Heyecan katmak

Erkekler efor sarfettiği için yorgunken pek istemiyorlar ve yorgunken sertleşme sorunuda olabiliyor.
erkekler ıcın sunu da dıyorlar hatta burda da okumustum bır dal maydonoz kaldırmaya gucu olanın herseyı kaldırma gucu olur :D

dıkkat:+18 ıcerır

erkekler ıcın sunu da dıyorlar hatta burda da okumustum bır dal maydonoz kaldırmaya gucu olanın herseyı kaldırma gucu olur :KK70:

dıkkat:+18 ıcerır
Gece gece güldürdün beni 😂😂😂😂
Ya bende yorgunken istemediklerini sorun olduğunu filan duydum konu sahibi de eşim yoğun çalışıyor diyince aklıma geldi yazdım 😂

Gece gece güldürdün beni 😂😂😂😂
Ya bende yorgunken istemediklerini sorun olduğunu filan duydum konu sahibi de eşim yoğun çalışıyor diyince aklıma geldi yazdım 😂
:)
ya o kadar agır ıste calısan var kum tasıyan maden de calısan var hatta ısteyen yoruldugunda eve gelene kadar bıraz enerjı alır eve gelınce suprız yapmak ıcın :D
libido meselesı tamamen

:)
ya o kadar agır ıste calısan var kum tasıyan maden de calısan var hatta ısteyen yoruldugunda eve gelene kadar bıraz enerjı alır eve gelınce suprız yapmak ıcın :KK70:
libido meselesı tamamen
Oda doğru tabi.
Tüp bebek merkezinde bir kadın vardı. Aşılama transferi sonrasında akşam tekrar ilişkiye girin demişler. Bana geldi dediki benim eşim günde sadece bir kere boşalabiliyor. Ben şok tabii.
Böyle durumlar bi kaç kişide daha duyunca genel kanı böyle düşündüm ama doğru inşaatta çalışan yada yük taşıyanın cinsel hayatı kalmazdı 😂

Oda doğru tabi.
Tüp bebek merkezinde bir kadın vardı. Aşılama transferi sonrasında akşam tekrar ilişkiye girin demişler. Bana geldi dediki benim eşim günde sadece bir kere boşalabiliyor. Ben şok tabii.
Böyle durumlar bi kaç kişide daha duyunca genel kanı böyle düşündüm ama doğru inşaatta çalışan yada yük taşıyanın cinsel hayatı kalmazdı 😂
aynen
cıftlerın uyumlu olması cok onemlı ya bı taraf cok heyecanlı aktıf dıgerı içi gecmıs un cuvalı gıbı zor olur hayat :)
ulkemızde erkeklerın genel sıkıntısı bunu sorun olarak gormeyıp doktora gıtmemesi bırde erkeklıgıne zeval gelecekmıs tum habercıler kapıda beklıyormusta tum memlekete ılan edecekmıs gıbı korkmaları

aynen
cıftlerın uyumlu olması cok onemlı ya bı taraf cok heyecanlı aktıf dıgerı içi gecmıs un cuvalı gıbı zor olur hayat :)
ulkemızde erkeklerın genel sıkıntısı bunu sorun olarak gormeyıp doktora gıtmemesi bırde erkeklıgıne zeval gelecekmıs tum habercıler kapıda beklıyormusta tum memlekete ılan edecekmıs gıbı korkmaları
Geçende böyle bir durum oldu. Eşimle aramızda 9 yaş var. Mız mız yaptı hafiften. Ben 24 yaşımdayım en libidolu yaşlarım eğer mutlu edemeyeceksen meşgul etme libidonu harcamışsın beni engelleme genç kadınla evlenirken böyle olacağını bilmen lazımdı dedim. Bir baktım bi gençleşmeler filan 😂😂
Bencede ten uyumu önemli. Libido önemli. Uyuşmayınca zor oluyor git gide libidoyu sıfıra düşürüyor. erkekler o işte en iyi olduklarını düşündükleri için de dr filan kabul etmiyorlar. Hatta üstüne kadını suçlu bulan model bile var.

Eşim 32 yaşında ben 26.Sanirim eşimin libidosu düşük.Yada felaket üşengeç,kendisi de söylüyor zaten başlayana kadar çok üşeniyorum başlayınca çok iyi diye.Yatakta uyumumuzda guzel.Birbirimize sevgimize saygimizda hiçbir sıkıntı yok.Ama hep ilk adımı atan ben oluyorum çok nadir onun istediği.Ve haftada sadece 1 gün evde diğer günler o gece çalışıyor ben işten çıktım gündüz evdeyim ama uyuyor işe gitmeden 1 saat önce kalkıp hazırlanıp çıkıyor.Erken uyandırdığımda keyifsiz ve huzursuz oluyor iside epey yorucu.Bu durum son zamanlarda çok canımı sıkmaya başladı aslında evlendigimiz ilk aylar dışında öyle çok düşkün bı adam olmadı.böyle olsun istemiyorum sevgiliyken nisanliyken 1 saniye rahat durmazdi.Ben heyecan katmak istiyorum nasıl yapabilirim önerileriniz nelerdir mesela bu izin gününde çok değişik birşey yapıp heyecanlandırmak isteğini arttırmak istiyorum ki bidaha kendisi gelsin.2 buçuk yaşında bir oğlumuz var bu arada.Onerileri bekliyorum
haftada 1 gün tatil yapıp diğer günler gece ve de yoğun çalışıyor anlaşılan,
hafta içi 12 saat mi çalışıyor,
gündüz uyuduğu için uykusunu tam anlamıyla alamıyordur,
eşim de yeni evliyken sürekli gece çalışıyordu ve 1 gün izni vardı, yeni evli olduğumuz için o 1 gün çok istekli oluyordu, şimdi de 4 haftada 1 hafta gece çalışıyor ,7 gün gece çalışıp 1 gün izin yapıyor,
o 1 günde sabah geceden çıktığı için yorgun ve uykusuz oluyor,
sabah gelince bir kaç saat uyuyor ama yeterli olmuyor,
yorgun olduğu için de isteksiz oluyor,
muhtemelen sizin de öyledir, çalışma şartlarından dolayı isteksizdir,
izin günlerinde hoşlandığı şekilde giyinin süslenin,

Bence kendisine sorun. Bizler bilemeyiz onu ne heyecanlandırır.

Back
X