Heyecan duasının sonu

Son düzenleme:

Dul olmayı istememek.Bunu çok iyi anlıyorum.İnsan olayların dışında olunca onu yaparım,bunu yaparım diyor ama işin içinde olunca durumlar görünenden farklı.
Ama şunu söyleyebilirim ki;eğer evliliğinizde mutlu değilseniz,kavgalar vs.yaşıyorsanız sürdürmek sağlıklı bir karar değil.Yani çocukluğunda bir evin içinde bunları yaşamış biri olarak sonrası bir birey olarak güzel olmuyor.İnsanın hafızasında unutamadığı bir dolu şey kalıyor.

Peki beklentisi olsa ne olacak?Veya bunu öğrenseniz?Yani mutlaka kafanız karışacak..Şu an hayır deseniz bile bir boşluğa düşmüşsünüz ve yaşayamadığınız bir duygu var ortada.Kafanızın bununla meşgul olması gerçekten iyi değil.Hiç bir şey yaşamazsınız ama bu düşünceler bile öyle kötü ki.Yani çocuğunuzu düşünün.Baba bir hata yapmış zaten.Anne de eski şeylerin derdine düşse...İlk önerim hala geçerli.Durumu olduğu gibi bırakmak.Yıllar önce nasıl yaptıysanız şimdi daha güçlü bir duruşla.​

Evet bitirmeliyim evliliğimi haklısınız tabii ki. içi beni dışı seni hesabı affetmek istedim. Çocuk için kaldım yani..ben de sürekli teşekkür ederek olayın üzerine gitmeyerek bunu yaptığımı sanıyordum. Anlamıyorum.Sadece öküzlük edip bir arkadaşıma kaba davranmamak adına buraya yazıp sizlere sordum. Konu saçma mı değil mi bilmiyorum. 10 yıl önceki bir şeyi korcalayan da ben değilim.Adam kendisi başlattı olayı.Şimdi de tuhaf şeylerle itham ediliyorum.Afalladım yani. medeniyetsiz davranıp direkt silmediğim için bunları çekiyorum galiba.Yurt dışında uzun süre yaşadım sanırım bu ülkenin adetlerine yabancı kaldım.

Son düzenleme:

Bunun medeniyetsizlikle inanın alakası yok.Siz evlisiniz o evli ve o bunlara rağmen olmadık bir tavırla yaklaşıyorsa o onun edepsizliği.Böyle insanları hayatınızda barındırmanız oldukça gereksiz.Ama yine de son karar sizin tabii.Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun inşAllah. =)​

En son Madonna'dan Frozen linki göndermiş ben de bunu kanıt kabul edip engelledim. kendi kendime gelin güvey mi oluyorum diye merak etmiştim.Taciz edileceğim aklıma gelmezdi.Fikirleriyle yardımcı olan herkese teşekkürler.

Şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum.bazen geçmişten de olsa sizin için bir zamanlar değerli olmuş ve hep öyle kalmasını istediğiniz bir insanın sizi bu derece incitmesi gerçekten korkunç bir şey. Zaten ben de konuyu bunun benim kafamda mı yoksa gerçek mi olduğunu anlayabilmek için sizlere danıştım. Çünkü arkadaşlarımın çoğu zaten onun da tanıdığı kişiler ve onlar ön yargılı yaklaşıp böyle bir şeyi kendisine yakıştırmayabilirlerdi.Evliliğim ya da diğer konular kimse için konuşma-alay mevzusu olamaz.Bu ortamda seviyeli sohbet ve fikir bulduğum için bulunuyorum. Burada açılan hiçbir konunun diğerinden daha fazla ya da daha az önemli olduğunu düşünmüyorum.Umarım hep böyle devam eder. Herkese teşekkürler. Bu konu kapanmıştır.

yetişkin bir insansınız sonuçta akıl vermek bana düşmez belki ama yazmadanda edemiycem
eşiniz sizi üzücek şeyler yaşatmış olabilir evliliğinizi hala bitirmemiş olduğunuza göre eskiden aşık olduğunuz birini face inizde ekli tutmanız ve mesajlaşmanız pekte doğru değil
aksi taktirde sizde eşinizi düşünsel olarakta olsa aldatmaya yönelik davranışlar içine girmiş olacaksınız
evli bir insan heyecan arayışına girmişse ki bu heyecandan kasıt karşı cinsten gelen anlamlı mesajlarsa zaten eşinizin ve sizin birbirinize saygınız çoktan bitmiş
eğer yaptığınızı doğru buluyorsanız bence bu evliliği daha fazla sürdürmemek en hayırlısı olacaktır

Son düzenleme:

bunu yapmanız yanlış olur.sorduğunuz kişiler onada konuşursa başka anlamlar yükleyebilir ve daha ileri gidebilir.

