Heyecan..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar benim derdim sınav heyecanı.Geçen sene bu zamanlarda katiplik için klavye sınavına girmiştim.Ellerim o kadar titremişti ki hiç bir şey yazamamıştım. O zamanlar daha 2 aylık bir çalışmayla girmiştim yani F klavye on parmak öğrenmiştim kendi başıma.Üstünden bir sene geçti ben şuan 3 dakikada 150 kelime yi gördüm.Baraj 3 dakikada 90 kelime. Tabii ne kadar fazla yazarsan o kadar iyi. Neyse gel gelelim 30 Ocak ta Ankara'da sınava gireceğim. 1 sene çok fazla emek verdim. Bir işe girmeye çok ihtiyacım var ailevi sorunlarım var yani bana bir mükafat gibi olacak. Klavye de geçmekle bitmiyor sözlü sınavı da var bunun fakat benim şuan ki hedefim emek verdiğim tarafı geçmek. Ben bu heyecanımı dizginleyemezsem yine hüsrana uğrayacağım. Bu heyecanımı dizginlemek için ne yapmalıyım. Psikoloğa gidemem şu aralar böyle bir imkanım yok.Evde kendim dinlendirici müzik falan dinliyorum ama fayda eder mi bilmiyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?

Dua okuyun ve soyle dusunun bir psikoloktan dinledim heyecan belli bir noktaya kadar normaldir bunu kendini kendinize kabullenin yani tabiki heyecanlanacagim sorun yok gibi ....birde sanki o ani yasiyor gibi sinavda gibi dusunun bol bil.pratik yapin zaman tutun kendineze ve ayni sekilde kendinizi sinav yapin bir iki derken alisirsiniz ben boyle yapardim dualarimdasiniz

150 kelime gerçekten iyi. Şuan ben de gidiyorum F klavye kursuna, sizin önünüzde sınav var illa ki heyecan olur.
Sınav zamanında farzedin ki yanınızda kimse yok, evdeymiş gibi... Başka da ne denir bilemiyorum, başarılar.

Çok teşekkürler.. Evde süre tutarak çok yapıyorum sesli ortamlarda çalışıyorum. Baya bir pratik yaptım. Düello yapıyorum mesela. Bol bol da dua ediyorum inşallah olur çok sağolun..

Moralimi bozdun.1 cümleyi yazmak için 1 dakika harcarken 3 dakika da 150 kelime yazmanı hiiiiç te kıskanmadım
1 sene sabah akşam demedim yazdım da yazdım sonuç bu :) Tabii bu benim işe girmem için faydalı olacağından yoksa yazsam nolur yazmasam nolur :)

hommm herşey güzel olcak
hommm bu sınavı ben alacak
homm bu sefer ben kazanacak

sakin oll..heyecanın seni yenmesine üsade etme..gerçi bende karakter olarak çok heyecanlı bir insanımdır..iyidir dozunda olan heyecan...başaracaksın inan buna...

Hommm inşallah :)) Yenmemesi için bu sefer kendimi modladım inşallah sınav esnasında yine kayışı koparmam :)

Tepende biri dikilsin o bakarken yaz, bir başka birisi hem kronometre tutsun, hem her 10 sn de bir sesli geri saysın öyle yaz
Bunları yaptım çok sağolun aslında evdeyken falan pek sıkıntı yok inşallah heycanın beni yenmesine izin verecek kıvamdan kurtulmuşumdur.

Yani ne tavsiye verilir pek bilmiyorum
Doktora gidip sorabilirsin sakinleştirici konusunu
Mesela bir şurup var, anksiyeteyi engelliyor, benzer birşey tavsiye edebilir belki

İnşallah sınavın güzel geçer, emeğinin karşılığını alırsın

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)

O an gelince amaan nasolsa yine yapamicam de, olmayacak nasolsa de..basinda böyle basla, uzgun, moralsiz umutsuz..böyle baslarsan panik gider, devami gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…