Heyecan duasının sonu

Yoo söylediğinizin aksine burada medeni insanlar çoğunlukta. Eleştirmek yerine anlamaya çalışıyorlar.ben de cevap yazarken aynı yolu izlemeye çalışıyorum.Kırıcı olmanın kimseye yararı yok sonuçta.ha arada bir iki kendini bilmez çıkıyor söz meclisten dışarı. Eh onlar da tuz biber ne yapalım.Çocuğumla şu sıralar bakıcı ilgileniyor.ama kimseye çocuğumla nasıl ilgilendiğim ya da ne yapmam gerektiğini sormadım.Dolayısıyla kimsenin de fikir yürütme hakkı olduğunu sanmıyorum. Hele ki çocuğu olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmeyen birilerinin hiç yardımcı olabileceğini düşünmüyorum maalesef.

Son düzenleme:

ben sadece size dışardan bir göz olarak bakıp açtığınız konulardan gördüğüm kadarıyla nasıl bir izlenim bıraktığınızı aktardım tabikide hayat sizin çocuk sizin istediğinizi yaparsınız birçok mesajında eleştiri şeklinde olduğunu bu ve diğer açtığınız konularda görebiliyoruz çoğunluğun yanlış düşündüğünü sanmıyorum neyse size hayatınızda mutluluklar ben yalnızca birtavsiyede bulundum nasıl algılamak istediğiniz size kalmış

Son düzenleme:
hadi üzerime firlatilcak nefret oklarina aldiris etmeden icimden gecenleri yazayim bakalim :)

iliskilerimiz yeni basladiginda bir heyecanla süsleniyoruz püsleniyoruz, aksam yemekleri gecenin bir yarisina kadar telefonlasmalar msjlasmalar , ufak kiskancliklar ufak tartismalar sonra elinde ciceklerle kapiya dayanan sevgililer beraber 1-2 gün sehir disina kacmak icin gizli sakli yapilan planlar hayaller...

sonra ayni evde yasamaya basliyoruz kisa zaman evin icinde kosusturmacalar yok saten gecelikler giymeler hatta sevgili uyanmadan uyanip fön cekip biraz pudra biraz allik sürüp tekrar uyuma numarasi yapanlarimiz oldu :))) aksamlari kucak kucaga film izlemeler beraber yemek yapmalar
ee hadi bunlarida yaptik devirdik 1 seneyi öyle böyleee pamuklu pijamalara gecis yaptik yaninda oje sürmedigimiz sevgilimizin yaninda manikür pedikür yapmaya basladik. zatennn sevgilimizde o ben sabah aksam yikanirim diyen adamda 3 günde 1 yikanmaya basladi. sizinle birlikte yemek yapan o ayni adam artik suyunu bile size getirtmeye basladi
3cü yil oldu biz türk kadini nedense bir cok isi bir arada yapabildigimiz icin sevgilimizin hem annesi hem kadini olduk aman üstün acik uyuma üsürsün amannn bak üzerine domates sosu damlattin iyiki cantama yedek tisört attim demeler falan. Haliyle biz nasil türk kadiniiysak o da türk erkegi hersey elde edene kadar
sonucta her iki tarafda iliskiyi ister istemez monotonlastiriyor zaten farklisini görmedikki hangimizin babasi evden cikarken buzdolabinin üstüne annemize not biraktiki aksam 8 de yeni acilan italyan resturantinda bizim icin yer ayirttim diye ??? Kacimizin annesi yavrusu birakip kocasinla kacamak yapmaya gitti hemde benim evladim simdi ne yapiyor diye sizlanmadan ???

Hal bu olunca erkekler biraz daha özgür, biraz daha deli cesaretli olup flörte belkide ufak kacamaklara götürüyor isi Kadinlarda iste böyle ilkokul orta okul platonik asklarini facebookdan bulup gizli gizli resimlerine bakip adrenalin yükseltiyor
gidip bungee jumping yapsak sorun kalmaz galiba

ben sizin aksinize yapıcı insanlar görüyorum. Diğer açtığım konuların da şimdiyle ne ilgisi var anlamadım. bence de burada eleştirilerin kırıcılığından bahseden çoğunluk yanlış düşünmüyor. Algınızı sorgulayan sizsiniz o yüzden size kalmış. size de mutluluklar

amacım tartışma ortamı yaratmak değil ama siz nedense her mesajı öyle algılıyorsunuz ne diyim size yazacak birşey bulamıyorum zaten yazsamda değmez

Son düzenleme:

İşte evliliği anlayan bir insan ! helal Olsun! sağolun moral verdiniz

amacım tartışma ortamı yaratmak değil ama siz nedense her mesajı öyle algılıyorsunuz ne diyim gerçekler acıdır kimse görmek istemez

siz kendi aklınızın nerede olduğuyla ilgilenin bence önce. benim aklı başımda olup olmadığını yargılamak size düşmez !!!

