Heyecan duasının sonu

rivera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
507
23
98
Lise aşkım evlenmişti.Sonra beni Face de eklemişti.Hiç dokunulmadan kalmasını istediğim bir anıydı sadece.Şimdiyse o zaman türlü sebeplerden söylemeye cesaret edemediğim o iki kelimeyi ağzımdan almaya çalışıyormuş gibi davranıyor.Etrafında çok fazla kız olduğu için yüzeyselin teki olduğunu düşünüp onu kendime layık görmemiştim.Yani sevmeye değil çıkmaya.Bir hayaldi sanki ve ben onu sevmiştim. Hayalimdeki mükemmel bir prototip'i.Ve onun gerçekle alakası var mıydı hiçbir zaman öğrenemedim.Bu arada tabi bütün bunlar nereden çıktı;? Bir iki ay önce doğum gününü kutlamak için mesaj yazmıştım.wall a değil ama özele.Yakın zamanda bir sinema sitesinden editörlük teklifi aldım kabul ettim.Eşim de bunu paylaşmış.Bana mesaj yazmış demiş ki:Vay be! Gurur duydum.Ben de kibarca sadece teşekkürler yazdım.Profil resmimi değiştirdim dün kızımın resmi vardı şimdi benim resmim var.Ona da yine mesajla demiş ki: "Gül cemalini görebildik sonunda".Yine kuru teşekkür ettim.Bu sefer de "Tam sana göre.Sen hep böyleydin zaten". OF ya OF orta yaş bunalımımın ortasında başka problemim yokmuş gibi her şey üst üste geliyor.Heyecan heyecan diye yalvarırsan başına gelecek olan bu işte al sana Rivera!! her neyse sesli düşünüyorum galiba ya da bilmiyorum. Artık hiçbir şeyden emin olamıyorum. maybe I must deal with it alone

Son düzenleme:
Heyecanlanacak bence bir şey yok.....Kendini göstermek istemişsin...

Doğum gününü de kutlamışsın...

Ne bileyim bana lisedeki seven ama söyleyemeyen kız tavırları gibi geldi

Aşk mı Hayır...

Sadece eşinden gizliceee bir heyecan yaşamaya çalışan;ama eşini de bırakmayacak kadın halleri

Yani pek ekşın yok...

Normal,olası kadın heyecanları...

evli, çocuklu bir kadın neden böyle bir heyecan arar ki? böyle bir şey düşünmek bile vcdan azabı yaratması gerekirken sen bunun heyecanını yaşıyorsun. bana çok saçma geldi. sadakatszliğini gösterip üstüne bir de karşı tarafın sana yazdığı mesajların amacını sorguluyorsun.

belki de tatile ihtiyacım var

Son düzenleme:

Sadakatsizlik kısmını bilmiyorum.Biraz abartmışsın gibi geldi.Eşime karşı kızgınlıklarım ve çok kırgınlığım var evet ama böyle bir şey biraz abartılı. yapamam yani.Yine de sorguluyorum evet çünkü neden diye sormam için beni zorluyor ve ben cevabını duymak istemiyorum. kibarca başımdan atmanın yollarını arıyorum o nedenle düşünüyorum.Bir şey ummakla ilgisi yok yani.Heyecan olayına gelince bekar olduğunuz için anlamanız mümkün değil.Evlendikten sonra cevabı zaten bilirsiniz.:) Evlenince insanlar hayal gücünden ya da tutkularından yoksun arınmış birer mükemmellik timsaline dönüşmüyor.

başınızdan atmak istiyosanız,neden arkadaş listenizden silmiyosunuzki?? bence hala birbirinizle ilgileniyosunuz,ikinizde evli olduğunuz halde

başınızdan atmak istiyosanız,neden arkadaş listenizden silmiyosunuzki?? bence hala birbirinizle ilgileniyosunuz,ikinizde evli olduğunuz halde

Olay o noktaya gelsin istemiyorum. Daha doğrusu yazdıklarını o şekilde anlamak istemiyorum.Yani kendi kendine abuk düşünceler içine giren bir öküz gibi görünmek istemiyorum.10 seneden uzun zamandır tanıyoruz çünkü birbirimizi.Açıkçası mesaj yazarken de listemdeki herkesin doğum gününü kutladığım gibi onu da kutlamıştım. yani özel bir yanı yoktu.Şimdi de yok.Belki de haklısınız silmeliyim.Bilmiyorum. böyle düşündüğüm için herkesi kendine asılıyor sanan asosyal bir salak gibi davranıyorum sanıyordum.

