Heyecandan ve Korkudan Gebereceğim..

lovepinkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
215
0
0
İstanbul
sohbet yerine yazıcaktm ama arada kaynar diye yazmadım.
yarın 39+5im ve sabah 10 da dr.da olucaz.
yarın doğumu da başlatabilir,sezeryana da alabilir.
en geç önümüzde ki pazartesi kollarınızda olucak bebeğiniz demişti dr.bu pazartesi.
zaman su gibi..ne çabuk geçti (
çok korkuyorum kızlar..normalden de,sezeryandan da.
sonrasından da...her daim sorumlu olacağım minik bir insan.
kimler anne oluyor,ben mi yapamıycam diyerek avutuyorum kendimi.
ama çok da korkuyorum.

kzım kıpır kıpır,sancım yok,suyum falan da gelmedi.
suni sancıyı başlatır,suyumu patlatır falan,o çatı muayeneleri,doğum anı..
hepsi gözümün önüne geldikçe ödüm kopuyor.
halbuki pek doğum korkusu yaşamamıştım bunca zaman.
demek son günler iş ciddiye binince korkuyor insan.

yatışım olmaz da eve gelirsem hemen paylaşıcam durumumu kzlar.
sağlıcakla kalın (
ve bol bol dua edin bana.

Hayırlı olsun şimdiden,doğuma gittiğinde öncelikle sakin olmaya çalış.Kasılma geldikçe nefes al ver.Nefes alırken gül koklar gibi verirken çorba üfler gibi olacak.Kasılma artarsa daha hızlı nefes al.Ama hep burundan al ağızdan ver.Yürüyüş yap doğumhanede,bir de doğum anında kasılma geldiğinde bütün gücünle ıkın,kasılma geçince nefes al.Bir yakınım ebe,ondan öğrenmiştim bunları,inşallah işine yarar.

canım allah bır avazda kurtarsın ınsallah senı mutlaka cok heyecanlısındır sonucta bı mucıze bence dogum ama kendını bıraz sakınlestırmeye calıs hersey guzel olacak ve sonunda kızını da alıp eve donuceksın anne olmaya hazırla kendını sımdıden cok tebrık edıyorum mınık kızın ve aılenle cok mutlu olun ınsalahhhh dualarımız tum hamişlerle ....

herkesler nasıl doğuruyor,ben mi doğuramıcam diye düşünebilirsin:)
daha doğrusu yaşadığımız sıkıntılı korkulu stresli süreçlerle baş edebilmenin en önemli noktası,o ana değil sonrasına odaklanmak bence..bebeğini kucağına aldığında herşeyin geçmiş olacağını ve onun kokusuyla bütün acı ve korkularını unutacağını,ve hatta o acılara değmiş olacağını düşün..çekeceğin sıkıntı en kötü ihtimalle 24 saat..bir gün boyunca doğum sancısı çekip çok sıkıntılı doğum yapanların bile sonrasında o günden bahsederken çok çektim keşke doğurmasaydım dediğini duymadım..
inşallah sağlıcakla ve kolayca kucağına alırsın bebeğini..

Başlık Bana O Kadar Uygun ki.. :18::18::18::18::18::18:

Diyecek Bir Şeyimde Yok..
Elimiz Mahkum Çıkacak Bir Şekilde..
Allah Yar ve Yardımcın Olsun KK'daşım..

Son düzenleme:
kzlar çok sağolun,yorumlarınız moral oluyor bana.desteğiniz cesaret veriyor vallaha.
evt bi doğuran ben miyim,bizler miyiz..
zordur tabi,candan can ayrılıyor...
ama insan yinede o hastane ortamına girince bi tuhaf oluyor.
evet şimdi ne olucak,ne yapıcaklar bana falan.hep meraklı böcek gibi gözlerle bakıyoruz sağa sola.
bu çocuk öyle ya da böyle çıkıcak içimden.
ama hala en çok korkutan çatı kontrolleri.
keşke hiç müdahale edilmese de ben ıkınıp çıkarsam bındığımı =))
ama prosedür..

hastane çantalarım hazır,ama yarn götürmycem.
zaten evimize yakın sayılır hastane.
yatış olucaksa eşim gelir alır.
bu gece evi falan toplıyayım.
vajina bölgem de az biraz tüy çkmış ama hiç banyoya giresim yok,daha dün yaptm =(((
heralde bişi olmaz oncacıktan,amaaan belki de girerim yine.

henuz kirki cikmamis normal dogum yapmis taze anne olarak sunlari soyleyebilirimki...

sakin olmaya calis, oluruna birak biraz...acilma kontrollerinde kasma kendini..ne kadar kasarsan kendini o kadar canin yanar cunku..
sancilarin geldiginde duzgun nefes alip vermeye calis, bu sancilarini daha iyi atlatmana yardimci olacaktir...mumkun mertebe doktorunun dedigi seyleri takip etmeye calis...ikinmaya basladiginda olur gucunle ikinmaya calis..ikinmayi yukari tarafla degilde karninla yapmaya calis...Rabbim insaAllah kolay dogumlar nasib eylesin...bir avazda kurtulursun insaAllah.

buarada bana kalirsa hastane cantani gotur hastaneye, ne olur ne olmaz..

ben hastane cantama giymek icin rahat birseyler koymustum ama olaylar o kadar hizli gelistiki giyemeden hemen dogum yatagina aldilar beni.

bolca dua et canim...Allahim zor veya kolay illaki cikcak bu bebis icinden.

