henuz kirki cikmamis normal dogum yapmis taze anne olarak sunlari soyleyebilirimki...
sakin olmaya calis, oluruna birak biraz...acilma kontrollerinde kasma kendini..ne kadar kasarsan kendini o kadar canin yanar cunku..
sancilarin geldiginde duzgun nefes alip vermeye calis, bu sancilarini daha iyi atlatmana yardimci olacaktir...mumkun mertebe doktorunun dedigi seyleri takip etmeye calis...ikinmaya basladiginda olur gucunle ikinmaya calis..ikinmayi yukari tarafla degilde karninla yapmaya calis...Rabbim insaAllah kolay dogumlar nasib eylesin...bir avazda kurtulursun insaAllah.
cnm hayırlı olsun bebişin.umarım sağlıkla çıkar kırkınız.
inan varya herşey beyinde bitiyor.
vajinismustum yeni evlendiğim de ve yeni atlattm bir kaç ay oluyor.
afedersn eşimle beraber olmayı çok istiyordum,isteğim de oluyordu ama ne zaman bana değse kasılıp kalıyordum.
neyse atlattım derken,doğum sonrası tekrar edicek diye de korkmuyor değilim =((
çatı muayenesinde de öyle..
yatıyorum,derin bi nefes alıp başka yere bakıyorum.
ama ne zaman dr.un elleri değiyor,o zaman kaskatı kesilip bağırıyorum =((((((((((
kendimi şartlıyorum,2 parmakcık..canın yanmıycak.eşini nasıl kabul ediyorsun,bu daha az can acıtır diyorum.
ama yok!! her seferinde ağlıyorum.
evet canim hersey beyinde bitiyor. ben rahim filmi cektirmistim zamaninda ve aglamaktan bi hal olmustum..onceden cok acittigini filan okumustum bir cok yerde..belkide on yargiyla gittim bilemiyorum..canim cok acimisti gercekten..dogumdada aglamaktan gebercemi dusunuyordum..cunku canim cok tatlidir ve aciya gelemem :18:
ama doguma adapta olayim derken ve ikinmakti nefes almakti derken aglamak gelmedi bile aklima. birde soyle dusun..aglamaya harcayacagin enerjiyi dogumda kullanirsin. bu yuzden aglama ve onyargili olma...kuzunu kollarina alacagin zamani dusun...inan o guzel an dunyaya bedel, ancak yasayinca anliyorsun
dogumdan sonra o dedigin korku herkeste oluyordur herhalde. ben dedigim gibi rahim filminden sonra bile bi daha iliskiye giremem saniyordumkaldiki gebeligim boyunca biz yatak odamizi rafa kaldirmistik dusun yani...10 ay oluyor esimle arkadasca yatali illaki bi korku var bendede..ama zamanla olacaktir acelem yok benim. once fiziksel olarak iyilesmem gerekiyor sonrasi Allah Kerim
sen simdiden onlari dusunme derim sana, hersey cok guzel olacak ve burda bir kac gun sonra gelip dogumu bile anlatacaksin bizlere
lovepink icimde suan bebisin kollarinda ve cok mutlusun gibi bir his var cnm:)inslh hersey istedigin gibi olmustur,guzel hbrlerini bekliyoruz
valla bende öyle düşünüyorum ve merakla haberlerini bekliyorum:)
Evt canım doğru bildiniz doğum yaptı Lovepinkk :)) Bebişi de çook tatlıı maşallah aynı annesii face'ten görüşüyoruzda haber vereyim dedim sizede..Darısı bizim başımıza :)
ayyy gerçekten miii:) çok sevindim valla darısı başımıza inş:) peki normal mi oldu sezeryan mı cnm merak ediyorm
Valla canım bnde merak ediyorum çook :) ama sadece rsm koymuşlar onu gördümde kendiyle görüşemedim, o yuzden sezeryanmı die düşünüyorum hani hemen kndini toplayamıyolar filan die ama haber alırsam sölerim, zaten ii olunca kndide girer mutlaka :)
tamam canım aman iyi olsunlarda ikiside önemli olan o zaten:) seninde günün az kalmış normal mi olcak inş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?