işte benimde tam olarak demek istediğim buydu böyle bir evliliği sürdürüpte bir yandanda yeni heyecanlar arayacağıma böyle bir evliliği hiç sürdürmem daha iyi

işte benimde tam olarak demek istediğim buydu böyle bir evliliği sürdürüpte bir yandanda yeni heyecanlar arayacağıma böyle bir evliliği hiç sürdürmem daha iyi

Bununla söylediklerinizi bağdaştıramadım ben alay ve aşağılama gördüm sadece yok aklım yok çocuğum size ne? ben size bunları sormadım ki.

bence resmini koyup kendini göstermenin sebebi
evliliğinde kaybetmiş olduğun öz güveni kazanmaya çalışmak
belki de ondan çok değişmişsin güzellşmişsin lafını duymak istedin
aldatmak amacında olduğunu sanmıyorum

Bununla söylediklerinizi bağdaştıramadım ben alay ve aşağılama gördüm sadece yok aklım yok çocuğum size ne? ben size bunları sormadım ki.

siz alay olarak algılamak istediniz sanırım sizinle neden alay edeyimki yalnızca yaşadıklarınız hiçte kolay şeyler değil onlar sizi yeni heyecanlar arayışına itimiş demek istedim neyse ya daha fazla yanlış anlaşılmaya gerek yok en iyisi yazmamak

yellowkitty canim iliskin varmi yokmu bilmiyorum ama eger bu tarz bir birliktelik istemiyorsan ortalama 4 yilda bir es degistirmen gerek

haaa evet bu durumda olmayan ayni evde yasayan ciftler vardir belki mesela benim gözlemledigim kadariyla amcam ve esi bu tarife yakinlar 10 yillikda evliler. Bir cirpida 50 tane evli cift sayarim ama bunlardan sadece amcam ve yengemi bu konuda örnek gösterebilirim.
Demekki cok nadiren görülen bi birliktelik

Hem ben sunu düsünüyorum 30 yasinda evlensen ortalama 80 yasina kadar yasasan demekki 50 yil hergün ayni adamla ayni yataga giricek ayni adamla uyanicaksin Brad Pitt olsa, Kenan imirzalioglu olsa, Krali olsa insanin gözü alisir yahu

bence resmini koyup kendini göstermenin sebebi
evliliğinde kaybetmiş olduğun öz güveni kazanmaya çalışmak
belki de ondan çok değişmişsin güzellşmişsin lafını duymak istedin
aldatmak amacında olduğunu sanmıyorum

teşekkürler ama eşim istemişti resmimi koymamı hatta onun çektiği bir resimdi. Kursa gidiyor da:) kimse için koymadım yani resmi tesadüfen kızımın resmi varken değiştirdim

Son düzenleme:
Konu sahibi , kendi değimiyle Avrupa görmüş, medeni bir insan..
Biraz Avrupa görüp medenileşip gelip konunuza yazarım nasipse. Zira bu halle sizi anlamam güç değil mi ?
...

Eğer konu açıyorsanız eleştirelerede açık olmak zorundasınız ki herkes gayet nazik yazmış..

Çok kibar yazdığınız mesajlarınızın sonunda ''hadi güzelimmm bye byeeee bak işine v.s'' gibi avrupai-medeni ! sözlerinizle zaten konunuza yapıcı yorum yapılmasını engelliyorsunuz ve medeni yapınız bu cümlelerin neresinde ?

Ha bu arada; '' acaba benden ne istiyor'' diye merak edeceğinize öncelikle ''ben ne istiyorum, şuan medeniyetin ! hangi harfini yutmak üzereyim '' bunun telaşına düşmelisiniz..

Bana cevap yazmayın , zira tahmin ediyorum cevabınızı ; ''byee byee bana güzelim, hadi bakayım işime. ''

(Ne yazarsanız yazın cevap yazmayacağım , bu yüzden buyrun medeniyet pardon meydan sizin. )

ben 7 yıllık evliyim çok şükür senin mesajında ki tarzda bir evliliğim yok ama öyle evlilikler çok onu biliyorum ama bir evlilik insanı yeni heyecan arayışına itiyorsa çoktan bitme zamanı gelmiştir

Son düzenleme:

evet bu konuyada yazılacak son mesaj bu olurdu son noktayı siz koymuşsuznuz

ben 7 yıllık evliyim çok şükür senin mesajında ki tarzda bir evliliğim yok ama öyle evlilikler çok onu biliyorum ama bir evlilik insanı yeni heyecan arayışına itiyorsa çoktan bitme zamanı gelmiştir

offf öyle deme ama mazallah türk halki olarak duyar ve uygulamaya kalkariz evli insan kalmaz

saka bir yana senin adina cok sevindim ama malesef günümüz hayat sartlari yetistirilme tarzimizla biraraya gelince böyle problemler cikiyor -cikabiliyor

yorumsuz........................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…