- Konu Sahibi mavikentli
-
yaklaşık yarım saat önce test yaptım.2 çizgi cok hafif silik cıktı.yarın ilk işim bir kan testi yaptırmak.cok heyecanlıyım.eğer hamileysem allah ibrahim saraçoğlundan razı olsun.önce allahımın izni sonrada soğan suyu sayesinde.dua edin kızlar yarın kanda pozitif cıksın inşallah.
arkadaslar bende bugun dr gıttım ve mıyon oldugunu soyledıı ve bı kac tahlıl fılan verdıı ve amelıyat gerekıp gerekmıyecegenını soyleyecekk bende ıcsem sogan suyundan banada faydası olurmu acaba deneyen arkadaslar lutfen cvp verın a.s.
ben adetimin ilk günü içmeye başladım.adeten 1 hafta sonra kahverengi leke geldi önce korktum.arkadaşa kahve içmeye cıkmıştım.3 gündür kasıklarımda ağrı vardı test almıştım.bugün belirti olmayınca yapmaktan vazgectim.arkadaşım kirpiklerin ayrık duruyo hamilemisin diyince eve gelip testi yaptım. 2 .ci çizgi silik cıktı.eşimde nöbette.paylaşamadım daha.rahatsızlığım yoktu.ama yaklaşık 10 aydır deniyorduk.bende soğan suyu içeyimde içimi temizlesin demiştim ve sanırım işe yaradı.
ben adetimin ilk günü içmeye başladım.adeten 1 hafta sonra kahverengi leke geldi önce korktum.arkadaşa kahve içmeye cıkmıştım.3 gündür kasıklarımda ağrı vardı test almıştım.bugün belirti olmayınca yapmaktan vazgectim.arkadaşım kirpiklerin ayrık duruyo hamilemisin diyince eve gelip testi yaptım. 2 .ci çizgi silik cıktı.eşimde nöbette.paylaşamadım daha.rahatsızlığım yoktu.ama yaklaşık 10 aydır deniyorduk.bende soğan suyu içeyimde içimi temizlesin demiştim ve sanırım işe yaradı.
destdny arkadaşım yaklaşık 1 saat olmuştur evde test yaptım.çizgi silikte olsa cıkınca paylaşmak istedim.ama sabah ilk işim kan testine baktırmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?