Son düzenleme:

cnm hayırlı olsun bebişin.umarım sağlıkla çıkar kırkınız.
inan varya herşey beyinde bitiyor.
vajinismustum yeni evlendiğim de ve yeni atlattm bir kaç ay oluyor.
afedersn eşimle beraber olmayı çok istiyordum,isteğim de oluyordu ama ne zaman bana değse kasılıp kalıyordum.
neyse atlattım derken,doğum sonrası tekrar edicek diye de korkmuyor değilim =((

çatı muayenesinde de öyle..
yatıyorum,derin bi nefes alıp başka yere bakıyorum.
ama ne zaman dr.un elleri değiyor,o zaman kaskatı kesilip bağırıyorum =((((((((((
kendimi şartlıyorum,2 parmakcık..canın yanmıycak.eşini nasıl kabul ediyorsun,bu daha az can acıtır diyorum.
ama yok!! her seferinde ağlıyorum.

Son düzenleme:

evet canim hersey beyinde bitiyor. ben rahim filmi cektirmistim zamaninda ve aglamaktan bi hal olmustum..onceden cok acittigini filan okumustum bir cok yerde..belkide on yargiyla gittim bilemiyorum..canim cok acimisti gercekten..dogumdada aglamaktan gebercemi dusunuyordum..cunku canim cok tatlidir ve aciya gelemem :18:

ama doguma adapta olayim derken ve ikinmakti nefes almakti derken aglamak gelmedi bile aklima. birde soyle dusun..aglamaya harcayacagin enerjiyi dogumda kullanirsin. bu yuzden aglama ve onyargili olma...kuzunu kollarina alacagin zamani dusun...inan o guzel an dunyaya bedel, ancak yasayinca anliyorsun

dogumdan sonra o dedigin korku herkeste oluyordur herhalde. ben dedigim gibi rahim filminden sonra bile bi daha iliskiye giremem saniyordum kaldiki gebeligim boyunca biz yatak odamizi rafa kaldirmistik dusun yani...10 ay oluyor esimle arkadasca yatali illaki bi korku var bendede..ama zamanla olacaktir acelem yok benim. once fiziksel olarak iyilesmem gerekiyor sonrasi Allah Kerim

sen simdiden onlari dusunme derim sana, hersey cok guzel olacak ve burda bir kac gun sonra gelip dogumu bile anlatacaksin bizlere

rahim filmi nasıl bişi hiç bilmiyorum ://
ama bnce alt tarafımızla ilgili herşey çok korkunç (
smeer falan olsun ne bileym.
herşey yoluna girer cnm,hem özlemişsinizdir de biribirinizi,ilişkiniz tazelenir hem bişileri yeniden yaşaynca ,)
biz pek rahat durmadık vallaha gebelk boyu.
en son nişana benzer bişiyle karşılaşnca korktuk beraber olmaya.
sanırım 1 hafta,10 gün falan olmuştur.
evt bugünlerin kıymetini bilmek gerekiyor ama insan düşünmeden yapamıyor işte =((
12 saat sonra dr.dayım..

lovepink icimde suan bebisin kollarinda ve cok mutlusun gibi bir his var cnm:)inslh hersey istedigin gibi olmustur,guzel hbrlerini bekliyoruz

korktum ben de bir şey oldu diye...
doğuma girecekmişsiniz, Allah sıkıntı vermesin sağsalim elinize alınız bebeğinizi. her ikinizin de sıhhati yerinde olsun inşallah.

işallah doğurmuş ve bebeğini kucağına almışsındır.her ikinizde işallah sağlıklısınızdır.doğum yapmak zor ama bebeğini kucağına aldığın zaman her şeye değer diyorsun.hele bide sana gülücükler atmaya başladığında dünya sanki sadece ikinizin etrafında dönüyormuş gibi oluyor.rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin

valla bende öyle düşünüyorum ve merakla haberlerini bekliyorum:)

Evt canım doğru bildiniz doğum yaptı Lovepinkk :)) Bebişi de çook tatlıı maşallah aynı annesii face'ten görüşüyoruzda haber vereyim dedim sizede..Darısı bizim başımıza :)

Evt canım doğru bildiniz doğum yaptı Lovepinkk :)) Bebişi de çook tatlıı maşallah aynı annesii face'ten görüşüyoruzda haber vereyim dedim sizede..Darısı bizim başımıza :)

ayyy gerçekten miii:) çok sevindim valla darısı başımıza inş:) peki normal mi oldu sezeryan mı cnm merak ediyorm

ayyy gerçekten miii:) çok sevindim valla darısı başımıza inş:) peki normal mi oldu sezeryan mı cnm merak ediyorm

Valla canım bnde merak ediyorum çook :) ama sadece rsm koymuşlar onu gördümde kendiyle görüşemedim, o yuzden sezeryanmı die düşünüyorum hani hemen kndini toplayamıyolar filan die ama haber alırsam sölerim, zaten ii olunca kndide girer mutlaka :)

tamam canım aman iyi olsunlarda ikiside önemli olan o zaten:) seninde günün az kalmış normal mi olcak inş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…