Heyecanlanacak bence bir şey yok.....Kendini göstermek istemişsin...
beni düşündüren benim yazdıklarım değil onun cevapları.Arkadaş olduğumuzu bile sanmıyordum
evli, çocuklu bir kadın neden böyle bir heyecan arar ki? böyle bir şey düşünmek bile vcdan azabı yaratması gerekirken sen bunun heyecanını yaşıyorsun. bana çok saçma geldi. sadakatszliğini gösterip üstüne bir de karşı tarafın sana yazdığı mesajların amacını sorguluyorsun.
Sadakatsizlik kısmını bilmiyorum.Biraz abartmışsın gibi geldi.Eşime karşı kızgınlıklarım ve çok kırgınlığım var evet ama böyle bir şey biraz abartılı. yapamam yani.Yine de sorguluyorum evet çünkü neden diye sormam için beni zorluyor ve ben cevabını duymak istemiyorum. kibarca başımdan atmanın yollarını arıyorum o nedenle düşünüyorum.Bir şey ummakla ilgisi yok yani.Heyecan olayına gelince bekar olduğunuz için anlamanız mümkün değil.Evlendikten sonra cevabı zaten bilirsiniz.:) Evlenince insanlar hayal gücünden ya da tutkularından yoksun arınmış birer mükemmellik timsaline dönüşmüyor.
başınızdan atmak istiyosanız,neden arkadaş listenizden silmiyosunuzki?? bence hala birbirinizle ilgileniyosunuz,ikinizde evli olduğunuz halde
Sadakatsizlik kısmını bilmiyorum.Biraz abartmışsın gibi geldi.Eşime karşı kızgınlıklarım ve çok kırgınlığım var evet ama böyle bir şey biraz abartılı. yapamam yani.Yine de sorguluyorum evet çünkü neden diye sormam için beni zorluyor ve ben cevabını duymak istemiyorum. kibarca başımdan atmanın yollarını arıyorum o nedenle düşünüyorum.Bir şey ummakla ilgisi yok yani.Heyecan olayına gelince bekar olduğunuz için anlamanız mümkün değil.Evlendikten sonra cevabı zaten bilirsiniz.:) Evlenince insanlar hayal gücünden ya da tutkularından yoksun arınmış birer mükemmellik timsaline dönüşmüyor.
Evet çok haklısın.Kocam beni aldattığında ben de bunu düşündüm.Evliliğin kutsallığı.Ama gerçekten de evli insanları tutkularından arınmış bir mükemmelik timsali gibi görüyorsun. ya da içten içe öyle olmasını umuyorsun.Keşke olsak ama değiliz.Monotonluk bazen insanı sıkıyor.Malum uzun ilişkiler devam ettikçe ilişkinin büyüsü azalıyor.hayatımdan çok sıkıldığım doğru.Ama aldatma hiç zannetmiyorum.yapmam yapamam. Bunu da sadakatsizlik olarak almak abartı bence olayın "aldatmak" olarak nitelendirilmesi için iki teşekkür yazmaktan fazla bir şeyleri kapsaması gerekmiyor mu sence de?
Belki de ikimizi de tanıyan birkaç yakın arkadaşıma sormalıyım bu soruyu? ne yapmaya çalışıyor? ne kadar ileri götürecek silmem mi lazım yoksa benim hüsnü kuruntum mu? Evet belki bu daha iyi bir fikir olabilir. Yorumlarınıza teşekkürler.
peki ileri götürse siz ne yaparsınız?? Bence önemli olan bu!!
Evet çok haklısın.Kocam beni aldattığında ben de bunu düşündüm.Evliliğin kutsallığı.Ama gerçekten de evli insanları tutkularından arınmış bir mükemmelik timsali gibi görüyorsun. ya da içten içe öyle olmasını umuyorsun.Keşke olsak ama değiliz.Monotonluk bazen insanı sıkıyor.Malum uzun ilişkiler devam ettikçe ilişkinin büyüsü azalıyor.hayatımdan çok sıkıldığım doğru.Ama aldatma hiç zannetmiyorum.yapmam yapamam. Bunu da sadakatsizlik olarak almak abartı bence olayın "aldatmak" olarak nitelendirilmesi için iki teşekkür yazmaktan fazla bir şeyleri kapsaması gerekmiyor mu sence de?
aldatmak diye bir kelime kullanmadım. söylediklerimi ya yanlış okumuşsunuz ya da yanlış anlamışsınız. söyelyeceklerim hiçbir şeyi değiştirmeyecek çünkü düşünce yapılarımız çok farklı. eşinizin szi aldattığını söylemişsiniz bence bu kabul edilebilir br davranız değil. 10 çocuğum olsa yine de evlliğim bitirrim. sakın yanlış anlamayın size bir öneride bulunmuyorum sadece düşünce yapımızın farklığını gösteriyorum. bu vesiliyle de beni anlamadığınızı düşünüyorum. size güzel günler diliyorum.....
