- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Çok teşekkürler.. Evde süre tutarak çok yapıyorum sesli ortamlarda çalışıyorum. Baya bir pratik yaptım. Düello yapıyorum mesela. Bol bol da dua ediyorum inşallah olur çok sağolun..Dua okuyun ve soyle dusunun bir psikoloktan dinledim heyecan belli bir noktaya kadar normaldir bunu kendini kendinize kabullenin yani tabiki heyecanlanacagim sorun yok gibi ....birde sanki o ani yasiyor gibi sinavda gibi dusunun bol bil.pratik yapin zaman tutun kendineze ve ayni sekilde kendinizi sinav yapin bir iki derken alisirsiniz ben boyle yapardim dualarimdasiniz
1 sene sabah akşam demedim yazdım da yazdım sonuç bu :) Tabii bu benim işe girmem için faydalı olacağından yoksa yazsam nolur yazmasam nolur :)Moralimi bozdun.1 cümleyi yazmak için 1 dakika harcarken 3 dakika da 150 kelime yazmanı hiiiiç te kıskanmadım
Hommm inşallah :)) Yenmemesi için bu sefer kendimi modladım inşallah sınav esnasında yine kayışı koparmam :)hommm herşey güzel olcak
hommm bu sınavı ben alacak
homm bu sefer ben kazanacak
sakin oll..heyecanın seni yenmesine üsade etme..gerçi bende karakter olarak çok heyecanlı bir insanımdır..iyidir dozunda olan heyecan...başaracaksın inan buna...
Bunları yaptım çok sağolun aslında evdeyken falan pek sıkıntı yok inşallah heycanın beni yenmesine izin verecek kıvamdan kurtulmuşumdur.Tepende biri dikilsin o bakarken yaz, bir başka birisi hem kronometre tutsun, hem her 10 sn de bir sesli geri saysın öyle yaz
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)Yani ne tavsiye verilir pek bilmiyorum
Doktora gidip sorabilirsin sakinleştirici konusunu
Mesela bir şurup var, anksiyeteyi engelliyor, benzer birşey tavsiye edebilir belki
İnşallah sınavın güzel geçer, emeğinin karşılığını alırsın
Çook sağ olun inşallah başarılı olurum :)Başarılar dileriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?