bana kendisi davet gönderdi. ben eklemedim.Bu bir.İkincisi bir aşk yaşamadık.birlikte değildik.Üçüncüsü evliydi ve gerçekten de her şeyin ötesinde liseden arkadaşımdı.Ve yaklaşık 3 yıldan beri listemde.Hiçbir şekilde bu tür bir hareketini görmedim.Medeni davranıp davetini kabul ettim.Çocukken yaşadığımız masum bir takım duyguları bugüne taşıyacağını düşünmedim.Çünkü ben taşımadım. Okulda kendi sınıfımdaki herhangi bir arkadaşım gibi muamele ettim.Ama işte dediğiniz gibi insanlara güven olmuyor.Medeni oluşunuzu farklı değerlendirebiliyorlar.Burası böyle bir ülke işte. ne yapalım.Ayrıca mesajların tümünü okuduysanız son hareketinden sonra engellemiş olduğumu da göreceksiniz. sevgiler.

bunu yapmanız yanlış olur.sorduğunuz kişiler onada konuşursa başka anlamlar yükleyebilir ve daha ileri gidebilir.
Tüm mesajları okursanız konunun sonuçlandığını göreceksiniz. teşekkürler.

siz önceden aşık olduğunuzu yazmışsınızya ben oyüzden sizi eklediğinde kabul etmemeniz gerekirdi diye düşündüm neyse sonuçlandığına göre daha fazla birşey yazmanın anlamı yok en doğrusunu yapmışsınız engellemekle

dediğim gibi çocuktuk. 17-18 yaşındaydık. Bu zamana kadar taşınacak bir şey yoktu aramızda. Üstelik de evlenmişti.Ben de evliydim.Arada doğum günümüzü kutlayıp merhaba dememiz için sebep yoktu.Çünkü her şeyin ötesinde tüm lise ortaokul boyunca aynı sınıftaydık. Bırakın duyguları ki hiç söylenmediler,arkadaştık.ama insanları tanıyamıyorsunuz işte.

Tüm mesajları okursanız konunun sonuçlandığını göreceksiniz. teşekkürler.

yazıp gönderdikten sonra okudum.sevindim.bir daha böyle heyecanlar aramayın

yazıp gönderdikten sonra okudum.sevindim.bir daha böyle heyecanlar aramayın
Heyecan aramadım canım kardeşim geçen konumda hayatım çok sıkıcı yabancı bir ünlü oyuncuya aşık oldum yazmıştım. Hayatımda heyecan kalmadı demiştim. Dua ettim yani bir nevi.Başlık da kinayeydi kinaye yani cevap aldım duama ama al sana Rivera diye alay ettim yani kendimle hai capito? Siz de bir daha emir kipinde fikir beyan etmeyin.Sonuçta herkesin kendi hayatı değil mi şekerim?

Son düzenleme:
ne kadar merakliyiz birbirimizi anlamadan elestirmeye...

empati empati empati empati

İnsanın bir zaman aşık olduğu biriyle merhabalaşmayıp konuşmayıp öküzlük damarıyla hareket mi etmesi lazım yani.İlla ki bir ahlaksızlık mı olmalı yani merhaba nasılsın diyebilmek için? Ben de bunu anlamıyorum kardeşim.Adam evlenmiş barklanmış hatta bekar olsa ne olur yani öcü falan deyip kaçmak mı lazım ne garip bir anlayıştır ki bu? Erkekler de medeniyetsiz.ben face de bir daveti kabul ettim diye sarkmayı kendime yedireceğim anlamına mı geliyor?iyice batmış bizim toplumumuz.yazıklar olsun!

Son düzenleme:
Suyun rengi 'ne teşekkürler duygularıma tercüman oldu:
"bi konu açılıyor bi çok kişi problemle ilgilenip farklı bakış açıları sunmaktansa eleştirmeyi tercih ediyor buna gerçekten anlam veremiyorum insanlar hayatını istediği gibi yaşar herkesin kendi tercihi yaşam şekli örf adetlere göre değil insan zihniyetinin algıladığı sınırladığı ölçüde şekillenir.."

sizin açtığınız son iki konu okunduğunda sanki siz yeni heyecanlar arayan biriymişsiniz gibi algılanıyor iki gün önce ünlü birine aşık olduğunuzu yazmışsınız bu günde bu konu ondan eleştiri almış olabilirsiniz birde açtığınız diğer konulara bakacak olursak eşinizin sizi aldatması sizin kendinizi boşlukta hissetmeniz ve bunun üzerine bu konu açılınca bitmesi gereken bir evlilik olduğu düşüncesi de çıkıyor ortaya çünkü açılan konulardaki sorunlarınıza bakacak olursak sizin şu açtığınız son iki konu yerine daha çok çocuğunuzla alakadar olup heyecan arayışında olmamanız gerekiyor

aldatan bir koca heyecan arayan bir anne çocuğunuzun gerçekten ilgiye ihtiyacı vardır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…