Pardon yanlış yazmışım saçmanın da ötesi. evli olmak ve çocuğumun olması benim fikrimi değiştirmeyecek. bu daha çok karakter meselesi. bazı insanlar nasılsa öyledir ve hiç bir şekilde değişmez. dediğim gibi beni anlayarak okuduğunuzu zannetmiyorum. ben sadece bir örnek vermiştim. bana dair konuşmayın, siz kendi dertlerinizle uğraşın. malum 10 sene önce hoşlandığınız kişinin size kur yapması yada yapmayıp sizin öyle zannetmeniz çok büyük bir mevzu. siz bunlarla ilgilenin. ve rica ediyorum bunları göz önünde bulundurarak çevrenizdeki kişilere olgunluk nutukları atmayın. şahsıma hakaret içeren yorumlar da yapmayın ayrıca.
:))) Allah yardımcın olsun kardeşim sağolasın da ben deil sendin hakaret eden.Yardımını da istemedim.ben fikir paylaşmaya geldim buraya laf kavgası yapma yeri değil burası. BYe canım hadi bye byeeeeeee
Evet çok haklısınız. Ben de terk etmek istedim eşimi gerçekten ama tek başıma bir çocuk büyütmek. babasız yetiştirmek. Evet belki iyi bir örnek olmayacak.Ama dul olmak da istemiyorum. Yok araya arkadaş sokmak değil ikimizi de tanıyan insanlara danışmak. Sonuçta sanal ortamda paylaşmamın sebebi gerçek arkadaşlarımın yanlı davranabileceklerini düşünmemdi.Yani sarkıntılık ediyor mu ne yapıyor anlamış da değilim halen ama benim amacım kesinlikle sadece kutlamaktı. Hatta evlendiğini görünce güvenle ekledim listeme de.Bunu da beklemiyordum.Çok büyük şok oldu. yani insanların yazdıklarına bakıyorum ve gerçekten de bir beklentisi varmış diyorum. Olabilir mi gerçekten??
Dul olmayı istememek.Bunu çok iyi anlıyorum.İnsan olayların dışında olunca onu yaparım,bunu yaparım diyor ama işin içinde olunca durumlar görünenden farklı.
Ama şunu söyleyebilirim ki;eğer evliliğinizde mutlu değilseniz,kavgalar vs.yaşıyorsanız sürdürmek sağlıklı bir karar değil.Yani çocukluğunda bir evin içinde bunları yaşamış biri olarak sonrası bir birey olarak güzel olmuyor.İnsanın hafızasında unutamadığı bir dolu şey kalıyor.
Peki beklentisi olsa ne olacak?Veya bunu öğrenseniz?Yani mutlaka kafanız karışacak..Şu an hayır deseniz bile bir boşluğa düşmüşsünüz ve yaşayamadığınız bir duygu var ortada.Kafanızın bununla meşgul olması gerçekten iyi değil.Hiç bir şey yaşamazsınız ama bu düşünceler bile öyle kötü ki.Yani çocuğunuzu düşünün.Baba bir hata yapmış zaten.Anne de eski şeylerin derdine düşse...İlk önerim hala geçerli.Durumu olduğu gibi bırakmak.Yıllar önce nasıl yaptıysanız şimdi daha güçlü bir duruşla.
Evet bitirmeliyim evliliğimi haklısınız tabii ki. içi beni dışı seni hesabı affetmek istedim. Çocuk için kaldım yani..ben de sürekli teşekkür ederek olayın üzerine gitmeyerek bunu yaptığımı sanıyordum. Anlamıyorum yani.sadece öküzlük edip bir arkadaşıma kaba davranmamak adına buraya yazıp sizlere sordum. Yani Konu saçma mı değil mi bilmiyorum. 10 yıl önceki bir şeyi korcalayan da ben değilim.Adam kendisi başlattı olayı.Şimdi de tuhaf şeylerle itham ediliyorum.Afalladım yani. medeniyetsiz davranıp direkt silmediğim için bunları çekiyorum galiba.Yurt dışında uzun süre yaşadım sanırım bu ülkenin adetlerine yabancı kaldım.
:))) Allah yardımcın olsun kardeşim sağolasın da ben deil sendin hakaret eden.Yardımını da istemedim.ben fikir paylaşmaya geldim buraya laf kavgası yapma yeri değil burası. BYe canım hadi bye byeeeeeee
üslüptan kimin laf kavgası yaptığı gayet ortada. cevap yazmayın boşyere o değerli vaktinizi yeni heyecanlar peşinden koşarak harcayabilirsiniz. yazık olmasın zamanınıza. hoş vakitler...
üslüptan kimin laf kavgası yaptığı gayet ortada. cevap yazmayın boşyere o değerli vaktinizi yeni heyecanlar peşinden koşarak harcayabilirsiniz. yazık olmasın zamanınıza. hoş vakitler...
