Heyecanım ve telaşım dorukta

menü çok güzel ağzım sulandı bence bunları yap ana yemek olarak aralarından sec.
tatlı oalarak da görsellik istiyorsan waffle yapabilirsin,daha önce denediysen.
bol şanslar

Bak bence tatli için irmik helvasi yap. Kaselere doldur içini kaşıkla oy servis yapacagin zaman o oydugun yere dondurma koyup servis tabagina ters cevir birde cikolata sosuyla süsle kaşığı batirinca dondurma ckkiyor cok şık duruyor.yalniz kaseye strec folyo koyup helvayi koyki çıkması kolay olsun afiyet olsun

ramazan ramazan bu konuyu niye okuduysam
az kaldı ezana
Canim bence arnavut ciğerini cikarmalisin menuden herkes ciğer sevmez.
herkes seviyo canım :) bide ortada olcak ya isteyen yer istemeyen yemez :)
ayyyy işte bana böyle fikirlerle gelinn ayyy güzel olur dimi :)
kaburga dolması yapabiliyosanız yapın canım
hem çok afilli hem de et severler için birebir.

annem püre yatagında et sote ve tavuk sarması yapalım dedi en son:44:

O zaman sana bir fikir daha vereyim eğer serbtli tatlı dusunursen de irmik mantolu tatli cok hoş birde künefe ama helva olayi cok hoş oluyor tavsiye ederim

O zaman sana bir fikir daha vereyim eğer serbtli tatlı dusunursen de irmik mantolu tatli cok hoş birde künefe ama helva olayi cok hoş oluyor tavsiye ederim

şerbetli tatlıyı onlar alcakmış canım tatlının ne olduğundan çok sunumuna takılmış durumdayımm
şöyle göz dolduran hoşlarına gitcek bişey olmalı

Kusura bakmada cnm et seven Doğulu insanlar öyle tiramisu fln pek sevmez bence. .arkadasın dediği gibi Dondurmalı helva bende yapıyorum süper oluyor ama baklava olsa daha iyi olur bu arada annenin son söylediği menu süper. Zeytinyağlı da eklenebilir. .

annem püre yatagında et sote ve tavuk sarması yapalım dedi en son:44:

kaburga bin basar o yemeğe de tabi zor yapması, kaburganın içi oyulacak, onun özel bi sosu var her yerine yayılıp kızartılacak, sonra içi,iç pilav ile doldurulup dikilecek, sonra da baya bi pişecek

Tatli olarak sicak kakaolu kek ustune sutlu dondurma.
Ustunu antep fistigiyla susleyebilirsiniz.
Basit gibi gorunuyor ama tadi muhtesem.

İzmir köfte ve kaburga dolması çok süper,diyeyim dedim.Valla et sevmeyen bile yer bunları
Tatlı olarak da profiterol yapsanız olmaz mı,sunumu da çok güzel olur .
Karnım acıktı ya

aslında sevgilimle ablası seviyo ama büyükler önemli :)
kaburga bin basar o yemeğe de tabi zor yapması, kaburganın içi oyulacak, onun özel bi sosu var her yerine yayılıp kızartılacak, sonra içi,iç pilav ile doldurulup dikilecek, sonra da baya bi pişecek
ohooo o kadar ugraşamam valla o gün bide mezuniyet törenine gitcem
Purenin icine ben kasar karistiriyorum ve tepsiye dokuyorum, ustune et sote sonra firina atiyorum.
öyle de olur
İzmir köfte ve kaburga dolması çok süper,diyeyim dedim.Valla et sevmeyen bile yer bunları
Tatlı olarak da profiterol yapsanız olmaz mı,sunumu da çok güzel olur .
Karnım acıktı ya

profiterol zor olur sanki daha öncede hiç yapmadım

aslında sevgilimle ablası seviyo ama büyükler önemli

ohooo o kadar ugraşamam valla o gün bide mezuniyet törenine gitcem

öyle de olur

profiterol zor olur sanki daha öncede hiç yapmadım

Ee sonuç? Merak ettim acaba ne yaptiniz? Nasil agirladiniz? Begendiler mi?

Ee sonuç? Merak ettim acaba ne yaptiniz? Nasil agirladiniz? Begendiler mi?
evet ramazanda ağırladık misafirlerimizi ben üniversite sınavına girerken böyle telaş yapmadım
şükür o akşam herşey yolunda gitti
özellikler babalar çok iyi anlaştı hatta beklemedigim derecede
yakın zamanda bizde onların misafiri olacagız
begenmiş olmalılar ki ablası ve annesi ertesi gün arayıp özellikle herşey için teşekkür etti
menü olarak
mercimek çorbası
güveçte tavuk
islim kebabı
pilav
arnavut cigeri
zeytinyaglı sarma
börek
salata
havuç salatası
çiçek tatlısı vardı

Ohh miss, hadi bakalim gözünüz aydin. Cok sevindim adiniza. ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…