden "bıktık"
Olmuyor artık be natlus zorlama
Kız herkes kocasından kaynanasından ondan bundan memnun olmayıp boşanırsa EVLİ insan kalmaz, uğraşıyoruz işde sıkıntılarımızı dertlerimizi paylaşıyoruz sence senin buradaki yorum mantığın ne yönde, BOŞANMAYA teşvik etmek mi yoksa dertleşmek adına birşeylermi yazmak ?
Natlus çok söylendi ama bir de ben diyeyim şunu kabul et ağabeyin beğenmiş almış, memnun, ailende memnun sen nedne hazetmiyorsun o ev senin değil ağabeyinin o yuva da ikisinin. Senin hiç bir hak iddia etmeye, yermeye, küçük gömeye zerre hakkın yok. Yakında ağabeyini de kaybedeceksin bu davranışlarından ötürü. Saygı gösteresin ki saygı bulasın yoksa hayatta çok kaybedersin parayla saadet olmaz. Bana bacımm ne diyon sen yaaa saçını yolarım diyee konuşma hiç hazetmem şahsen.
Natlus çok söylendi ama bir de ben diyeyim şunu kabul et ağabeyin beğenmiş almış, memnun, ailende memnun sen nedne hazetmiyorsun o ev senin değil ağabeyinin o yuva da ikisinin. Senin hiç bir hak iddia etmeye, yermeye, küçük gömeye zerre hakkın yok. Yakında ağabeyini de kaybedeceksin bu davranışlarından ötürü. Saygı gösteresin ki saygı bulasın yoksa hayatta çok kaybedersin parayla saadet olmaz. Bana bacımm ne diyon sen yaaa saçını yolarım diyee konuşma hiç hazetmem şahsen.
Sedoşşşşşş konularımımkarıştırdın yoksa,natlusun sorunu görümcesiyleabisiyle değil
Daha geçenlerde arıcam ailesini gelip alsınlar kızlarını diyen sendin.. Kendin için boşanması zor da görümcene gelince mi kolay. Onların yuvası yuva değil mi huzur bozuyorsun inan bana ağabeynde eşi de çok mutlularr o kadar yaptığı yaygaraya yine de ağabeyin onun yanında.
görümcesiyle mii hııı pardonnn.. Birde yengesiyle sorunu olan vardı aynı kişi mi acabaa
neyse daha fazla yazmamak lazım bencee..
ALLAH cızırtını hemi kız ne ABİSİ NE GELİNİ, AKILLIM Gelin benim :) görümce değilim sen sanırım başka birinin konusuna yorum yaptın, yada KONULARI KARIŞTIRDIN :)
görümcesiyle mii hııı pardonnn.. Birde yengesiyle sorunu olan vardı aynı kişi mi acabaa
neyse daha fazla yazmamak lazım bencee..
hemi kız falan diye konşmazsanız sevinirm.. Sen görümcene demişim say senin evliğine gelince boşanmak kolay mı diyorsun onlar boşansa göbek atacaksınn. Çok sevmiyorsan görüşme güzel kardeşimm bu kadar basit görüşme kaynana söyle gelmesinn demek ki hala iyi niyet gösteriyor evine gelmek istiyor ama yok boşuna uğraşıyor sende bu nefret varken görüşmeyin daha iyi.
KIZ BENCEDE FAZLA yazma NEDEN biliyormusun SEN KENDİNDE DEĞİLSİN Başka konuları okuyup, gelip bana cevap püskürtüyon :) yalan yanlış yazıpda karıştırma kimsenin kafasını
Bas git bak bas git :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?