- Konu Sahibi hayalseverrr
-
son kararı artık anne vericek şu an tatlı olarak cheesecake yada tiramisu düşünüyorum çok teşekkür ederim fikrin için
acıktığımı hissediyorum artık
mutlaka bakıcam canım
O zaman cheescake yerine tiramisu yapsanız daha iyi olur gibi. Cheesecake herkesin damak tadna uymayabilir belki
menü çok güzel ağzım sulandıbence bunları yap ana yemek olarak aralarından sec.
tatlı oalarak da görsellik istiyorsan waffle yapabilirsin,daha önce denediysen.
bol şanslar
herkes yemiyor işte:26:
az kaldı ezanaramazan ramazan bu konuyu niye okuduysam
herkes seviyo canım :) bide ortada olcak ya isteyen yer istemeyen yemez :)Canim bence arnavut ciğerini cikarmalisin menuden herkes ciğer sevmez.
ayyyy işte bana böyle fikirlerle gelinn ayyy güzel olur dimi :)Bak bence tatli için irmik helvasi yap. Kaselere doldur içini kaşıkla oy servis yapacagin zaman o oydugun yere dondurma koyup servis tabagina ters cevir birde cikolata sosuyla süsle kaşığı batirinca dondurma ckkiyor cok şık duruyor.yalniz kaseye strec folyo koyup helvayi koyki çıkması kolay olsun afiyet olsun
kaburga dolması yapabiliyosanız yapın canım
hem çok afilli hem de et severler için birebir.
O zaman sana bir fikir daha vereyim eğer serbtli tatlı dusunursen de irmik mantolu tatli cok hoş birde künefeama helva olayi cok hoş oluyor tavsiye ederim
annem püre yatagında et sote ve tavuk sarması yapalım dedi en son:44:
Purenin icine ben kasar karistiriyorum ve tepsiye dokuyorum, ustune et sote sonra firina atiyorum.
aslında sevgilimle ablası seviyo ama büyükler önemli :)Kusura bakmada cnm et seven Doğulu insanlar öyle tiramisu fln pek sevmez bence. .arkadasın dediği gibi Dondurmalı helva bende yapıyorum süper oluyor ama baklava olsa daha iyi olurbu arada annenin son söylediği menu süper. Zeytinyağlı da eklenebilir. .
ohooo o kadar ugraşamam valla o gün bide mezuniyet törenine gitcemkaburga bin basar o yemeğe de tabi zor yapması, kaburganın içi oyulacak, onun özel bi sosu var her yerine yayılıp kızartılacak, sonra içi,iç pilav ile doldurulup dikilecek, sonra da baya bi pişecek
öyle de olurPurenin icine ben kasar karistiriyorum ve tepsiye dokuyorum, ustune et sote sonra firina atiyorum.
İzmir köfte ve kaburga dolması çok süper,diyeyim dedim.Valla et sevmeyen bile yer bunları
Tatlı olarak da profiterol yapsanız olmaz mı,sunumu da çok güzel olur .
Karnım acıktı ya
aslında sevgilimle ablası seviyo ama büyükler önemli
ohooo o kadar ugraşamam valla o gün bide mezuniyet törenine gitcem
öyle de olur
profiterol zor olur sanki daha öncede hiç yapmadım
evet ramazanda ağırladık misafirlerimizi ben üniversite sınavına girerken böyle telaş yapmadımEe sonuç? Merak ettim acaba ne yaptiniz? Nasil agirladiniz? Begendiler mi?
evet ramazanda ağırladık misafirlerimizi ben üniversite sınavına girerken böyle telaş yapmadım
şükür o akşam herşey yolunda gitti
özellikler babalar çok iyi anlaştı hatta beklemedigim derecede
yakın zamanda bizde onların misafiri olacagız
begenmiş olmalılar ki ablası ve annesi ertesi gün arayıp özellikle herşey için teşekkür etti
menü olarak
mercimek çorbası
güveçte tavuk
islim kebabı
pilav
arnavut cigeri
zeytinyaglı sarma
börek
salata
havuç salatası
çiçek tatlısı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?