hey hayat:)

afable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
225
0
46
Sakarya
kızlar haftasonu gidiyorum istanbula biriyle tanıştıralacagım iyikide vermişim bu kararı öteki 6 yılımı verdiğim adam ilişkisi var yapmış o aşifteyle canınız cehenneme en kısa zamanda cezenı cekin inş

kızlar haftasonu gidiyorum istanbula biriyle tanıştıralacagım iyikide vermişim bu kararı öteki 6 yılımı verdiğim adam ilişkisi var yapmış o aşifteyle canınız cehenneme en kısa zamanda cezenı cekin inş

Öyle deme Allah layığını versin de. Nasip evleneceğin adam o değilmiş demek ki yeni tanıştırılacağın insan ise hayırlara vesile olsun.

mutlu olmak ne güzel :21:

Hadi hayırlısı bakalım, sizde artık o eski 6 yıllık mevzuyu unutun o halde.. bırakın kim kiminle birlikteyse birlikte...
İstanbul un ve yeni bir hayata en azından adım atmış olmanın tadını doyasıya çıkarın :21:

canım inşallah öyle çok mutlu olacağın bir adamla hayatını birleştirip öyle çok mutlu olursun ki o ''6 yıl'' hayatında 6 sn gibi gelir.

canım inşallah öyle çok mutlu olacağın bir adamla hayatını birleştirip öyle çok mutlu olursun ki o ''6 yıl'' hayatında 6 sn gibi gelir.

sanki beni mutlu edecek biri gibi cok düşünceli mantıklı konusuyo ama görünüş olrak begenmedim napmalıyım ya herkes tanı dedi telimi verdik msj atıyo öle

öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun ama şunu söyelemeden geçemeyeceğim
asla ama asla eski ilişkinizin üzerine kızgınlıkla biriyle görüşmeye başlamayın. bazen kendimize bile itiraf edemediğimiz şeyler oluyor. kendinizi iyi değerlendirin. yeni başlayacağınız ilişkinin altta yatan sebebi sizin eskiye öfkeniz olmasın. nacizane tavsiye
bir de dış görünüşten bahsetmişsiniz bence çok takılmayın evet yanınıza yakışması önemli ama görünüm tek beşına bir kriter olmamalı karar vermek için.
bir yerde okumuştum. gençlik için değil yaşlılık için evlenin gibi bişeydi.yaşlanıldığında muhabbet edebileceğiniz insanlarla evlenin gibi birşeydi. bana çok mantıklı gelmişti. hayırlısı olsun

hayırlısı olsun..
güzel bi karar vermişsin..
çivi çiviyi söker....

Afable'cim seninle az konuşmadık:)
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tanıştığın kişiyle çok mutlu olursun :16:
Diğeri de layığını bulsun sen Allah'a havale et gerisini düşünme:34:

Son düzenleme:
Afable'cim seninle az konuşmadık:)
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tanıştığın kişiyle çok mutlu olursun :16:
Diğeri de layığını bulsun sen Allah'a havale et gerisini düşünme:34:

inş canm düşünceli ama bilmiyorm kendme yakıştıramıyorum sanki

Saçmalama her işte bir hayır vardır bence =)

böle hayal kuruyorum sonra görnş aklıma geliyo yıkılıyo hayallerm :) her istedgimi yapabilecek sanki hayallerimi gercekleştirebilecek biri ama güvenmek istemiyorum 30 yasında istanbulda kamuda calışıyo işte arabası varmış evi varmış mış mış :)

böle hayal kuruyorum sonra görnş aklıma geliyo yıkılıyo hayallerm :) her istedgimi yapabilecek sanki hayallerimi gercekleştirebilecek biri ama güvenmek istemiyorum 30 yasında istanbulda kamuda calışıyo işte arabası varmış evi varmış mış mış :)

Hayırlısı demekten başka bir şey göremiyorum.Denemeden bilemezsin ki.Hem illaki tek bir kişiyi ömrümüzce seveceğiz diye bi kanun yok=)
Hiç kimse unutulmaz değildir ..

Back
X