- 10 Aralık 2019
- 226
- 264
- 23
- Konu Sahibi BabIEsrarr
-
Size garip geliyorsa yorum yapmazsınız olur biter.Bizde etrafımızdaki insanlarla paylasadigimiz için burda paylaşıyoruz bı nevi kimliğimiz belli değil.Cok mantikliymis siz böyle yapıyorsunuz demekkiCinsellikle ilgili fikir alışverişi bana çok garip geliyor yaa tabi bunlar fake değilse özel hayatınızı bu kadar nasıl açabiliyorsunuz neyse en iyisi adamı kelepçeyle yatağa bağla bide kırbaç önemli unutma
Aslında sorun libido düşüklüğü de olmayabilir çünkü ilişkiye başlayınca herşey olması gerektiği gibi oluyor.Cok mu yorgun yoksa artık benmi dikkatini çekmiyorum bilmiyorumLıbıdosu dusuk adama naparsanız yapın olmaz.
Olmazsa Bı de gururunuz incinmesın.
Sevısmek isteyen adam pazen pijama varkende sevısır, sen dumduz yatarken de.
Yorgunsa yorgunluğunu atar iste daha guzel.Aslında sorun libido düşüklüğü de olmayabilir çünkü ilişkiye başlayınca herşey olması gerektiği gibi oluyor.Cok mu yorgun yoksa artık benmi dikkatini çekmiyorum bilmiyorum
Aslında en son kan tahlilinde hormonları ve kan değeri düşük çıkmıştı.Ama üzerinden bayan zaman geçti tekrar yaptırmasını söylerim teşekkür ederimGececi olduğu, gündüzleri de uyuduğu için doğal olarak temiz hava, vitamin d vesaire alamıyordur. Kan tahlili yaptırsın eşiniz. Üşengeçlik ordan geliyordur. Tamamen istemese sonunu da getiremez :)
Evet böyle yapıyorum eşim de doyamıyor her gece her gece günde 2 kez geliyor bazen öğk geldi artık yani. sana da nasip olsun libidosuz zordur ahaha ha..... fakesin bence burda milletten heyecan ayağına fantezi arıyorsunSize garip geliyorsa yorum yapmazsınız olur biter.Bizde etrafımızdaki insanlarla paylasadigimiz için burda paylaşıyoruz bı nevi kimliğimiz belli değil.Cok mantikliymis siz böyle yapıyorsunuz demekki
Söylemedim.Kirilir diye belki daha çok isteksizlik olur diye.Hep böyleydi diyemem ama dönem dönem değişiklik oluyordu bazen çok istekli bazen isteksiz.Hamileligimde toplam 3 4 kere falan olmuştur mesela.Ama lohusaligimin bitmesini deli gibi bekledi ve sonrasında sürekli istedi.Sonra tekrar isteksizlik..Böyle sürüyor 5 senedirÜşengeçlikten değildir o farklı birşey vardır ama ne vardır onu ben bilemem siz tanıyorsunuz eşinizi...
Hep mi böyleydi. Sonradan mı oldu. Bir olay sonrasında mı oldu. Herşeyi ölçüp biçmeniz lazım kafanızda. Sonrada eşinizle konuşmanız. Eşinize hiç bu konudan rahatsız olduğunuzu bildirdiniz mi mesela?
Hayat böyle dalgaya geçmez hanımefendi.Bu saatte kendinize satasacak başka insan bulun lütfen.Umarim sizin başınıza gelmezEvet böyle yapıyorum eşim de doyamıyor her gece her gece günde 2 kez geliyor bazen öğk geldi artık yani. sana da nasip olsun libidosuz zordur ahaha ha..... fakesin bence burda milletten heyecan ayağına fantezi arıyorsun
Mevzu seksse kırılmak olmaz ya.Söylemedim.Kirilir diye belki daha çok isteksizlik olur diye.Hep böyleydi diyemem ama dönem dönem değişiklik oluyordu bazen çok istekli bazen isteksiz.Hamileligimde toplam 3 4 kere falan olmuştur mesela.Ama lohusaligimin bitmesini deli gibi bekledi ve sonrasında sürekli istedi.Sonra tekrar isteksizlik..Böyle sürüyor 5 senedir
Söylemedim.Kirilir diye belki daha çok isteksizlik olur diye.Hep böyleydi diyemem ama dönem dönem değişiklik oluyordu bazen çok istekli bazen isteksiz.Hamileligimde toplam 3 4 kere falan olmuştur mesela.Ama lohusaligimin bitmesini deli gibi bekledi ve sonrasında sürekli istedi.Sonra tekrar isteksizlik..Böyle sürüyor 5 senedir
En sonunda onuda deneyecegim.Yorumlariniz sürekli dikkatimi cekiyor.tesekkur ederim yorumunuz ve desteğiniz içinMevzu seksse kırılmak olmaz ya.
Bence acik olun
Gerekirse kirli konusun belki bu bile adamı heyecanlandırır.
Bende şöyle düşündüm.O istemedikçe hiç sesimi çıkarmayım kendisi bakalım ne zaman gelicek.En son 10 gün önce oldu sonra yatılı misafir geldi sonra regl oldum ve hala bitmedi yarın bitecek.10 gündür tık yok yani adamda bakalım nereye kadar surecekNeden kırasınız ki ? Eşiniz o sizin ? Gidipte beni artık beğenmiyorsun sevmiyorsun dokunmuyorsun diyip adamı suçlarsanız kırılır. Ama aramızda bir problem mi var? Uzun süredir cinselliğimizde bir soğukluk hissediyorum bana mı öyle geliyor? En güzel yaşlarımızı heba etmeyelim şeklinde yapıcı sorular ve konuşmalarla olay çözülür bence
Deneyin o sızın Kocanız. Utanmayın.En sonunda onuda deneyecegim.Yorumlariniz sürekli dikkatimi cekiyor.tesekkur ederim yorumunuz ve desteğiniz için
Bende şöyle düşündüm.O istemedikçe hiç sesimi çıkarmayım kendisi bakalım ne zaman gelicek.En son 10 gün önce oldu sonra yatılı misafir geldi sonra regl oldum ve hala bitmedi yarın bitecek.10 gündür tık yok yani adamda bakalım nereye kadar surecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?