Çok hoşsun hayatım.vaktimi nasıl harcadığımdan sana ne? anam mısın babam mısın kocam mısın? öptüm canım byeeeeeeeeee byeeee
Bunun medeniyetsizlikle inanın alakası yok.Siz evlisiniz o evli ve o bunlara rağmen olmadık bir tavırla yaklaşıyorsa o onun edepsizliği.Böyle insanları hayatınızda barındırmanız oldukça gereksiz.Ama yine de son karar sizin tabii.Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun inşAllah. =)
Belki de ikimizi de tanıyan birkaç yakın arkadaşıma sormalıyım bu soruyu? ne yapmaya çalışıyor? ne kadar ileri götürecek silmem mi lazım yoksa benim hüsnü kuruntum mu? Evet belki bu daha iyi bir fikir olabilir. Yorumlarınıza teşekkürler.
yetişkin bir insansınız sonuçta akıl vermek bana düşmez belki ama yazmadanda edemiycem eşiniz sizi üzücek şeyler yaşatmış olabilir evliliğinizi hala bitirmemiş olduğunuza göre eskiden aşık olduğunuz birini face inizde ekli tutmanız ve mesajlaşmanız pekte doğru değil aksi taktirde sizde eşinizi düşünsel olarakta olsa aldatmaya yönelik davranışlar içine girmiş olacaksınız eğer yaptığınızı doğru buluyorsanız bence bu evliliği daha fazla sürdürmemek en hayırlısı olacaktır giler.evli bir insan heyecan arayışına girmişse ki bu heyecandan kasıt karşı cinsten gelen anlamlı mesajlarsa zaten eşinizin size olan saygısı çoktan bitöiş sizinkide bitmek üzere
Tüm mesajları okursanız konunun sonuçlandığını göreceksiniz. teşekkürler.bunu yapmanız yanlış olur.sorduğunuz kişiler onada konuşursa başka anlamlar yükleyebilir ve daha ileri gidebilir.
bana kendisi davet gönderdi. ben eklemedim.Bu bir.İkincisi bir aşk yaşamadık.birlikte değildik.Üçüncüsü evliydi ve gerçekten de her şeyin ötesinde liseden arkadaşımdı.Ve yaklaşık 3 yıldan beri listemde.Hiçbir şekilde bu tür bir hareketini görmedim.Medeni davranıp davetini kabul ettim.Çocukken yaşadığımız masum bir takım duyguları bugüne taşıyacağını düşünmedim.Çünkü ben taşımadım. Okulda kendi sınıfımdaki herhangi bir arkadaşım gibi muamele ettim.Ama işte dediğiniz gibi insanlara güven olmuyor.Medeni oluşunuzu farklı değerlendirebiliyorlar.Burası böyle bir ülke işte. ne yapalım.Ayrıca mesajların tümünü okuduysanız son hareketinden sonra engellemiş olduğumu da göreceksiniz. sevgiler.
siz önceden aşık olduğunuzu yazmışsınızya ben oyüzden sizi eklediğinde kabul etmemeniz gerekirdi diye düşündüm neyse sonuçlandığına göre daha fazla birşey yazmanın anlamı yok en doğrusunu yapmışsınız engellemekle
Tüm mesajları okursanız konunun sonuçlandığını göreceksiniz. teşekkürler.
Heyecan aramadım canım kardeşim geçen konumda hayatım çok sıkıcı yabancı bir ünlü oyuncuya aşık oldum yazmıştım. Hayatımda heyecan kalmadı demiştim. Dua ettim yani bir nevi.Başlık da kinayeydi kinaye yani cevap aldım duama ama al sana Rivera diye alay ettim yani kendimle hai capito? Siz de bir daha emir kipinde fikir beyan etmeyin.Sonuçta herkesin kendi hayatı değil mi şekerim?yazıp gönderdikten sonra okudum.sevindim.bir daha böyle heyecanlar aramayın
siz önceden aşık olduğunuzu yazmışsınızya ben oyüzden sizi eklediğinde kabul etmemeniz gerekirdi diye düşündüm neyse sonuçlandığına göre daha fazla birşey yazmanın anlamı yok en doğrusunu yapmışsınız engellemekle
Suyun rengi 'ne teşekkürler duygularıma tercüman oldu:
"bi konu açılıyor bi çok kişi problemle ilgilenip farklı bakış açıları sunmaktansa eleştirmeyi tercih ediyor buna gerçekten anlam veremiyorum insanlar hayatını istediği gibi yaşar herkesin kendi tercihi yaşam şekli örf adetlere göre değil insan zihniyetinin algıladığı sınırladığı ölçüde şekillenir.."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?