sadakatsizlikle aldatma lafı arasında bence bir fark yok biri varsa diğeri de vardır. Çocuğunuz olmadığı ve evli olmadığınız halde evlilik nasıl bitirilir konusunda yargıya varabilmeniz çok ilginç.Umarım zamanla anlarsınız ve büyürsünüz.. Hayatta mutluluklar dilerim.
sadakatsizlikle aldatma lafı arasında bence bir fark yok biri varsa diğeri de vardır. Çocuğunuz olmadığı halde evlilik nasıl bitirilir konusunda yargıya varabilmeniz çok ilginç.Umarım zamanla anlarsınız ve büyürsünüz.. Hayatta mutluluklar dilerim.
büyürsünüz derken? insanlardan yardım dilenip ardından da hakaret etme hakkına sahip değilsiniz. benim yaşımı ve yaşantımı bilmiyorsunuz. buraya açtığınız bu saçma sapan olay ve bu saçma sapan konu sizin olgunluk durumunuzu gayet gösteriyor. bu temenniyi ben sizin için dliyorum. allah yardımcınız olsun...
Şu an hakaret eden sizsiniz psikolojiniz çok tuhaf.Ben kimseden bir şey dilenmedim. sizin de konuma yazmanızı ben istemedim. çocuk, çocukla evlilik, çocukla boşanma gibi hiçbir fikriniz olmayan konularla ilgili ahkam kesmek asıl sizin çok olgun olduğunuzu kanıtlıyor haklısınız.Bir de burada konu açan herkesin dilendiğini mi düşünüyorsunuz yani? anlayamadım. Konuların saçma ya da değil olduğuna karar verecek olan da siz değilsiniz. İşiniz çok zor Allah asıl sizin yardımcınız olsun kardeşim.büyürsünüz derken? insanlardan yardım dilenip ardından da hakaret etme hakkına sahip değilsiniz. benim yaşımı ve yaşantımı bilmiyorsunuz. buraya açtığınız bu saçma sapan olay ve bu saçma sapan konu sizin olgunluk durumunuzu gayet gösteriyor. bu temenniyi ben sizin için dliyorum. allah yardımcınız olsun...
Şu an hakaret eden sizsiniz psikolojiniz çok tuhaf.Ben kimseden bir şey dilenmedim. sizin de konuma yazmanızı ben istemedim. çocuk, çocukla evlilik, çocukla boşanma gibi hiçbir fikriniz olmayan konularla ilgili ahkam kesmek asıl sizin çok olgun olduğunuzu kanıtlıyor haklısınız.Bir de burada konu açan herkesin dilendiğini mi düşünüyorsunuz yani? anlayamadım. Konuların saçma ya da değil olduğuna karar verecek olan da siz değilsiniz. İşiniz çok zor Allah asıl sizin yardımcınız olsun kardeşim.
Pardon yanlış yazmışım saçmanın da ötesi. evli olmak ve çocuğumun olması benim fikrimi değiştirmeyecek. bu daha çok karakter meselesi. bazı insanlar nasılsa öyledir ve hiç bir şekilde değişmez. dediğim gibi beni anlayarak okuduğunuzu zannetmiyorum. ben sadece bir örnek vermiştim. bana dair konuşmayın, siz kendi dertlerinizle uğraşın. malum 10 sene önce hoşlandığınız kişinin size kur yapması yada yapmayıp sizin öyle zannetmeniz çok büyük bir mevzu. siz bunlarla ilgilenin. ve rica ediyorum bunları göz önünde bulundurarak çevrenizdeki kişilere olgunluk nutukları atmayın. şahsıma hakaret içeren yorumlar da yapmayın ayrıca.
Belkide eşinizin sizi zamanında aldatmasından ötürü bilinç altınıza böyle bir şey yerleşti.Gidip aldatırsınız,kişiliğiniz bu demiyorum ama bir hoşlanma veya kafa yorma durumu işte.
Veya zamanında bir şeyleri yaşayamamanın pişmanlığı..Ancak doğru bir durum değil bu elbette.
Çünkü ne olursa olsun evlisiniz ve öte olarak bir evladınız var.Birinin üzerine bunca düşünmek,araya arkadaş sokup bir şeyleri öğrenme fikri doğru değil.
Bence her şeyi bir kenara bırakıp arkadaş listenizden silmeniz ve bu olayı kapatmanız.Heyecan her zaman iyi sonuçlar doğurmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?