Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar haftasonu gidiyorum istanbula biriyle tanıştıralacagım iyikide vermişim bu kararı öteki 6 yılımı verdiğim adam ilişkisi var yapmış o aşifteyle canınız cehenneme en kısa zamanda cezenı cekin inş
Öyle deme Allah layığını versin de. Nasip evleneceğin adam o değilmiş demek ki yeni tanıştırılacağın insan ise hayırlara vesile olsun.
canım inşallah öyle çok mutlu olacağın bir adamla hayatını birleştirip öyle çok mutlu olursun ki o ''6 yıl'' hayatında 6 sn gibi gelir.
sanki beni mutlu edecek biri gibi cok düşünceli mantıklı konusuyo ama görünüş olrak begenmedim napmalıyım ya herkes tanı dedi telimi verdik msj atıyo öle
Afable'cim seninle az konuşmadık:)
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tanıştığın kişiyle çok mutlu olursun
Diğeri de layığını bulsun sen Allah'a havale et gerisini düşünme![]()
inş canm düşünceli ama bilmiyorm kendme yakıştıramıyorum sanki
Saçmalama her işte bir hayır vardır bence =)
böle hayal kuruyorum sonra görnş aklıma geliyo yıkılıyo hayallerm :) her istedgimi yapabilecek sanki hayallerimi gercekleştirebilecek biri ama güvenmek istemiyorum 30 yasında istanbulda kamuda calışıyo işte arabası varmış evi varmış mış mış :)
Hayırlısı demekten başka bir şey göremiyorum.Denemeden bilemezsin ki.Hem illaki tek bir kişiyi ömrümüzce seveceğiz diye bi kanun yok=)
Hiç kimse unutulmaz değildir ..
öteki kütük beni unuttu ya bende coktan unuttum :)
inşallah öyledir =)