Son düzenleme:
Belki de ikimizi de tanıyan birkaç yakın arkadaşıma sormalıyım bu soruyu? ne yapmaya çalışıyor? ne kadar ileri götürecek silmem mi lazım yoksa benim hüsnü kuruntum mu? Evet belki bu daha iyi bir fikir olabilir. Yorumlarınıza teşekkürler.

cevabını duymak istemiyorsanız ve başınızdan atmak istiyorsanız neden silmiyorsunuz ya da cevapsız bırakmıyorsunuz. sizin içn önemsiz olsaydı şu anda bunun için kafa yoruyor olmazdınız. siz zaten kafanızda bir şeyleri netleştirmişsiniz ve bunun üstüne gtmek istyorsunuz. eşinizle sorununuz olabilir, kırılmış olabilirsiniz ama bu şekilde kendinizi teselli edemezsiniz. evet ben bekarım ve 5 senelik br ilişkm var. bugüne kadar böyle küçük heyecanların peşinden koşmadım. ki evlendiğmde de böyle bir boşluğa düşersem bunu evliyken değil bekarken yapmayı tercih ederim. daha doğrurusu hayatımdaki insandan tüm bağları kopardıktan sonra. ben kadına da erkeğe de evliyken veya bekarken ve hayatında biri var iken böyle heyecanları yakıştıramıyorum. özellikle bir de çocuğu varsa. kusura bakmayın ama ben evli insanları tutkularından arınmış bir mükemmelik timsali gibi görmüyorum. malum böyle örnekler çoğaldıkça evliliğin kutsallığı da azalıyor.

peki ileri götürse siz ne yaparsınız?? Bence önemli olan bu!!

peki ileri götürse siz ne yaparsınız?? Bence önemli olan bu!!

Bundan korkuyorum. Bunu yapabilecek olmasından yani.Silerim tabi ki.Düşünüyorum çünkü dokunulmadan kalacak bir şey olduğunu zannetmiştim hep. yani elini tuttuğum ilk erkekti.Zaten aramızda başka hiçbir şey olmadı.Şimdi bunu yapması hatıramı zedeliyor ve inciniyorum. bilmem anlatabildim mi? Çok ince bir çizgi var yani.Hep face de ya da arkadaşlar listemin bir kısmında sessiz suskun kalsın dursun eski zamanları düşünüp arada güleyim kendimle alay edeyim istemiştim. Çok mu aptalım?

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Belkide eşinizin sizi zamanında aldatmasından ötürü bilinç altınıza böyle bir şey yerleşti.Gidip aldatırsınız,kişiliğiniz bu demiyorum ama bir hoşlanma veya kafa yorma durumu işte.
Veya zamanında bir şeyleri yaşayamamanın pişmanlığı..Ancak doğru bir durum değil bu elbette.
Çünkü ne olursa olsun evlisiniz ve öte olarak bir evladınız var.Birinin üzerine bunca düşünmek,araya arkadaş sokup bir şeyleri öğrenme fikri doğru değil.

Bence her şeyi bir kenara bırakıp arkadaş listenizden silmeniz ve bu olayı kapatmanız.Heyecan her zaman iyi sonuçlar doğurmayabilir.​

Evet çok haklısınız. Ben de terk etmek istedim eşimi gerçekten ama tek başıma bir çocuk büyütmek. babasız yetiştirmek. Evet belki iyi bir örnek olmayacak.Ama dul olmak da istemiyorum. Yok araya arkadaş sokmak değil ikimizi de tanıyan insanlara danışmak. Sonuçta sanal ortamda paylaşmamın sebebi gerçek arkadaşlarımın yanlı davranabileceklerini düşünmemdi.Yani sarkıntılık ediyor mu ne yapıyor anlamış da değilim halen ama benim amacım kesinlikle sadece kutlamaktı. Hatta evlendiğini görünce güvenle ekledim listeme de.Bunu da beklemiyordum.Çok büyük şok oldu. yani insanların yazdıklarına bakıyorum ve gerçekten de bir beklentisi varmış diyorum. Olabilir mi gerçekten??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…